O sorry.Halfkey írta:Ez még csak látványterv.miro. írta:
Gyonyoru lett szerintem is.
Gyonyoru lesz/lenne akkor.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 19., szombat 7:58
O sorry.Halfkey írta:Ez még csak látványterv.miro. írta:
Gyonyoru lett szerintem is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 19., szombat 7:48
Ez még csak látványterv.miro. írta:Gyonyoru lett szerintem is.Realista24 írta: https://x.com/wolfrmfc/status/169266080 ... sxT-_X3liw
Az új öltöző. Elég brutal lesz.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 19., szombat 6:26
Gyonyoru lett szerintem is.Realista24 írta: https://x.com/wolfrmfc/status/169266080 ... sxT-_X3liw
Az új öltöző. Elég brutal lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 19., szombat 6:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. augusztus 18., péntek 14:32
Elment kölcsönbe, ahonnan valószínűleg vissza lehet hívni. Szóra sem érdemes story.gutihaz14 írta: [Turiño] Ancelotti: “I think we’re well covered on defense. We also have Marvel, Pablo Ramon…” Pablo Ramón left the club to Mirandés 10 days ago.
![]()
ha tenyleg mondta eleg vicces
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. augusztus 18., péntek 14:05
mondjuk a B csapatot tekintve nem feltétlenül kell naprakésznek lenniegutihaz14 írta: [Turiño] Ancelotti: “I think we’re well covered on defense. We also have Marvel, Pablo Ramon…” Pablo Ramón left the club to Mirandés 10 days ago.
![]()
ha tenyleg mondta eleg vicces
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 18., péntek 13:54
Negyed evente valamelyik jatekos felhozza, hogy milyen sok a meccs, csak a penz szamit, stb. De valahogy nem emlekszem arra, hogy a top bajnoksagok jatekosai osszefogtak volna es kozosen arra kertek volna a szovetsegeket, hogy legyenek peldaul 16 csapatosak a bajnoksagok, ami nyilvan azzal jarna, hogy kevesebb a bevetel (tv, stadion), ezert ok cserebe lemondanak a fizetesuk x%-arol.tcskhun írta: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4109562214
Az öregnek teljesen igaza van,de ezt tudjuk már évek óta sajnos
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. augusztus 18., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. augusztus 18., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 3., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 3., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 17., hétfő 21:30
Igazad van, bár ennek így nem igazán látom a miertjet, ráadásul balance sheeten a linkelt statementen pl ott a stadionos hitel.Halfkey írta:Nem. Net financial debt is the amount by which a company's total debt (including short-term and long-term debt) exceeds its total liquid assets (cash and easily exchanged equivalents).Süti írta: Ha a likvid eszközökkel állítod szembe, akkor elvileg az adósságok közül is csak az éven belül esedékes, rövid lejáratú hiteleket/törlesztőt kell ide venni, szóval szerintem ezzel nincsen gond.
Szóval nem ez a szitu, hanem amit írt Fenoo is, évek óta mindig külön kezelik - de ettől még létezik, és így visszakanyarodtunk oda amit mondtam: minden szám mellett csillag, nehéz értelmezni. Nem csoda, hogy Barca meg City is mennyit tud susmusolni, nagy a komplexitás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 17., hétfő 21:19
Nem. Net financial debt is the amount by which a company's total debt (including short-term and long-term debt) exceeds its total liquid assets (cash and easily exchanged equivalents).Süti írta: Ha a likvid eszközökkel állítod szembe, akkor elvileg az adósságok közül is csak az éven belül esedékes, rövid lejáratú hiteleket/törlesztőt kell ide venni, szóval szerintem ezzel nincsen gond.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 17., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. július 17., hétfő 20:36
Halfkey írta: Nekem ez amúgy elég büdös, de sajnos a sportgazdasági hírek nagy része az, vagy direkt vagy véletlen ködösítés.
Az ebben a hírben szereplő nettó adósság az alapvetően az adósság minusz likvid eszközök (pénz, rövid távú kötvények). Nem tudom elképzelni hogy ha ott van leírva hogy 800 millát felvettünk csak a stadionra, és tegyük fel nincs más adósság (100% hogy van) akkor 750 milla amúgy állna nekünk ilyenekben. Esetleg a játékosok értéke lehet az amit itt beleszámoltak, de azt egyrészt nem mondanám likvidnek, másrészt viszonylag gyorsan változik hogy Hazard (vagy fordított irányban Vinicius) mikor ér bagót, meg mikor 100m+t.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 17., hétfő 20:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 17., hétfő 20:19
Igen, ezt mondom pont, sajnos sajátos a klubok saját beszámolása is, a sajtóértesülések meg egy kebabos hírnyit se érnek. Ez jobban tetszik major sportokban, ott elég publikusak a szerződések pl.miro. írta: A klub penzugyeinek kb az 1%-at ismerjuk szerintem.
Ezekbol kiindulni folosleges.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 17., hétfő 20:14
https://www.realmadrid.com/en/members/m ... al-reportsHalfkey írta: Nekem ez amúgy elég büdös, de sajnos a sportgazdasági hírek nagy része az, vagy direkt vagy véletlen ködösítés.
Az ebben a hírben szereplő nettó adósság az alapvetően az adósság minusz likvid eszközök (pénz, rövid távú kötvények). Nem tudom elképzelni hogy ha ott van leírva hogy 800 millát felvettünk csak a stadionra, és tegyük fel nincs más adósság (100% hogy van) akkor 750 milla amúgy állna nekünk ilyenekben. Esetleg a játékosok értéke lehet az amit itt beleszámoltak, de azt egyrészt nem mondanám likvidnek, másrészt viszonylag gyorsan változik hogy Hazard (vagy fordított irányban Vinicius) mikor ér bagót, meg mikor 100m+t.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 17., hétfő 20:11
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 17., hétfő 20:08
Jelenlévő fórumozók: 180 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem