Politika
Re: Politika
Van rendőr őrmester és (multi) bolti eladó pár rokonom. Ennyit a rendőr megkeres egyedül, és mellette annyi a szabadnapja hogy maszek kerti munkákkal szezonban még a kétszeresét is hazaviszi.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nekem mákom volt, ár alatt 20 millióval jutottam egy házhoz. Így bele mertem vágniMarky írta:Ha lenne onero mar reg nem berelnenkNika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?A 6 havi tartalekhoz pedig nem szeretnek nyulni.
Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
felmerul bennem a kerdes, hogy akkor aki nem a felso "decilisben" van, hanem pl tokatlag trafikban dolgozo leany egy rendor ormester legennyel akar havi netto 400 ezres osszjovedelembol valamit kezdeni magaval lakhatas ugyileg annak mik az opcioi ?
varunk az oroksegre vagy elkotelezodunk ket-harom gyerekre es meg 30+ evesen is a szuloi hazban kell sporolgatni ?
kinn sem fenekig tejfel az elet, sot, de azert tenyleg elkeserito a helyzet otthon.
varunk az oroksegre vagy elkotelezodunk ket-harom gyerekre es meg 30+ evesen is a szuloi hazban kell sporolgatni ?
kinn sem fenekig tejfel az elet, sot, de azert tenyleg elkeserito a helyzet otthon.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha lenne onero mar reg nem berelnenkNika91127 írta: De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?

Nyilvan egyszer ossze fog gyulni es en is pasztazom a piacot. Tisztaban vagyok azzal is, hogy a mostani kamatok mellett nem tobzodnak a vevok, szoval alkudni is lehet.
- Nika91127
Ja, hát vágom én a dolgotHalfkey írta: Az eddig spóroltam és a van 40 millám azért nem feltétlen szinonímák
Ráadásul ugye te is tudod, hogy annak a 40 millának van jelentős alternatív költsége, tehát oké hogy kiváltod a 400k albit 400k hitellel, de ha közben buksz havi 400k kamatot akkor adtál a szarnak egy pofont.

Én is épp egy csodálatos felújítás kellős közepén szopok

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha lenne 40 milla onereje, akkor nem lenne 400k-s alberleteNika91127 írta:De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:
Nem.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Anelkul nem tudja elinditani a hitelfelvetelt.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Vagy 40, hogy "csak" a felet.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az eddig spóroltam és a van 40 millám azért nem feltétlen szinonímák 
Ráadásul ugye te is tudod, hogy annak a 40 millának van jelentős alternatív költsége, tehát oké hogy kiváltod a 400k albit 400k hitellel, de ha közben buksz havi 400k kamatot akkor adtál a szarnak egy pofont.

- Nika91127
De nem arról van szó, hogy a kollégáék spóroltak eddig is? Akkor csak van önerő, nem?Realista24 írta:Nem.Halfkey írta: Ezt most nem értem Realista, a vásárolandó ingatlan lesz a fedezet. Vagy te arra gondoltál hogy felvesz egy szabad felhasználásút önerőnek meg plusz egy lakáshitelt mellé? Hát, azt inkább ne.
Azt irjak itt, hogy ennyi fizetesre siman hitelez a bank 40-50 mittudomenhany milliot.
De hiaba jo a hitelkepessege, ha az ingatlanvasarlashoz szukseges onerot nem tudta meg felretenni.
Ha most pedig egy 80 millios kecoban lakik a berleti dijbol nezve, akkor 15-20m onresz kell legalabb gondolom, hogy aztan 60 milliot felvehessen.
Ok értelek már, akkor ugyanazt mondjuk

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nekem $216 havonta a 2021-es Rav4 biztositasa es az uj autokat olcsobb biztositani itt, mint mondjuk egy 2005-os modelt.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem.Halfkey írta: Ezt most nem értem Realista, a vásárolandó ingatlan lesz a fedezet. Vagy te arra gondoltál hogy felvesz egy szabad felhasználásút önerőnek meg plusz egy lakáshitelt mellé? Hát, azt inkább ne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt most nem értem Realista, a vásárolandó ingatlan lesz a fedezet. Vagy te arra gondoltál hogy felvesz egy szabad felhasználásút önerőnek meg plusz egy lakáshitelt mellé? Hát, azt inkább ne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De akkor is kell fedezet, amihez kell onresz. Ha ez nincs meg, akkor fejre is allhat, nem kap ingatlanfedezetes hitelt, hacsak nem huz be egy 80 millios ingatlant 50ert.Nika91127 írta:Havi 1 milla netto osszjovedelemre siman kapsz 350/honapos hitelt, ami laza 40-45 millio, bankfuggoen (ha babavarozol, talan tobb is kijon)Realista24 írta:
De ez nem ugy megy, hogy hello kedves bank, tudok havi 400at fizetni alberletre, ezt inkabb hitelre fizetnem. Adjatok 80 milliot.
Ekkora torleszto mar komoly ingatlant feltetelez, amihez komoly beszallo kell, hogy a hitel/fedezet arany meglegyen.
Nyilvan a kollega sem azert fizet alberletet, mert örömet leli benne, hanem mert nem tudtak meg sajatba mozdulni.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen de amit havi 400 ezerért bérel az nem 40-45 milliós ingatlanNika91127 írta:Havi 1 milla netto osszjovedelemre siman kapsz 350/honapos hitelt, ami laza 40-45 millio, bankfuggoen (ha babavarozol, talan tobb is kijon)Realista24 írta:
De ez nem ugy megy, hogy hello kedves bank, tudok havi 400at fizetni alberletre, ezt inkabb hitelre fizetnem. Adjatok 80 milliot.
Ekkora torleszto mar komoly ingatlant feltetelez, amihez komoly beszallo kell, hogy a hitel/fedezet arany meglegyen.
Nyilvan a kollega sem azert fizet alberletet, mert örömet leli benne, hanem mert nem tudtak meg sajatba mozdulni.![]()

Az én kb 35-40 millásom 170 ezerért van kiadva.
Összességében én átértékelném mi az hogy "normális hely", főleg home officeból dolgozva. Itt nyilvánvalóan ez dobja meg az árat, 66 nms lakást sokkal olcsóbban is lehetne bérelni. Pár évet kihúzni "rosszabb helyen", és sokat félre lehetne tenni, amiből jobban venni, ahelyett hogy jobban eladósodni

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kizart. kotelezo az nyugatabbra kb 10-szer annyiba kerül evente, mint Mo-n.Dupla D írta:Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
cascoval együtt mar millios tetel evente, egy atlagos autoval is.
multkor poenbol megszerkesztettem magamnak a gt3 rs konfigomat a porsche.at-n, csak a nova (osztrak ado a loero es a co2 utan) volt vmi 150k EUR

szoval Mo-n az auto fenntartas költsegei elenyeszoek EU-hoz kepest.
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ebben benne van a Casco is? Ha igen, akkor az nem sokkal több, mint itthon.miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
2019-es Lambo.tomi_b írta:
Lambo vagy Ferka?![]()
Lambo Tucson.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Nika91127
Havi 1 milla netto osszjovedelemre siman kapsz 350/honapos hitelt, ami laza 40-45 millio, bankfuggoen (ha babavarozol, talan tobb is kijon)Realista24 írta:De ez nem ugy megy, hogy hello kedves bank, tudok havi 400at fizetni alberletre, ezt inkabb hitelre fizetnem. Adjatok 80 milliot.tomi_b írta: 400-as albérlet komoly, abból fix kamattal 20 évig elég magas hitelösszeget tudsz törleszteni és az tuti nem fog emelkedni... Ilyen lehetőségekkel szerintem pazarlás albiban lakni - még ha nem is jók a hitelek (majd kiváltod).
A meleget meg elég jól meg tudod úszni 2-3 klímával, főleg egy korrekt szigeteléssel.
Egyébként még egy kérdés, hogy a fenébe nőtt a súlyadód?![]()
Az csak csökkeni tud, ahogy egyre öregebb az autó.
Nyilvan a kollega sem azert fizet alberletet, mert örömet leli benne, hanem mert nem tudtak meg sajatba mozdulni.

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Lambo vagy Ferka?miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.
Havonta.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023