Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
OKé.meglesz,igérem. Csak idő kell,mert az nagyon kevés van. Egy két hét és nekilátok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt a pü-t én is elkérném.csabi* írta:majd jöhet püben is ha lesz időd . komolyan érdekelnek az ilyenek csak én nem nagyon vágom ezt![]()
köszi
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
majd jöhet püben is ha lesz időd . komolyan érdekelnek az ilyenek csak én nem nagyon vágom ezt
köszi

köszi

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ezt a kedvemért kifejtenéd bővebben is ? (nem kötekedésből , érdekel)[/quote]
Majd egyszer igen....csak sokat kell gépelni hozzá.
Majd egyszer igen....csak sokat kell gépelni hozzá.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt a kedvemért kifejtenéd bővebben is ? (nem kötekedésből , érdekel)R.M.C.F írta:Kétféle játékrendszer létezik,a poziciós(centeres) és az elmozgó(mindenki egységesen mozog), a két felállás a két rendszer két külön iskolapéldája. A mozgásokban,feladatokban,felfogásban sok a különbség.A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.

-
Kétféle játékrendszer létezik,a poziciós(centeres) és az elmozgó(mindenki egységesen mozog), a két felállás a két rendszer két külön iskolapéldája. A mozgásokban,feladatokban,felfogásban sok a különbség.A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem tudom volt-e, de szerintem mocsok jó:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... do-2296525
első gólnál végig lehet nézni CR-t, amikor Meiralesnek tiszteleg az mindet visz.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... do-2296525
első gólnál végig lehet nézni CR-t, amikor Meiralesnek tiszteleg az mindet visz.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
A 433 és a 4231 között támadásban nincs különbség, ha van is csak egy kevés, annál inkább a védekezésben.R.M.C.F írta:ezt talán senki sem mondta.....de a felállásod szerkezete mitől ne lenne fontos?Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
A barca 4-2-3-1 ben megtudta volna csinálni amit tett 2006-2011 között? Nem tudta volna,mert az elhelyezkedések lényegesek,az egyéni feladatok is ettől függenek.
Hónapok óta figyelem az olasz focit,soha nem szerettem,mert szar....és mert csalnak,de most elkezdtek új felállásokat és felfogásokat kialakitani,és ez érdekes lesz a következő években ha kiforr.
Én a 433 és a 4231 között annyi különbséget látok, hogy a szélső támadók jobban kiveszik a részüket a védekezésből, valamint a csatármögötti játékos, előrébb játszik vmivel, mint a 433-ban a középső ember, aki nálunk Khedira volt.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
HA tényleg ekörül van az ára és a PSG meg is válna tőle akkor Ancselottinak egy szavába lenne az egész. ilyen lehetőséget nem szabad eljátszani. bár mi képesek vagyunk rá.Katalán lapok szerint a Barca és a Napoli vív ádáz harcot a PSG francia válogatott középpályásáért, Matuidi-ért. A hírek szerint Párizsban 7 millió euróval is beérnék már érte.
-
ezt talán senki sem mondta.....de a felállásod szerkezete mitől ne lenne fontos?Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
A barca 4-2-3-1 ben megtudta volna csinálni amit tett 2006-2011 között? Nem tudta volna,mert az elhelyezkedések lényegesek,az egyéni feladatok is ettől függenek.
Hónapok óta figyelem az olasz focit,soha nem szerettem,mert szar....és mert csalnak,de most elkezdtek új felállásokat és felfogásokat kialakitani,és ez érdekes lesz a következő években ha kiforr.
örülök, hogy talált magának csapatot, nem rossz kapus ő, de egy Real Madridba kevés volt, a Cagliari az pont az ő szintjeAnis írta:Adán a Cagliariba igazolt! 1+1 éves szerződésről írnak. Az ottani első számú kapus kiesése miatt kellett.

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Adán a Cagliariba igazolt! 1+1 éves szerződésről írnak. Az ottani első számú kapus kiesése miatt kellett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szóval se mondom hogy lehet hogy nincs igaza,de ugye a hangnem...egyszer.(Vagyis nem wgyszer,az a baj)Hát pedig ebben igaza van. :)Itt sokan ember hagyja magát megvezetni pár ilyen egyszerű dologgal, mert csak felszínesen nézik-látják a focit. Én se látok át mindent, de azért a felállás-felfogás-taktika 3-as nagyban befolyásolja egymást. Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
A másik meg,hogy ez nem szakmai fórum,szal engedtessék meg hogy az is kifejtse a véleményét,aki csak egyszerű szurker,és "nem lát bele" olyan mélyen a fociba,mint páran.És ezért még nem kéne lebirkázni senkit.
És végül,le lehet itt logikusan írni pro-és kontra bármit,úgy is,hogy kiemeljük akit kedvelünk,és leírjuk akit nem,(itt egyes játékosokra gondolok),de ettől nem biztos még,hogy a komment nem lesz elfogult.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Hát pedig ebben igaza van.morientes írta:Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi. Emlékszem még azokra a hsz-ekre, hogy 4-2-3-1ben a Barcát sosem verjük meg. A fél fórum ezen nyivákolt, aztán hopp kitanultuk a Barcát, és 4-2-3-1ben is ment a dolog, majd idén leírta valaki, hogy a 4-2-3-1 volt a tökéletes a Barca megveréséhez... No comment az ilyenek olvasatán.Kerlon írta:Alapvetően nem a 4231gyel volt a baj, hanem a játékfelfogással. Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy a felállás a rohadt nagy csoda, amitől jól játszunk. A Bayern meg a Dortmund is 4231-ben alázta szét a BL mezőnyt.
Már nem is reagálok le sok hasonló dolgot, például jelenleg a Khedira nélküli felállásokat a jelenlegi keretből, amelyekben valahogy felpakolják a mágnestáblára az Isco-Xabi-Modric triót az összes lehetséges formációban, de közben nem látják, hogy nem fog működni, mint ahogy azt sem értették meg sokan, hogy Khedira bizony szükséges volt a kezdőben... A Khedira utálat is a hangadók műve, ami azért tudott ilyen fokra hágni, mert nagy az elégedetlenség és a frusztráltság a szurkolók között, nem jönnek a sikerek, és mindenki mániákusan keresi a megoldást, illetve a bűnbakot. Khedira adja magát, mert suta, és mert statisztikailag nem szerez sok labdát (azt persze elfelejtik, hogy mikor nem látszik, kp-s védekezésünk szinte nem létezik, ha meg pályán van, akkor legalább valami kis alapvédekezés mégis van, ami kétségtelenül nem kielégítő, de a Khedira nélküli verzió még siralmasabb), de megérteni azt, hogy nem 1 játékoson múlik a dolog, és komplexebb, rendszerszintű probléma van (nem a 4-2-3-1 vagy 4-3-3 a lényeg, hanem a megfelelő játékosok kiválasztása a megfelelő posztra, és itt korábban komoly baj volt DM-mel, Arbeloával, Khedirával, Xabival, Coentraoval Marci hiányában, és Benzemával is, ha nem csúcsformában van, illetve ezen kívül probléma még CR kevés védekezése egy szélső poszton játszóhoz képest, a csapat jobb oldalának hiánya, baj volt még az is, hogy CR-en kívül nem volt még egy stabil gólfelelős, és baj volt még a labdát felrúgó taktika is...), azt már nehezebb. Könnyebb elhinni, hogy Khedira eltűnik, és bumm egy csapásra minden megváltozik.
Nem. Nem fog. De ha jönne Vidal/Pogba/Ramires akkor sem változna sok minden, és nem javulna sokat a csapat. Ahhoz egy új szemlélet, egy új rendszer (nem hadrend, rendszer) kell, a beleillő játékosok kiválogatásával.
- sassdibandi
- Kedvenc játékosaid: Varga Zoltán, Törőcsik András, Ronaldo, Ronaldinho, Guti
- Kedvenc csapatod: FRADI, DABAS FC, RM
és ha mégis Moutinho(monaco) lenne a megoldás? Ő pótolhatná TALÁN szegény barátunkat, aki megteremté az egyensúlyt..olvassa a zsugát és mindig ott van, ahol kell, úgy helyezkedik,hogy szerelnie sem kell, mert neki lepasszolják, hogy gólpasszal indítsa saját magát. VISZONT HIHETETLEN KÜZDŐKÉPES. NFL-be is jó lenne.Nélküle jövőre esélytelen a mancsaft brazil honban.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
OFFICIAL: Voting for FIFA Ballon d'Or have been extended until 29 November.
Erről tud valaki valamit?
Erről tud valaki valamit?

13
- morientes
Ha Iscot mindenképp játszatni akarja,akkor az csak úgy lehetséges sztm,ha Modric megy Khedira helyére.Nem az az igazi posztja tudom,én is leírtam már,de inkább ő ott,mint Isco.
------X.Alonso---------Modric-----
----------------Isco-----------
Amit GT írt,nekem azért sántít,mert akkor klasszikus center nélkül állnánk fel,(jó tudom,Benzema se teljesen azt játsza mostanság),de pont Isco posztja és a klasszik center poszt között játszik a frncia,és a két gólvágóval elől pont így rünik a legideálisabbnak.
Én mégis a 433-at preferálnám,Casemiroval.A felkészülési meccseken jó volt a brazil,és a taktikába se kellene belerondítani.Hátránya hogy Kázmér éles meccsen még nem szerepelt,nem tudni hogy oldaná meg ezt a kulcsposztot.Mindenesetre lehet hogy megérne egy misét...
------X.Alonso---------Modric-----
----------------Isco-----------
Amit GT írt,nekem azért sántít,mert akkor klasszikus center nélkül állnánk fel,(jó tudom,Benzema se teljesen azt játsza mostanság),de pont Isco posztja és a klasszik center poszt között játszik a frncia,és a két gólvágóval elől pont így rünik a legideálisabbnak.
Én mégis a 433-at preferálnám,Casemiroval.A felkészülési meccseken jó volt a brazil,és a taktikába se kellene belerondítani.Hátránya hogy Kázmér éles meccsen még nem szerepelt,nem tudni hogy oldaná meg ezt a kulcsposztot.Mindenesetre lehet hogy megérne egy misét...
LEGIO PATRIA NOSTRA