Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Here we go. Kerkez is a PLben!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mondjuk en ugy olvastam, hogy Kerkez a Lazioval is megegyezett a személyes feltételekről, ahogy korábban a Benficaval is, csak az AZ által kért összeget nem adjak meg az olaszok. Veluk ellentetben a Bournemouth valószínűleg kifizeti az árát, nem Kerkez válogat hogy oda megy ahol több a love.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Kerkez esetében nyilván a Benfica lett volna kb. a non plus ultra Grimaldo távozásával. Abszolút érdekes a kérdés is, hogy BL vagy - adott esetben, de ezt nem tudjuk - PL-alsóház, nyílván 10/10 ember a BL-re mondana igent. De itt most árnyalja a képet az, hogy a Bournemouthnál Iraola lett az edző, akivel jó felfogásban játszott a Rayo és látható volt, hogy mennyit fejlődött vele/nála Fran Garcia ugyanazon a poszton. Ha ugyanazt a szerepkört szánja neki is, mert profilban amúgy hasonló a két játékos, akkor ez még bőven jól is elsülhet..
#happyshitting
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szerintem jó lesz neki a premier liga...Beszt líg, hátha valamelyik jelentősebb csapat felkarolja a srácot, ha befut ott a kicsiknél....
egyébjként, azt sem tudtam eszik e vagy isszák a játékost, de Sok Sikert Neki !
egyébjként, azt sem tudtam eszik e vagy isszák a játékost, de Sok Sikert Neki !

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Szerintem nem.
A Lazio nem egy komoly tényező a Bl mezőnyben. Nagy ritkán kerülnek be oda, a csoportkörből esélyesen tovább sem fognak jutni.
A Lazio nem egy komoly tényező a Bl mezőnyben. Nagy ritkán kerülnek be oda, a csoportkörből esélyesen tovább sem fognak jutni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha kehet választani a BL és az angol kiesés elleni küzdelmek között, akkor egy focista sztem alapból a BLt választja.swormer írta:Most eljutunk oda, hogy a top bajnokság alsóházi csapatába igazolni pénzéhes dolog?Faust írta:
Mit nem ertesz, elso a penz, kell nekik kenyerre.
Hacsak nincs más sportszakmai érv a kieső csapat mellett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos vagyok benne, hogy tobbet fizetnek, mint egy lazio.swormer írta:Most eljutunk oda, hogy a top bajnokság alsóházi csapatába igazolni pénzéhes dolog?Faust írta:
Mit nem ertesz, elso a penz, kell nekik kenyerre.
Pl be orult penzek mennek ezen a szinten is.
ZIDANE
Most eljutunk oda, hogy a top bajnokság alsóházi csapatába igazolni pénzéhes dolog?Faust írta:Mit nem ertesz, elso a penz, kell nekik kenyerre.Tomidzsi írta: Sarri alatt Olaszországban! a Lazioban! viszont sokat fejlodhetne védőként. Nem is értem...
85 milliót ajánlottak erte. De Laurentiis valószínűleg 130 alatt fel sem veszi a telefont.Anthony írta: Kacsatella pedig megy Angliába. Legalábbis a Newcastle ajánlatot tett érte.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kacsatella pedig megy Angliába. Legalábbis a Newcastle ajánlatot tett érte.
-
csak most olvasom, hogy partey is megy a szaudiakhoz. Nagy veszteség az arsenalnak.
Mit nem ertesz, elso a penz, kell nekik kenyerre.Tomidzsi írta: Sarri alatt Olaszországban! a Lazioban! viszont sokat fejlodhetne védőként. Nem is értem...
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sarri alatt Olaszországban! a Lazioban! viszont sokat fejlodhetne védőként. Nem is értem...
Toni
Luka
Lucas. 

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha akkora tehetseg mint amekkoranak mondjak akkor a PLbol sokkal jobban tud dobbantani es reklektorfenybe kerulni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem kérdés, hogy a Laziot választanám a helyében. Hiába fürdött be minden magyar az olaszoknál, nem szabad egy bunkerfocis, kiesőjelölt csapatba menni. A pénz nyilván jobb, meg a liga erőssége is, de lehet jövőre már a championshipbe játszik és ott is ragad évekre. A Bournemouth-hoz csak, akkor írnék alá a helyében, ha kiesés esetére beleraknának egy alacsony kivásárlási árat a szerződésbe. Amúgy meg mennék egy olyan csapatba, ahol van egy elismert edző, relatíve minőségi játék és minden évben EL vagy BL.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A helyében lekáderezném, hogy komolyat fognak-e erősíteni Savic helyére, vagy majd lesz valahogy. Amikor ment nekik, a Cataldi/Vecino - Savic - L.Alberto hármas középen nem volt rossz, de onnan most a legjobb távozott és nélküle sokkal gyengébbek lesznek.'shutterisland írta: erdekes kerdes amugy, mert a lazio azert egy nagymultu klub, akivel bl csoportkor biztos jovore es azert az europai porondra oda szoktak erni.
viszont ekozben a bournemouthban a PL hype miatt meg igy is legalabb annyira, ha nem jobban szem elott lenne es szinvonalasabb liga, igy tobbet fejlodhetne.
bar ott a kieses is benne van.
az alkmaarhoz kepest mindketto elorelepes, kivancsi vagyok, hol kot ki vegul.
Játszani valszeg mindkét csapatban sokat játszana, bh-ben üresek. Nálam Lazio, ha tervben van egy komoly igazolás (ami a bl +savic ára miatt benne van), ha nincs, akkor viszont egyértelmű pl.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdekes kerdes amugy, mert a lazio azert egy nagymultu klub, akivel bl csoportkor biztos jovore es azert az europai porondra oda szoktak erni.
viszont ekozben a bournemouthban a PL hype miatt meg igy is legalabb annyira, ha nem jobban szem elott lenne es szinvonalasabb liga, igy tobbet fejlodhetne.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Bournemouth are close to complete the hijack and sign highly rated LB Milos Kerkez from AZ! 

Negotiations entering final stages — it could be completed and sealed in 24h after Bournemouth blitz revealed today.
Personal terms agreed, clubs close to full agreement.
Sokkal jobban örülnek én ennek mintha inkább a Lazioba menne..
Egy nyár alatt két magyar is premier leaguebe igazolna az azért jól hangozna
Negotiations entering final stages — it could be completed and sealed in 24h after Bournemouth blitz revealed today.
Personal terms agreed, clubs close to full agreement.
Sokkal jobban örülnek én ennek mintha inkább a Lazioba menne..
Egy nyár alatt két magyar is premier leaguebe igazolna az azért jól hangozna

0 onkritikaju bohoc a paligutihaz14 írta: Harry Maguire announces he will no longer be Manchester United captain after discussions with manager Erik ten Hag
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K