2019-es Lambo.tomi_b írta:
Lambo vagy Ferka?![]()
Lambo Tucson.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 12:21
2019-es Lambo.tomi_b írta:
Lambo vagy Ferka?![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 10., hétfő 12:18
Havi 1 milla netto osszjovedelemre siman kapsz 350/honapos hitelt, ami laza 40-45 millio, bankfuggoen (ha babavarozol, talan tobb is kijon)Realista24 írta:De ez nem ugy megy, hogy hello kedves bank, tudok havi 400at fizetni alberletre, ezt inkabb hitelre fizetnem. Adjatok 80 milliot.tomi_b írta: 400-as albérlet komoly, abból fix kamattal 20 évig elég magas hitelösszeget tudsz törleszteni és az tuti nem fog emelkedni... Ilyen lehetőségekkel szerintem pazarlás albiban lakni - még ha nem is jók a hitelek (majd kiváltod).
A meleget meg elég jól meg tudod úszni 2-3 klímával, főleg egy korrekt szigeteléssel.
Egyébként még egy kérdés, hogy a fenébe nőtt a súlyadód?![]()
Az csak csökkeni tud, ahogy egyre öregebb az autó.
Ekkora torleszto mar komoly ingatlant feltetelez, amihez komoly beszallo kell, hogy a hitel/fedezet arany meglegyen.
Nyilvan a kollega sem azert fizet alberletet, mert örömet leli benne, hanem mert nem tudtak meg sajatba mozdulni.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 12:14
Lambo vagy Ferka?miro. írta: 98 eurot fizetek azaz ca. 37.000 forintot.
Havonta.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 10., hétfő 11:52
Azigen. De jó is lenne ha annyi lenne az éves díjam.tomi_b írta: Köszi Sierra! De kibsztt jó.. nekem most kőkemény 24eFt B6-ban, örülök, hogy ennyit nyom a latba a főváros (persze értem én, hogy nagyobb kockázat, de akkor is...).
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:50
Köszi Sierra! De kibsztt jó.. nekem most kőkemény 24eFt B6-ban, károkozás nélkül, 32 évesen.Sierra írta:Én B4-ben vagyok most, nekem 81.324 lett az éves díjam (most júniusban volt az évfordulóm), budapesti címmel. Bár azok kívül sok mindent figyelembe vesznek (életkor, jogsi megszerzésének éve, volt-e károkozásod az elmúlt 2 vagy 3 évben).tomi_b írta: Valaki képbe tudna helyezni, hogy fővárosi lakcímmel mennyit emelkedik a kötelező biztosítás az autóra?
B6-ban vagyok jelenleg, de vidéki kisváros címével.
Nektek mennyi most a kgfb (budapesti lakcímmel)?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 10., hétfő 11:48
Én B4-ben vagyok most, nekem 81.324 lett az éves díjam (most júniusban volt az évfordulóm), budapesti címmel. Bár azon kívül sok mindent figyelembe vesznek (életkor, jogsi megszerzésének éve, volt-e károkozásod az elmúlt 2 vagy 3 évben).tomi_b írta: Valaki képbe tudna helyezni, hogy fővárosi lakcímmel mennyit emelkedik a kötelező biztosítás az autóra?
B6-ban vagyok jelenleg, de vidéki kisváros címével.
Nektek mennyi most a kgfb (budapesti lakcímmel)?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 11:40
De ez nem ugy megy, hogy hello kedves bank, tudok havi 400at fizetni alberletre, ezt inkabb hitelre fizetnem. Adjatok 80 milliot.tomi_b írta: 400-as albérlet komoly, abból fix kamattal 20 évig elég magas hitelösszeget tudsz törleszteni és az tuti nem fog emelkedni... Ilyen lehetőségekkel szerintem pazarlás albiban lakni - még ha nem is jók a hitelek (majd kiváltod).
A meleget meg elég jól meg tudod úszni 2-3 klímával, főleg egy korrekt szigeteléssel.
Egyébként még egy kérdés, hogy a fenébe nőtt a súlyadód?![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 11:26
Nincs ezzel semmi gond,azzal sem ha magasak az igenyeid.Marky írta: Semmi extra, normalis kornyeken 66nm, 2 szoba, nappali, erkely, klima egy 15 eves hazban. Most raneztem az ingatlan.com-on es van 2 oldalnyi talalat egesz Budapestre nezve, amibol jo esetben 2 erdemes arra, hogy eloben megtekintsem. Mivel vannak butoraink, ezert meg szukebb kinalatbol tudunk valogatni.
Fokent itthonrol dolgozok, ezert szuksegem van egy dolgozos szobara a "munkaba mentem" erzes miatt. Eltem panelben es 100 eves tarsashazban is, egyikben sem tudtam olyan nyugodtan letezni mint itt. Nem papirvekonyak a falak, ha furnak nem lesz instant vibrator az egesz haz es a mostani melegben sem olvad le a kep a falrol. Nem vicces ajulas szelere kerulni a gep elott, mert 36 fok van a szobaban![]()
A 400 mar atlepi a lelektani hataromat, ezert most egy kemeny dontest kell meghoznunk.
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 10., hétfő 11:23
Na erre ranezek, lehet extra szolidaritast fizetek a koltsegvetesbetomi_b írta: Egyébként még egy kérdés, hogy a fenébe nőtt a súlyadód?![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 10., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. július 10., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 11:07
Az majd csak most lenne, evi 1,8rol volt szo az elejen, ami nyilvan szinten nagy osszeg, de itthon nem tudsz elindulni egy ingatlanvasarlasnak massziv segitseg nelkul manapsag.miro. írta: Evi 5 milliot betenni mas zsebebe.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 10., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 10., hétfő 10:47
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem