Meg a nagy baszoallat aki leszedte biniciust minden meccsen?
Hallod lapi, ha kell a penz, dejongot atvesszuk ügyesbe

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 15., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 15., szombat 17:36
Kajak? Mennyit jatszottak iden osszesn 90 perc? Rz szerinted potlando?ferni írta: Ha megy Odri is meg Vallejo is kell valakit hozni hátra és a vak is látja, hogy a jobbos a nem igazi.
Meg se lenne akkor a 25ös keret.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 15., szombat 17:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 15., szombat 14:32
Nem igazolhat korábban at hozzánk.wZoLee7 írta:Reszunkrol sem igazan okos megvenni valakit es a brazil ligaban hagyni. Eltudom kepzelni mennyire erdekli a csapatat onnantol h megjott a penzFenoo írta: Elég korai még megítélni, hogy jó vagy rossz üzlet volt-e Endrick. Az meg hogy egy olyan gyereket okolnak leginkább a kupa kiesésért aki még csak most lesz 17 éves az finoman szólva megmosolyogtató.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. július 15., szombat 14:26
Nos igen, de az U21-ben tűnt ki 15 évesen.Anthony írta: Fel lett kapva mert kitűnt 15-16 évesen ami adódhat abból is hogy gyorsabban fejlődött mint az átlag, van ilyen. Nálunk volt a suliban egy fickó , hetedikes korában olyan szakálla volt mint apámnak, rendszeresen borotválkozott.
Aztán a nagyok közt vagy sikerül neki vagy megáll a tudomány, majd kiderül.
Próbálkozott a vezetőség, ez ilyen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 15., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 15., szombat 13:51
Reszunkrol sem igazan okos megvenni valakit es a brazil ligaban hagyni. Eltudom kepzelni mennyire erdekli a csapatat onnantol h megjott a penzFenoo írta: Elég korai még megítélni, hogy jó vagy rossz üzlet volt-e Endrick. Az meg hogy egy olyan gyereket okolnak leginkább a kupa kiesésért aki még csak most lesz 17 éves az finoman szólva megmosolyogtató.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. július 15., szombat 13:07
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. július 15., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 15., szombat 12:34
Hát nem tudom ki fizettünk érte mennyit? 50-60milliót endrikért? Akarhogy nézem elég gáz egy üzlet volt így vakon 17éves gyerekért vagy hány évesBerti írta:Megint?hehetheoriginal írta:
Neztem az összefoglalót, egy nulla, egy semmi a gyerek.
Mar most kijelentem, hogy megint at lettunk baszva.
Vini és Rodrygo top húzásoknak tűnnek.
Reinier meg golyófej valószínűleg félre ment, de még így is jól állunk.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. július 15., szombat 12:23
Megint?hehetheoriginal írta:Neztem az összefoglalót, egy nulla, egy semmi a gyerek.Realista24 írta: Palmeiras fans point against the future Real Madrid player and qualify him as the worst of his team in the elimination against São Paulo in the Cup.
![]()
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. július 15., szombat 11:59
Remélem az anti-Haaland rész is az opciók közé került csak...Realista24 írta:hehetheoriginal írta:
Neztem az összefoglalót, egy nulla, egy semmi a gyerek.
Legalább az opciók nem teljesülnek![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 15., szombat 11:35
Elképzelem valami qatari 19 éves írkálja ezeket a psg fórumángutihaz14 írta: Kylian Mbappé will be a Real Madrid player this summer. All that is happening is the calm before the storm and a communication strategy.
— @psgcommunity_
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 15., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 15., szombat 10:09
hehetheoriginal írta:Neztem az összefoglalót, egy nulla, egy semmi a gyerek.Realista24 írta: Palmeiras fans point against the future Real Madrid player and qualify him as the worst of his team in the elimination against São Paulo in the Cup.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 15., szombat 10:08
Neztem az összefoglalót, egy nulla, egy semmi a gyerek.Realista24 írta: Palmeiras fans point against the future Real Madrid player and qualify him as the worst of his team in the elimination against São Paulo in the Cup.
![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. július 15., szombat 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 15., szombat 9:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 14., péntek 22:30
Ahogy Zoli írta, LV+Bodry mind2 kell menjen, középen Vallejo nem oszt/szoroz, ott nem kell 5. ember, de jh posztra a "nem az igazi" kifejezés még eufemizmus is. 3 ember ér egyet se.ferni írta: Ha megy Odri is meg Vallejo is kell valakit hozni hátra és a vak is látja, hogy a jobbos a nem igazi.
Meg se lenne akkor a 25ös keret.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem