csababarca írta:nem tudom miről beszélsz, megafonosok azzal kürtölik tele a közösségi médiát, hogy már ide vágynak a külföldiek nyugatról, főleg német árasztják el az országot, és a magyarok is tömegével jönnek haza:Drikko írta:
Természetesen, ezért lassan elég tudni magyarul egyes külföldi nagyvárosokban , mert olyan jó otthon dolgozni és élni.
így van.nmate írta:
Meg persze egy én központú, önző, birka ország a miénk, nem csak a fideszesek, ez minden területén megjelenik a közéletnek.
egy dolog számít, növekedjen a fizetés, az nem gond,hogy az infláció felzabálja az éves 5-10-15%os béremelést, addig már nem látnak.
Volt ilyen korszak már, életszínvonal-alkunak nevezték.
A második részét érdemes szerintem máshogy is nézni kicsit. Itt Győr körül a kis falvakban olyan fidesz többség van, hogy megőrülsz. Nem csak az "életszínvonal alku" miatt, hanem azért is, mert 50-60 éve most folyik először komolyabban pénz a Rábaközbe/Sokoróba, stb.-be.
Lehet is nyugodtan bezzegagyurcsányozni, elmúlt8évezni, mert ezeken a helyeken sok-sok éve most először újítottak/aszfaltoztak bármit falun és nem csak Győrben/agglomerációjában épült/szépült meg valami. Nyilván hova fogja húzni az X-et a szavazó.. A fullismeretlen nevekkel/arcokkal próbálkozó összefogás (falun azok még mindig a szocik) mellé, vagy aki a pénzt hozta kis túlzással 1980 óta először? Nem csak azért, mert ő is "3millióbirka"..