Jött 7.-ig? Nem. Akkor nekem itt a helyem, neked viszont nemhehetheoriginal írta: ez mind oké, de miért van még akkor remy meg halfkey a fórumon?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 11., kedd 13:23
Jött 7.-ig? Nem. Akkor nekem itt a helyem, neked viszont nemhehetheoriginal írta: ez mind oké, de miért van még akkor remy meg halfkey a fórumon?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 11., kedd 12:09
Remy a szukseges rossz, Halfi meg hogy engem piszkaljon.hehetheoriginal írta: ez mind oké, de miért van még akkor remy meg halfkey a fórumon?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 11., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 11., kedd 12:07
Az allaspont az, hogy mi nem akarjuk, mert majd jovore jon ingyen. Egyedul a kecskepasztor akarja eladni, mert penzt akar latni belole.hehetheoriginal írta: ha maradni akar, akkor mi a zsákért akarjuk mi?
mondjuk sztem nem ajánlottunk még semmit, nincs kapcsolat a klubok közt, nemhogy a játékossal.
csak vihar a biliben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 11., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 11., kedd 12:02
Kylian fiu allaspontja tovabbra is az, hogy maradni akar.hehetheoriginal írta: lesz helye, mint asensionak, azzal nincs problema.
edzesvideo alapjan vert tegnap egy szep golt jobbrol befele huzva.
na de a kérdés, mielőtt ebédelek: hol a faszban van kilián pappe.
gondolom még hereverészik afrikában, röhögve olvassa a faszságokat, amiket róla irnak, aztán marad még egy szezont, aminek a végén hosszabbit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 11., kedd 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 11., kedd 11:55
Bellingham feje sem arrol arulkodik, hogy elvezne az alapozasthehetheoriginal írta:Mondjuk azt megertem, gyerek még, az elmult par nap amugy is suru volt neki, igazolas, szedelozkodes, utazas, stressz, gondolom vmi hotelben lakik, ahol vmi kosz takkernéne atturja a holmijait, mikor napkozben nincs ott, aztán az edzest se kene tultolni, nem ugy kezelni, mint a kifejlett felnotteket...Realista24 írta:
Azt írják hogy Carlo hagyta Pintust dolgozni kicsit egyedül a csapattal és Güler rottyra is került.![]()
Szoval oke hogy sarlokalapacs, de neha ereszteni muszaj a gyeplon
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 11., kedd 7:46
Mondjuk azt megertem, gyerek még, az elmult par nap amugy is suru volt neki, igazolas, szedelozkodes, utazas, stressz, gondolom vmi hotelben lakik, ahol vmi kosz takkernéne atturja a holmijait, mikor napkozben nincs ott, aztán az edzest se kene tultolni, nem ugy kezelni, mint a kifejlett felnotteket...Realista24 írta:Azt írják hogy Carlo hagyta Pintust dolgozni kicsit egyedül a csapattal és Güler rottyra is került.hehetheoriginal írta:
Tipikus szovjet komcsi spetznaz módszerekkel még az ősidőkből, sok pihepuha faszkalapot hányásig hajtja, igazi zsigeri gyuloletbol dolgozik![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 11., kedd 6:10
Azt írják hogy Carlo hagyta Pintust dolgozni kicsit egyedül a csapattal és Güler rottyra is került.hehetheoriginal írta:Tipikus szovjet komcsi spetznaz módszerekkel még az ősidőkből, sok pihepuha faszkalapot hányásig hajtja, igazi zsigeri gyuloletbol dolgozikRealista24 írta:
Most olvastam, hogy Pintus már 8 BL döntőben volt részes.
Juveval 3 meg ezredforduló előtt, Monaco és velünk 4.
Kemény az öreg.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 10., hétfő 22:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 21:17
Tipikus szovjet komcsi spetznaz módszerekkel még az ősidőkből, sok pihepuha faszkalapot hányásig hajtja, igazi zsigeri gyuloletbol dolgozikRealista24 írta:Most olvastam, hogy Pintus már 8 BL döntőben volt részes.Realista24 írta: Jude tegnap meg boldog volt, hogy kezdodik az eloszezon. Ma megismerheti Pintust![]()
Juveval 3 meg ezredforduló előtt, Monaco és velünk 4.
Kemény az öreg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 21:02
Most olvastam, hogy Pintus már 8 BL döntőben volt részes.Realista24 írta: Jude tegnap meg boldog volt, hogy kezdodik az eloszezon. Ma megismerheti Pintust![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 13:04
Szerencsere Hazarddal mar nem tudott elmennitomi_b írta:Most látom, hogy tegnap este Gülerrel vacsiztak.ziro4vr írta:
Jó lesz ez a gyerek csak bírja a teste.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 10., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 12:42
Most látom, hogy tegnap este Gülerrel vacsiztak.ziro4vr írta:Jó lesz ez a gyerek csak bírja a teste.Realista24 írta: Jude tegnap meg boldog volt, hogy kezdodik az eloszezon. Ma megismerheti Pintust![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 10., hétfő 12:38
Jó lesz ez a gyerek csak bírja a teste.Realista24 írta: Jude tegnap meg boldog volt, hogy kezdodik az eloszezon. Ma megismerheti Pintust![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 10., hétfő 11:29
Elsőként érkezett elvileg maRealista24 írta: Jude tegnap meg boldog volt, hogy kezdodik az eloszezon. Ma megismerheti Pintust![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 7:58
HozzászólásSzerző: swormer » 2023. július 8., szombat 12:51
Az a gond, hogy a szerencse kiegyenlítődésről bl győzelmek tekintetében akkor beszélhetnénk, ha Pep nyert volna úgy BL-t hogy nem ő volt a legjobb edző, nem ő rakta legjobban össze a csapatát. Nem volt ilyen bl győzelme, mindhárom alkalmával egyértelműen kiemelkedtek a mezőnyből.dortev írta:
Azt, hogy nincs megelégedve Pep BL-teljesítményével, pedig azért mégis összegereblyézett 3 győzelmet. Inkább dehonesztálással megalapozva elmagyarázza, hogy 15 szezonnyi távlatban nem egyenlítődik ki a szerencse, és nem voltak meghatározó, rendszerint döntőző, elődöntőző csapatok. Egyszerűen olyan szerencsefelhalmozás zajlik pár telhetetlen klubnál, hogy soha nem jut belőle másoknak. Fixen foglalózva van, csak kihalásos alapon lehet hozzájutni. Rá kell hagyni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem