Szerintem te a Cartinormra gondolszlestat írta:A kollagén védelmében nekem anno segitett mikor megerőltettem a térdem, vagyis ez volt a hivatalos diagnózis. 10 perc futást sem birtam, full fájdalommal játszottam. Két hónapig kinlódtam vele aztán a sportorvos javasolta...3 hónapig kellett szedni de már a másodiknál elmúlt a fájdalom.portillo írta:
Szerintem ezeknek meg kéne oldania, de a pedál mellett az ülésre is nézzetek rá, néha 1-2 centi ide-oda megoldja a problémát.
A nyújtás, hengerezés szintén fontos, a kritikus részekre kell rámenni, de lehet néha olyan helyen állnak be az izmok, amikre nem is gondolnál, itt is segíthet szakember 1-2 óra alatt, hogy megtalálja azokat a pontokat.
Én a fentiek mellett a kollagént hanyagolnám, szerintem felesleges, meg röbb doki is ezt mindta már nekem, de van aki meg esküszik rá.
A kollagén mindenhogy jó. Ha van fájdalmad ha nincs. érdemes időközönként szedni.
A porcvédő kúra tart 3 hónapig.
Alapvetően a porc nem épül újjá, mert a hyalinporc nem tud regeneralódni, max rostos porc képződik.