Ha jol emlekszek Nemetorszagban vagy. Ott az atlag fizu olyan 60-65k/ev, szoval a 100 az nem egy par eves terv resz lenne. Ahhoz sok tapasztalat kell, egy adag szerencse vagy egy akkorat kell dobbantanod tudasban, hogy vkinek ez megerje (ez eleg ritka).rikko írta:
A célom a 100k €/év fizu. Sajnos a jelenlegi szakmámban ez kb esélytelen, pedig így is azért jo helyen vagyok. Így egy ideje agyalok, hogy mit és merre. A logisztika és az IT érdekel.
Ha látom, hogy pár éven belül elérhető ez a 100k/év akkor szinte bármit be tudok áldozni arra, hogy elérjem a kitűzött célt. A lényeg, hogy ne legyen monoton meló. Az nem baj, ha stresszes, pörgős esetleg új feladattal bíznak meg. Ezt jól kezelem.
Azok a határok azért érdekelnének. Ha van kedved akkor PÜ-ben is.
Tudom, hogy valamerre lépnem kell, de jól akarok választani
Alapesetben azt mondanam az olyan 6-8 ev utan realis lehetne (a mai viszonyokat nezve).
Viszont ugye az IT-ban az a nagy elony, hogy nincs elerhetetlen. Nem vagy berakva mondjuk fixen 80k evi fizetes ala, felmehet az 250-re is, ha ugy van, de a stabil alap kb. mindig megmarad.
Azok, akik ilyen idosen kepzik at magukat altalaban azt mondjak, az elso par evben sokat aldoznak az atkepzesre, penzben rosszabbul jonnek ki, ezt is erdemes figyelembe venni.
Ezt adom, gyerekkoromban is volt szerencsem latni, ki es mire hasznalja a haziorvosokat. De ugye sajnos ettol meg en amikor elmegyek, elvarom a normalis hozzaallast. mert en pl eddig csak akkor mentem az orvoshoz, amikor tenyleg lovesem sem volt mi tortenik, vagy igazolas kellet a gyereknek, mert az internet jol megmondja mi a baja es meggyogyitottuk itthon.Nika91127 írta:
Azért, itt a másik oldal az, hogy a betegek 60%-a indokolatlan. Olyanokkal jönnek be, amiért én pl. gyerekként még sokszor a szüleimnek se szóltam...