Akkor hozzak vissza Albont, ha lehetseges.
De amugy… Perez igy is a masodik az osszetettben.

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 10., hétfő 11:20
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 10., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 10., hétfő 10:26
az auto a tavalyi alapokon van, jovore jon meroben uj design, ha jol tudom.Hogy tud egy csapat mérnök, akik a legjobbak legjobbjai félreértelmezni egy csúcskategóriás szélcsatorna adatait? Fogadni is mernék rá, hogy olasz nemzetiségűek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 10., hétfő 10:15
Köszi az infókat. Ez akkor tipikus ferraris futam volt, bármennyire jól nézett ki ez a koncepció még az elején, évről-évre egyre szarabb irányba vitték el.raul 4 ever írta:Visszanyalt, h szarul kezelik a gumit, Lec nagyon hamar kijött az első cserére, akiknek jobban bánik a kocsija a gumikkal, meg el tudták húzni addig, amíg jött a SC és kevesebb időt vesztettek, és Lec 2szer cserélt végül. Sainz meg csak beszopta, csúnyán.wZoLee7 írta: Nem néztem a futamot, egy kérdésem van. A ferrarik fordítva álltak fel a rajthoz vagy mi történt?![]()
Ezt most nálam nem taktikáztuk el, hanem az autó egyik hibája büntetett, Haminak meg dobogót èrt a merga versenyes jó gumikezelése.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. július 10., hétfő 9:22
Én ezt tartom a legnagyobb problémának - évközben nem, hogy közelebb kerülnének a RedBullhoz inkább a többi csapat előzi őket. A McLaren pl év elején egy vödör csavar volt, aztán azóta szépen szedik össze magukat.Anthony írta: Kár hogy vagy 5 éve ez a Ferrari legnagyobb gyengesége, azóta 3x teljesen újraépítették az autót, de minek is javítani rajta.
Vasseur nemrég bevallotta hogy teljesen rossz adatok alapján dolgoztak, a mérnökök félreértelmezték a szélcsatornás adatokat, a delfinezés sincs megoldva.
Mára a Ferrari az örök második pozicióból, amiben voltak az utóbbi 10+ évben csak egy lett a sok közül. Amilyen ütemben fejlődnek a riválisok, és jönnek újabb pénzes csapatok az F1-be ez nem is fog változni a közeljövőben.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 10., hétfő 8:43
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 9., vasárnap 23:27
Visszanyalt, h szarul kezelik a gumit, Lec nagyon hamar kijött az első cserére, akiknek jobban bánik a kocsija a gumikkal, meg el tudták húzni addig, amíg jött a SC és kevesebb időt vesztettek, és Lec 2szer cserélt végül. Sainz meg csak beszopta, csúnyán.wZoLee7 írta: Nem néztem a futamot, egy kérdésem van. A ferrarik fordítva álltak fel a rajthoz vagy mi történt?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 9., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 9., vasárnap 17:48
Reméltem is, hogy végül eljinxelem.h3x0r írta:Remy írta: Egyik McLaren se lesz dobogón... kár ezért a csöves SC-ért.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 9., vasárnap 17:45
Remy írta: Egyik McLaren se lesz dobogón... kár ezért a csöves SC-ért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 9., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. július 9., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 9., vasárnap 16:59
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 9., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. július 9., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 9., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 9., vasárnap 16:38
Amióta hozták az újítást, azóta mintha hátraléptek volna...alexoxladjackoxi írta: Azért az nem néz ki jól, hogy Alonsot tolja le az Alpine a pályáról 8.-9. helyeken. Visszaesőben vannak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 9., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 9., vasárnap 16:17
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. július 9., vasárnap 15:30
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem