Anno Kaká és CR más volt, mert Kaká nem volt dudás, nem voltak allürök. Azért egy a Vini-Mbappe duóról nem lehet elmondani.
Sztem ezt Carlo megoldja, am sokan ekézik Mbappet, annak alapján ami a mediában lejön, de azért a Madrid nem PSG, más közeg mást hoz ki, ott tényleg csak pénzt keresni lehetett, itt legendává válhat, meghát a falu egyik végén fingottál- a másikon beszartál.. ki tudja mennyi ferdítés volt a media hírekben.
Sztem egyébként, ha a játékuk passzol, akkor nem lesz baj, bár nagyon hasonló a 2 játékos , gyors, elfut, cipeli a labdát, üres területre mozog, remélem nem fogják egymást zavarni a pályán.
Vini mellé egy haland típusú játékost tudtam volna jobban elképzelni, Vini megoldja mezőnyben, Haland meg mindent elrak, ami odakerül neki, ahogy teszi a cityben is, de Mbappe való Madridba, én is őt preferálom.
Mbappe sokat lép vissza, ha jól tudom Bellingham szeret középre futni és kaput támadni, ami megoldhatja ezt, de kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne folyamatos a játék, nem pedig bazd előre-fuss utána egyénieskedés, ami egy city ellen fontos lenne.
Talán Rodrygo összjátékot kereső mentalítása jó lehet 2 egyénieskedőbb játékos mellé.
A Camavinga -Valverde párosnál szoktam érezni, hogy nem egészítik jól ki egymást,tehát ha nem volt mellettük egy gondolkodó Modric, vagy Kroos, akkor nem volt semmi váratlan a játékban, csak oldalpasszok, vagy max előre eladott labda.