Specko acelszerkezet. Nem sima szögvashehetheoriginal írta: Nem tudom milyen acelokrol van szo, gondolom ipari mennyiségre gondolsz, gyarakhoz, raktarakhoz, stb, mi telko tornyokat epitunk, emelkedtek az acelarak, de most mar stagnalnak, nem annyira szar a helyzet. Most keszulunk uj keretszerződéseket kotni egy par beszállítóval (vdl, calzavara, enkom, asco, lehet te is ismered ezeket). Oszinten szolva nem tudom ezek honnan szedik a cuccot, de ellatasi problemak, csuszasok nem nagyon voltak, ha az engedelyeztetes, szerzodesek klappolnak, akkor minden faszan zajlik.
Szoval az, hogy nincs megfelelő ellatas, beszerzes, az a ceged felsovezetesenek/beszerzesenek a sara, mert van megoldas.
De lehet nalatok teljesen egyedi cucc kell es irgalmatlan kg, akkor lehet mas a lotyo fekvese.
A kakatovabbtöltéshez pedig, ha te rendesen dolgozol, es a dolgok alakulása nem rajtad mulik, ott akkor igenis ra kell mutatni, hogy ki a balfasz.
Nem csak ugy maguktol vannak vagy lesznek a dolgok, esemenyek

Pl az esővíz elvezető rendszer 5+ M volt nekik. Loro-x-el szereltették. Pedig lehetett volna sokkal olcsóbban , majdnem ugyanezt a minőséget hozni. De ők ezt kérték.
Ue volt az acelszerkezettel is. Európában nem gyártottak olyan elemeket , így Kínából hozhattak.
Az épületszerkezeti beszerzésekre nincs és nem is volt ralatasom. Én csak az épületgépészeti részt vittem.