Szerintem sem csalnak. Tudnának ha akarnak, de nincs rá szükség. Látom a környezetemben, simán kijön sajnos a még a 2/3 is. Ehhez hozzájön az amit már 100 szor leírtunk - katasztrófa ellenzék, idióta ellenzéki politika, Gyurcsány illetve, hogy a házi mediával úgy alakítják a narratívát ahogy akarják és kész is. Nincs pénz -> Brüsszel. Ki irányítja Brüsszelt? Soros és Gyurcsány. Karigeri -> alkalmatlan. Ezáltal akinek szar az is elhiszi, hogy ha nem ők lennének akkor még szarabb lenne.Csabi írta:múltkor hallottam még jobbat. magyarországnak van pénze, csak ukrajnában van.csababarca írta: Nagyon előtérbe került a "brüsszel el akarja venni a rezsicsökkentést" narratíva. (reggeli kávé mellé m1 híradó:D)sztem gond nélkül van 3 millió szavazójuk. nem machinálnak itt semmit. féligmeddig nyomorban tartanak egy jó vastag réteget, akikkel elhihetik, hogy ha ők nem lennének annyi se lenne. mivel már úgyis alig van kenyérre, bekapcsol a reptile brain, hogy mi lenne ha nem lenne kenyér. és már megy is az iksz a fideszre.Realista24 írta: Mindig a szavazáson meg a 3 millió emberen porogtok.
Én vagyok az egyetlen aki ugy gondolja hogy sima csalás a választás?
Minden a kezükben van, MINDEN.
ettől függetlenül én nem élek és nem is éltem soha mo-n, ismerek több okos/normális középosztálybeli embert aki rájuk szavaz.
(És itt halkan jegyzem meg, hogy még az is lehet, hogy igazuk van. Mert még vége sem volt a választásnak már szétesett az összefogás, szóval simán el tudom képzelni, hogy az ellenzék kormányzásra alkalmatlan)
Arról már nem is beszélve, hogy propaganda ide vagy oda, az ellenzéki politikusok rendszeresen tátott szájjal rohanunk abba a bizonyos erdőbe.
Szóval csalhatnának, ha akarnak de minek.