A meleget meg elég jól meg tudod úszni 2-3 klímával, főleg egy korrekt szigeteléssel.
Egyébként még egy kérdés, hogy a fenébe nőtt a súlyadód?
Az csak csökkeni tud, ahogy egyre öregebb az autó.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 10., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. július 10., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 11:07
Az majd csak most lenne, evi 1,8rol volt szo az elejen, ami nyilvan szinten nagy osszeg, de itthon nem tudsz elindulni egy ingatlanvasarlasnak massziv segitseg nelkul manapsag.miro. írta: Evi 5 milliot betenni mas zsebebe.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 10., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 10., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 10., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 10., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 10., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 10., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 10., hétfő 10:06
320-as törlesztőért szép nagy összegű hitelt lehet már felvenni.Marky írta: Na szoval... nincs semmi 1.5/kopf-rol szo, en is a kiszamolos cikkbol vettem az alapot. Baratnom vendeglatos, en senior IT fejleszto vagyok.
Csak az elmult egy evben 150-rol 320-ra ugrott a lakasberleti dijunk (volt benne egy koltozes is, az elozo helyen 150-rol 280-ra akart emelni a tulajdonos). A rezsiarak es az elelmiszerarak emelkedese mindenki szamara lathato. Van egy 9 eves autonk, aminek szinten emelkedett a kgfb-je es a sulyadoja.
Jelenleg ugy nez ki, hogy a jelenlegi lakasunk dija hamarosan megfogja karcolni a 400-at![]()
Budapesten, vagy Pest megyeben szeretnenk letelepedni, amihez tervben van a babavaro behuzasa is, de a jelenlegi piaci helyzetben az is csak egy tapasz.
Most inkabb lemondunk minden foldi jorol, csak gyuljon a megtakaritas, mert ugy erezzuk, hogy a covid ota lenyegeben lefele csuszunk. A berleti dijakat kokemenyen emelik az inflacioval-folotte, de az en berem meg elert egy plafont, amit csak contractorkent tudnek attorni....
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 10., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. július 9., vasárnap 21:59
Halfkey írta:Fordítva, ne a 1,5edet szorozd meg kettővel, hanem a cikkben szereplő értéket, és még az is csak a 1,5-nek a fele lesz. Ahogy Pipita leírta, 2020-ban ehhez fejenként havi nettó 343 kellett. Szóval nem, ebből nem lesz gyorsan ingatlan.Norbi90 írta:
Pedig meg a masfelet is felve irtam le, mondom felfele kerekitek inkabb de akkor tevedtem, akkor a kollega eleg jol keres![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 9., vasárnap 21:53
Fordítva, ne a 1,5edet szorozd meg kettővel, hanem a cikkben szereplő értéket, és még az is csak a 1,5-nek a fele lesz. Ahogy Pipita leírta, 2020-ban ehhez fejenként havi nettó 343 kellett. Szóval nem, ebből nem lesz gyorsan ingatlan.Norbi90 írta:Pedig meg a masfelet is felve irtam le, mondom felfele kerekitek inkabb de akkor tevedtem, akkor a kollega eleg jol keresHalfkey írta: Azért Norbi az a 1,5m per kopf az bátor. 2020-as adat, de duplázd akkor meg, akkor is messze van:
https://kiszamolo.hu/mennyi-vagyona-van-a-magyaroknak/
Ez egyébként gyakori torzítás, mindig azt hisszük többen vannak ‘fenn’ mint a valóságban.![]()
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. július 9., vasárnap 21:46
Pipita írta:Idehaza fejenként és havonta 343 ezer forint nettó jövedelemmel te már a felső 10%-ba tartoztál 2020-ban.Norbi90 írta:
Na atolvastam megint a kollega azt irta legfelso decilisben vannak a baratnojevel. Hat ott azert illene eleg hamar osszerakni egy ingatlanra.
Akkor valoszinu rosszul lőtte be magát, esetleg titok hogy mennyi az annyi?
Hát, Zalavármegyei kipusztult zsákfaluban tényleg könnyű összespórolni valami lepratelepre, értékes ingatlanra azért annyira nagyon sajnos nem könnyű ennyiből.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. július 9., vasárnap 21:39
Idehaza fejenként és havonta 343 ezer forint nettó jövedelemmel te már a felső 10%-ba tartoztál 2020-ban.Norbi90 írta:Na atolvastam megint a kollega azt irta legfelso decilisben vannak a baratnojevel. Hat ott azert illene eleg hamar osszerakni egy ingatlanra.Norbi90 írta:
Pedig meg a masfelet is felve irtam le, mondom felfele kerekitek inkabb de akkor tevedtem, akkor a kollega eleg jol keres![]()
Akkor valoszinu rosszul lőtte be magát, esetleg titok hogy mennyi az annyi?
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. július 9., vasárnap 21:35
Na atolvastam megint a kollega azt irta legfelso decilisben vannak a baratnojevel. Hat ott azert illene eleg hamar osszerakni egy ingatlanra.Norbi90 írta:Pedig meg a masfelet is felve irtam le, mondom felfele kerekitek inkabb de akkor tevedtem, akkor a kollega eleg jol keresHalfkey írta: Azért Norbi az a 1,5m per kopf az bátor. 2020-as adat, de duplázd akkor meg, akkor is messze van:
Ez egyébként gyakori torzítás, mindig azt hisszük többen vannak ‘fenn’ mint a valóságban.![]()
HozzászólásSzerző: Joseph » 2023. július 9., vasárnap 21:34
Norbi90 írta:Pedig meg a masfelet is felve irtam le, mondom felfele kerekitek inkabb de akkor tevedtem, akkor a kollega eleg jol keresHalfkey írta: Azért Norbi az a 1,5m per kopf az bátor. 2020-as adat, de duplázd akkor meg, akkor is messze van:
HozzászólásSzerző: Joseph » 2023. július 9., vasárnap 21:32
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem