mar megint mi van veletek

en azt talaltam furanak, hogy vollkaskoval is csak 130 körül lenne, de akkor valos
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 16:21
En ezt itt vettem mar kint.hehetheoriginal írta:
Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. július 10., hétfő 16:19
Havinta fizet annyit Hehitohehetheoriginal írta:Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?miro. írta:
Ausztriaba 2019 hyundai tucson
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 15:55
Es honositottad a verdat meg atvitted a bonusmalus szintet a magyar biztositotol, vagy nullarol kezdted a bulit?miro. írta:Ausztriaba 2019 hyundai tucsonhehetheoriginal írta:
Hol elsz milyen autod van?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 10., hétfő 15:53
wow le vagyok akkor maradva egy brutalis fizetesemelesnyivel, mert rohadtul nem volt jo buli ezelott rendornek lenni anyagi szempontbol.Halfkey írta: Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 15:51
Ausztriaba 2019 hyundai tucsonhehetheoriginal írta:Hol elsz milyen autod van?miro. írta:
Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.
A teljes 25 euroval lett volna tobb.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 15:44
Hol elsz milyen autod van?miro. írta:Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.Dupla D írta:
Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.
A teljes 25 euroval lett volna tobb.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 15:41
Van benne aha,vagyis nem a teljes,hanem a felcasco,reszleges,nem tudom hogy hivjak otthon.Dupla D írta:Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 10., hétfő 15:37
Vedd ki Halfkey 170 ezres lakasat, radobsz mondjuk 15 ezret meg bekoltozeskor egy ingyen Real mezt, a 400-hoz kepest a kulonbozetbol 1 ev alatt van 2 es fel millad.Marky írta:Ha lenne onero mar reg nem berelnenkNika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.
Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 10., hétfő 15:33
Ez ideig-óráig teljesen rendben van, a gond már megint az hogy állandó kiegészítő munkát kell vállalnod ahhoz hogy jól keres. Amíg fiatal vagy bírod, aztán jön a reccsenés. Pénz lehet lesz, a gyerekeid legszebb éveit meg majd visszanézed albumból, viberen etc.Halfkey írta: Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 10., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 10., hétfő 14:58
Nekem mákom volt, ár alatt 20 millióval jutottam egy házhoz. Így bele mertem vágniMarky írta:Ha lenne onero mar reg nem berelnenkNika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.
Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 10., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 10., hétfő 14:30
Ha lenne onero mar reg nem berelnenkNika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 10., hétfő 14:27
Ja, hát vágom én a dolgotHalfkey írta: Az eddig spóroltam és a van 40 millám azért nem feltétlen szinonímák
Ráadásul ugye te is tudod, hogy annak a 40 millának van jelentős alternatív költsége, tehát oké hogy kiváltod a 400k albit 400k hitellel, de ha közben buksz havi 400k kamatot akkor adtál a szarnak egy pofont.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 14:20
Ha lenne 40 milla onereje, akkor nem lenne 400k-s alberleteNika91127 írta:De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:
Nem.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Anelkul nem tudja elinditani a hitelfelvetelt.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Vagy 40, hogy "csak" a felet.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 10., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 10., hétfő 14:00
De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:Nem.Halfkey írta: Ezt most nem értem Realista, a vásárolandó ingatlan lesz a fedezet. Vagy te arra gondoltál hogy felvesz egy szabad felhasználásút önerőnek meg plusz egy lakáshitelt mellé? Hát, azt inkább ne.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Anelkul nem tudja elinditani a hitelfelvetelt.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Vagy 40, hogy "csak" a felet.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 10., hétfő 13:34
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. július 10., hétfő 13:16
Nekem $216 havonta a 2021-es Rav4 biztositasa es az uj autokat olcsobb biztositani itt, mint mondjuk egy 2005-os modelt.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem