Miert? Ido kozben atigazol a nemetekhez?hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 21., csütörtök 8:19
Miert? Ido kozben atigazol a nemetekhez?hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 21., csütörtök 0:27
Sőt ő fogja vigasztalni Marcelot, hogy az ezüst is szépen csillog.torjack írta:Khedira is ott lesz, ha felépül addigra.hehe írta: megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 21., csütörtök 0:14
Khedira is ott lesz, ha felépül addigra.hehe írta:megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.istimester írta:A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. november 20., szerda 23:18
megnyugodhatsz, csak marcelo fog a torna végéig játszani.istimester írta:A legjobb az lenne, ha az összes játékosunk idő előtt kiesne a fenébe. A "franciák" is.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 20., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 20., szerda 18:14
Én is remélemGT37 írta: A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 20., szerda 18:10
hát ezzel, hogy ebbe a kalapba kerültek, az összes variáció közül alig van olyan, ami gyenge csoportnak számítana.A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 20., szerda 18:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 20., szerda 18:02
December 6-án. A franciáknak halálcsoportot fog hozni a Mikulás.Remy írta:Mikor lesz a sorsolás?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 20., szerda 17:58
Remélem a Portugálok kapnak egy Svájc, Portugália, Algéria, Honduras csoportot, míg az Argentinok egy Argentina, Olasz, Francia, USA csoportot.'shutterisland írta:elvileg megvannak a kalapok, szóval tényleg így lesz.
1.: brazília, spanyolország, németország, argentína, kolumbia, belgium, uruguay, svájc
2.: hollandia, olaszország, anglia, portugália, görögország, bosznia, horvátország, oroszország
3.: chile, elefántcsontpart, franciaország, ecuador, ghána, algéria, nigéria, kamerun
4.: usa, mexikó, costa rica, honduras, japán, irán, dél-korea, ausztrália
lehetnek komoly kis halálcsoportok a komolyabb csoportkör érdekében, viszont ugyebár az az egyenes kieséses szakasz minőségét ronthatja.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 20., szerda 17:56
HozzászólásSzerző: Alch3m1st » 2013. november 20., szerda 17:16
Ezt találtam ezzel kapcsolatban:'shutterisland írta:mondjuk nem értem, a 2010-es sorsolás elve szerint a 3. kalapban dél-amerikai és afrikai csapatok vannak, és a gép most odateszi a franciákat is ebben a programban a harmadik kalapba.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. november 20., szerda 12:29
meg is válaszoltad magadnakmondjuk nem értem, a 2010-es sorsolás elve szerint a 3. kalapban dél-amerikai és afrikai csapatok vannak, és a gép most odateszi a franciákat is ebben a programban a harmadik kalapba.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 20., szerda 12:11
a világranglista helyezés miatt.matador írta:Valaki elmagyarázná, hogy kerülhet Svájc az első kalapba?
HozzászólásSzerző: matador » 2013. november 20., szerda 11:44
Te jó ég, mennyire jól néz ki ez a mez! (pedig hogy rühellem a csigazabálókat)Ki is dobták a mai napon a Francia VB mezeket a piacra.Varane már reklám arc. Meg fogja enni az összes csatárt a VB-n.
Amúgy meg rohadt szép ez a mez. Nem bántam volna egy ilyen Nike Real mezt a mi színeinkben...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 20., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 11:19
Mindez igaz is lett volna,ha akadályozta volna az öngólt vétőt...elhiszem én hogy nem tetszik hogy ott lesznek,nekem se a szivem csücske a fraszia team,de azért na....ferdíteni nem kell.oké akkor az legyen kompenzálás de az öngólnál amikor a kapus szintén a franciáknak ütötte a lasztit akkor valbuena lesen állt és a labda felé mozgott amit szintén bekell húzni lesre és utána jött az öngól. mindegy. jobban örültem volna ha otthon maradnak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 20., szerda 10:35
Frank, devizahitel...Fifa, Blatter, Zürich.
HozzászólásSzerző: matador » 2013. november 20., szerda 10:27
Ez az én kérdésemre is válasz?Fifa, Blatter, Zürich.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 20., szerda 10:24
Fifa, Blatter, Zürich.iért utáljátok ennyire Svájcot?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem