Így inkább hogy belelássak ebbe az egészbe meg mik az opciók gyors gondolattól vezérelve kb október végén beiratkoztam egy esti suliba utólag. Volt mit pótolni.
SZOFTVERFEJLESZTŐ ÉS -TESZTELŐ a becses neve.
2 év, heti 3 délután.
Bepótoltam mindent, alapvizsga is fasza lett januárban -2 hónap ellenére is.
Szóval túl vagyok már egy éven konkrétan.
Igazából nem is a papír miatt csinálom, hanem mert máshogy fix bele se kezdtem volna meg így tényleg több mindenbe bele tudok lesni mikre lehetne ráfeküdni, mert ha ezt elvégzem se lenne szerintem elég a tudásom a munkaerőpiacra.
Persze ártani nem fog ártani, hogy van ilyen szakmám.
Szóval ez a helyzet, kb leírtam miket tanultunk, de még így se vagyok biztos milyen irányba is kéne elindulni, van kb egy évem míg végzek, addig fel kéne pumpálni magamat rendesen valamiből

Nem magamat akarom dicsérni, de a skillszettem mintha erre a pályára találták volna ki, fekszik minden is, van érzékem hozzá.
Egyetlen probléma van, hogy szeretem halasztani a tanulást meg nem foglalkozni vele eleget, de ha neki ülök tényleg meg tudom simán tanulni.
Ezért is félek ettől a fejlesztői résztől, mert ott folyamat tanulni kell kb örökké és fejleszteni magadat.
Hálózat is tetszik, Cisco Packet Tracerbe voltak ilyen alapfeladatok, routert is mókoltam elég sokat, Windowsban is imádok matatni ha meg kell oldani valami és nagyon élem ha órákig kell megoldásokat keresni amíg nincs meg a megfelelő megoldás stb stb.
De ha lesz papírom, még ha sokat is nem ér, hogy szoftverfejlesztő vagyok, akkor csak szoftvert kéne fejleszteni, nem?