Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 19., szerda 11:53
Ami elvileg tilos FranciaországbanRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 19., szerda 11:47
ott fog megrohadni, ha aláírja, egész karrierRealista24 írta: Három éves szerződést kínálnak Mbappenak katarek, amibe egy 200 milliós kivasarlasi arat raknanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 19., szerda 11:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 19., szerda 11:40
gagyidas.Babinho írta: Idegenbeli mez mótvá?
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... qYJFg&s=19
Hát csúnya na...kertbe se venném fel![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. július 19., szerda 0:17
Ceballos szeptemberig kiesett, nulla eloszezonnal gondolom a percei is kozel lesznek a nullahoz. Biztos nem engednem el Tchouamenit Daviesert iden, foleg hogy Modric lesz kb a 6. Szamu kozeppalyas es Daviesnek is 1 eve lenne hatra a szerzodesebol. Musialaert mar elgondolkodnek, mert szerintem top 4 tamado lesz belole Mbappe, Vini es Haaland mellett. Gyerekert mindenkepp bankot robbantanek pàr even belul idealis helyzetben Tchouamenivel a keretben tovabbra is.RealAsensio írta:Musialat szandekosan nem emlitettem. Szinte elkepzelhetetlen. A Tchouameni-Davies cserere azert latnek fantaziat benne, mert a kp-n sokan vagyunk, letszamra is es minosegben is, Daviesszel viszont szintet lepnenk a szeleken. De hagyjuk is, nem lesz ilyen, majd jovore csatlakozik a brigadhozhehetheoriginal írta:
igy vagyok én is, az a baj daviesszel, hogy ha nincs hely futni, akkor bajban van általában, illetve elég sérülékeny is.
musiala viszont nagy fogás lenne, de őt sosem engedik el.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. július 18., kedd 23:40
Musialat szandekosan nem emlitettem. Szinte elkepzelhetetlen. A Tchouameni-Davies cserere azert latnek fantaziat benne, mert a kp-n sokan vagyunk, letszamra is es minosegben is, Daviesszel viszont szintet lepnenk a szeleken. De hagyjuk is, nem lesz ilyen, majd jovore csatlakozik a brigadhozhehetheoriginal írta:igy vagyok én is, az a baj daviesszel, hogy ha nincs hely futni, akkor bajban van általában, illetve elég sérülékeny is.RealAsensio írta:
Na ez az a biznisz, amiert bealdoznam a franciat mar most, es nem adnek neki meg egy eselyt. De nem vennem biztosra, hogy jo bizniszt csinalnek, lehet, hogy megbannam kesobb, plane ha Davies jovore amugy is atkoltozne Madridba. Lehet, hogy Perezek tobbet tudnak, es akkor nem csinalnanak ilyen uzletet.
musiala viszont nagy fogás lenne, de őt sosem engedik el.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 18., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. július 18., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 18., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. július 18., kedd 21:42
Azert azt is sokat mondtad, hogy jatszassa mar szerencsetlent a gonosz Ancelotti, hat a gyerek nem tud formaba lendulni igyhehetheoriginal írta:Sierra írta:
na mindjárt jön hehe, hogy ő megmondta.és h basszuk meg akik szkeptikusak voltak vele.
![]()
![]()
nincs mit megmondani.
megint mindig igazam volt végig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 18., kedd 21:33
Sierra írta:na mindjárt jön hehe, hogy ő megmondta.ELSiete írta: Rodrygo: “Hazard suffered from severe pain, he was forced to put a plate on his ankle, then he trained normally, suddenly it was very difficult for him to play because he was still in pain, to play and to be in pain is the worst thing, every match he suffered from pain.”és h basszuk meg akik szkeptikusak voltak vele.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 18., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: pejtsikb » 2023. július 18., kedd 21:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 18., kedd 20:37
na mindjárt jön hehe, hogy ő megmondta.ELSiete írta: Rodrygo: “Hazard suffered from severe pain, he was forced to put a plate on his ankle, then he trained normally, suddenly it was very difficult for him to play because he was still in pain, to play and to be in pain is the worst thing, every match he suffered from pain.”
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. július 18., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 18., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 18., kedd 19:15
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 18., kedd 18:26
kodo írta: Nagyon konnyen megvalnatok itt paran Tchouamenitol, pedig szerintem meg mindig hatalmas fogas volt es kurva jo lesz.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 18., kedd 18:24
+1kodo írta: Nagyon konnyen megvalnatok itt paran Tchouamenitol, pedig szerintem meg mindig hatalmas fogas volt es kurva jo lesz.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 18., kedd 18:22
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem