….de akkor sincs normális jobbhátvédünk.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 8., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. július 8., szombat 10:47
En mar semmit nem hiszek el ezzel az emberrel kapcsolatban.KAG írta:Ez az uj 7.?gutihaz14 írta: According to
@diarioas
information, PSG have set a deadline until the 19th of July to Kylian Mbappe.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 8., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 8., szombat 10:28
Na, ezt a 7-ét nem R24 terjesztette?Remy írta:Padem mehetne az álhirterjesztes miatt.hehetheoriginal írta: Nem látom hogy frissült volna a magánzárka![]()
![]()
![]()
Te meg a fogadas.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 8., szombat 10:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 8., szombat 10:01
Ez az uj 7.?gutihaz14 írta: According to
@diarioas
information, PSG have set a deadline until the 19th of July to Kylian Mbappe.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 8., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 8., szombat 9:33
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 8., szombat 9:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 8., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 8., szombat 8:31
Padem mehetne az álhirterjesztes miatt.hehetheoriginal írta: Nem látom hogy frissült volna a magánzárka![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 8., szombat 7:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. július 8., szombat 0:56
Na akkor szép sorban. Eddig nem volt időm, most sincs, de a tények azok tények:Dupla D írta:Mármint mi a meccsek 25%-a? A 4 és a 3? 22 meccsünk volt december végéig.kiserik írta:
Ez kb a meccsek 25%-a. A többin meg becserélték őket. Egy 20 éves taknyost, akinek a játéka még tele van hibával, meg egy cserejátékost. Mégis mennyit kellett volna kapjanak?
Az én állításom az, hogy tele voltunk olyan meccsekkel, ahol nem lett volna szükség Modric és Kroos állandó kezdetésére és ne lepődjünk meg rajta, hogy ilyen kevés játéklehetőséggel nem tudja valaki bejátszani magát a kezdőbe. Ancelotti addig minimálisan lehetőséget adott nemi, amíg nem jöttek a sérülések.
Én azt állítom, hogy sérülések nélkül is meg kellett volna látni, hogy ilyen klasszis játékos, ehhez viszont bátrabban kell belenyúlni a keretbe és egy Elche ellen letenni Modricot a padra.
Én azt állítom, hogy Ancelotti túlzottan kockázatkerülő. Én azt vártam volna, hogyha látom, hogy szenvedünk a meccseken, akkor próbál változtatni. Ez nagyon ritkán történt meg.
És továbbra is azt mondom, hogy egy ilyen szezon után is neki kell maradnia edzőnek, de aki nem látja a Don hibáit, az vegye le a szemellenzőt.
Castillásokhoz még annyit, hogy nekem annyi elég lenne, hogy a keret perememberei a Castillából jöjjenek. Tehát pl. egy második számú szélső hátvéd, egy 4.-5. számú kh, egy cserekapus, egy-egy csere támadó stb. Nacho, Carvajal és LV koros, nekik 1-2 éven belül lefőtt. Nehezen fogjuk így teljesíteni a spanyol és a saját nevelésű kótát.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 7., péntek 23:20
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 7., péntek 23:16
Ez honnan? Amit találok twitteren ott erre válaszként írják többen, hogy ez csak egy kitalált hír, hogy majd jöhessenek azzal a Barcások, hogy inkább őket választotta.tubatibi írta:Real Madrid want Barca's new target Ivan Fresneda and have already moved closer to the player's entourage .
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 7., péntek 23:01
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 7., péntek 22:52
így vanDupla D írta: Castillásokhoz még annyit, hogy nekem annyi elég lenne, hogy a keret perememberei a Castillából jöjjenek. Tehát pl. egy második számú szélső hátvéd, egy 4.-5. számú kh, egy cserekapus, egy-egy csere támadó stb. Nacho, Carvajal és LV koros, nekik 1-2 éven belül lefőtt. Nehezen fogjuk így teljesíteni a spanyol és a saját nevelésű kótát.
egyetértekuntouchable írta: Gyakorlatilag a topligáknak (elsősorban a La Ligának) a La Fábrica adja a legtöbb játékost az összes nevelő-műhely közül, meg lehet nézni a spanyol klubok kereteit, szinte az összes csapatban van legalább 1, de inkább több játékosa Madridból.
Sokoldalú, minden stílusban játszani tudó futballisták nevelése a cél a klubnál, más kérdés, hogy a top-top szintre csak kevesen érnek oda, de ezzel semmi probléma, a Real Madrid filozófiája gyakorlatilag 75 éve ugyanaz, (kivétel a 80-as évekbeli “Keselyű Ötöse”) megvenni a világ legjobb játékosait, akiket kiegészít néhány spanyol és saját nevelésű fiatal.
Szerintem ezzel semmi gond, többek között ezért vagyok fanatikus RM szurkoló.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 7., péntek 22:51
Hol kell aláírni?Jim írta:ennyitubatibi írta:Real Madrid want Barca's new target Ivan Fresneda and have already moved closer to the player's entourage .
![]()
![]()
ha jön, 1 évig nem beszélek a Castillásokról![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 7., péntek 22:42
ennyitubatibi írta:Real Madrid want Barca's new target Ivan Fresneda and have already moved closer to the player's entourage .
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 7., péntek 22:33
Túl szép hogy igaz legyen.tubatibi írta:Real Madrid want Barca's new target Ivan Fresneda and have already moved closer to the player's entourage .
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem