ANDS írta:
Professore írta:
…..
A gondolatmenet nem szar...csak ott van a bökkenő hogy nincs nagyon más alternatíva. Szívó benzines az ritka mint a fehér holló az újabb évjáratúaknál...pláne akkora batárban mint ami nekem kell. De még ha benyast akarnék se nagyon jönne össze mert a SH piacon egyszerűen nincs ebben a kategóriában. Szóval marad a dízel legalábbis nekem. Mondom ezt úgy hogy egyáltalán nem vagyok dízel rajongó, bár most is az van csak kinőttük és váltani kell. Másrészt a turbós benzisnesek kettős tömegű lendkerékkel szintén problémásak bőven. Cumi az biztos, parázok is eleget hogy mibe tenyerelek majd bele, de autóra szükség van sajnos... A keret az csak SH-re elég és innentől beszűkül a mozgástér rendesen.
Én kb. 15 évente veszek autót, akkor is használtat.
Amire érdemes figyelni, hogy magánszemélytől vedd, ne kereskedésből.
Az előző tulaj legyen jómódú, akkor szerencsés esetben az esedékes szervizeket elvégezték.
Ha biztosra akarsz menni, akkor minden folyadékot le kell cserélni, váltóban, motorban, fékolajat, stb. Én az ékszíjakat is cseréltetni szoktam vásárlás után.
A motor váltó, stb., általában javítható ha elromlik, de a kasztnit érdemes alaposan szemügyre venni, hogy ép vagy már pár helyen megtörték (ha ép, akkor sokáig elkerülhető a rozsdásodás). Ez a legfontosabb szempont nálam.
Ha ismerőstől veszed, akkor tudod az előéletét.
De minden más esetben “ garázsban állt, nemdohányzó tulajdonostól, megkímélt állapotban, frissen szervizelve, nyugdíjas orvos házaspártól, harmadik autókent használták, csak a közértbe mentek vele vásárolni vasárnaponként,”- a hirdetésben minden szépet írnak, ami nem mindig igaz.