Miért?Yazid írta: Én nem vennék dizelt semmiképp, automata váltóst meg kizárt

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 8., szombat 21:52
Miért?Yazid írta: Én nem vennék dizelt semmiképp, automata váltóst meg kizárt
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 8., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 8., szombat 21:19
VAG féle DSG mind3 van a családban.Professore írta:Köszi a választNika91127 írta:
Szia!
Az egyik egy Sony fejegység, elvileg jobb a hangminősége, gyakorlatilag nem.
Gyakorlati tanács: ne vegyél PS váltósat. Ha beszarik, a gatyád rámegy. És 2 féle PS váltó van: amit javitottak,vagy amit javítani fognak.
A 2.0 tdci betonbiztos.! Egyelőre még csak tapogatózok... Sharan/Alhambra vagy Galaxy közül lesz a befutó valószínűleg. De sehogy se tudok dönteni
. Próbáltam utánna nézni a dolgoknak...így Fordot kizárólag csak manuális váltóst nezegetek, sőt a VAG felé DSG is csak akkor jön szóba ha egyébként minden más paraméter nagyon ott van a szeren. Láttam is két ígéretes Galaxy hirdetést 2.0 tdci 150 paci...és ott jött elő ez a különbség a panelek között. Egyébként így képről nekem jobban bejön a két tekerős változat mert a másik sivár mint a Szahara (mondjuk élőben lehet az is ok).
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. július 8., szombat 21:15
Köszi a választNika91127 írta:Szia!Professore írta: Amíg Mbappera várunk jöjjön egy autós feladvány...
Adott a Ford Galaxy 2015-tel kezdődő generáció. Amin megakadt a szemem hogy kétféle radio-clima panellel is előfordulnak példányok közel azonos felszereltséggel, ugyanolyan évjárattal (pl. 2016-os kocsik). Ez nekem nagyon fura mert ilyet más gyártónál nem nagyon láttam. Az ok hogy felszereltségi szinttől függően van több-kevesebb gomb, vakkapcsolo stb. de hogy formára ennyire eltérő legyen az nagyon furcsa nekem.
Röviden van egy olyan panel amin két "tekerő" gomb látszik és van az a verzió amin csak egy és ezen virít egy Sony felirat is.
Ver1:
https://s.car.info/image_files/960/inte ... 939065.jpg
Ver2:
http://www.autovehicle.info/Yonetim/Uru ... 00X600.jpg
A kérdés az hogy az esztétikán kívül van-e funkciók terén lényeges különbség ezek között? Melyik lenne a jobb választás?
Az egyik egy Sony fejegység, elvileg jobb a hangminősége, gyakorlatilag nem.
Gyakorlati tanács: ne vegyél PS váltósat. Ha beszarik, a gatyád rámegy. És 2 féle PS váltó van: amit javitottak,vagy amit javítani fognak.
A 2.0 tdci betonbiztos.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 8., szombat 20:41
Szia!Professore írta: Amíg Mbappera várunk jöjjön egy autós feladvány...
Adott a Ford Galaxy 2015-tel kezdődő generáció. Amin megakadt a szemem hogy kétféle radio-clima panellel is előfordulnak példányok közel azonos felszereltséggel, ugyanolyan évjárattal (pl. 2016-os kocsik). Ez nekem nagyon fura mert ilyet más gyártónál nem nagyon láttam. Az ok hogy felszereltségi szinttől függően van több-kevesebb gomb, vakkapcsolo stb. de hogy formára ennyire eltérő legyen az nagyon furcsa nekem.
Röviden van egy olyan panel amin két "tekerő" gomb látszik és van az a verzió amin csak egy és ezen virít egy Sony felirat is.
Ver1:
https://s.car.info/image_files/960/inte ... 939065.jpg
Ver2:
http://www.autovehicle.info/Yonetim/Uru ... 00X600.jpg
A kérdés az hogy az esztétikán kívül van-e funkciók terén lényeges különbség ezek között? Melyik lenne a jobb választás?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 8., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. július 8., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 8., szombat 13:56
Egészséget az egész csaladnakGalacticos írta: Hát még en se hiszem el de.. szerdatol egy kisfiu szemelyeben bovult a hazai madridistak kore.![]()
U.i.: ezt vegig nezve, aldom az eget hogy nem nőnek szulettem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 8., szombat 13:20
Most is amúgy, csak vannak családok ahol 16 évesen már normális a gyerekFaust írta: Miiiiii?![]()
![]()
![]()
Jezusom hat utoljara lattalak meg mutaltal b+. Legyetek boldogak, es egeszsegsek, nagyon gratulalok!![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 8., szombat 13:20
Hat ez az, es lehet mindig mutalok.Faust írta: Miiiiii?![]()
![]()
![]()
Jezusom hat utoljara lattalak meg mutaltal b+. Legyetek boldogak, es egeszsegsek, nagyon gratulalok!![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 8., szombat 13:15
Bazdmeg tényleg, még a BHG-s foszballokon, úristen de gecirég volt.Faust írta: Miiiiii?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 8., szombat 13:13
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 8., szombat 13:11
Galacticos írta: Hát még en se hiszem el de.. szerdatol egy kisfiu szemelyeben bovult a hazai madridistak kore.![]()
U.i.: ezt vegig nezve, aldom az eget hogy nem nőnek szulettem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 8., szombat 12:59
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 8., szombat 8:12
Jack Daniels - Single Barrel Selectmiro. írta: Fú kösz mindenkinek,nem gondoltam volna,hogy ennyit írtok.![]()
Kiírtam őket és utána nézek neten,hogy mit lehet róluk tudni.
Green Spot és a 10 éves Bushmills ami nagyon tetszik eddig.
Kösz srácok!![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 8., szombat 8:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 8., szombat 7:52
+1 ilyen fassagokra penzt elbasznigutihaz14 írta:dzsoni es kola. szivimiro. írta: Sracok! Parom meglepett egy szep whiskys uveg szettel.
Ezer eve nezegettem mar,de valahogy soha nem vettem.
Mit ajanlotok kb olyan 20k-ig bele?
Csak neha kis esti kortyolgatasra.
Fenykoromba() Jamesont szerettem nagyon,vagy a tullamore dew-t.
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 8., szombat 7:43
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 8., szombat 0:32
dzsoni es kola. szivimiro. írta: Sracok! Parom meglepett egy szep whiskys uveg szettel.
Ezer eve nezegettem mar,de valahogy soha nem vettem.
Mit ajanlotok kb olyan 20k-ig bele?
Csak neha kis esti kortyolgatasra.
Fenykoromba() Jamesont szerettem nagyon,vagy a tullamore dew-t.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem