Ceba azert hosszabbitott, mert anno bekerult a sok serules miatt, de amugy elment volna, mert nincs jateklehetosege?Dupla D írta:Ceba azért hosszabbított, mert januárban megkapta a lehetőséget, és tudott bizonyítani. Addig szerintem fel se merült benne, hogy 0 játéklehetőséggel hosszabbítson, de mi se ajánlottunk volna neki semmit. (Más kérdés, hogy amint visszajöttek a sérültek, az addig meccsről meccsre MVP játékot hozó Ceballos mehetett padozni.)Realista24 írta:
De kit jatszatott volna? Harmadosztalyban szenvedo sracokat? Marianot? Hazardot?
Ceba nem jo pelda, mert hosszabbitott annak ellenere, hogy hatan vannak elotte a sorban kb.
Alvaro lehozott pár korrekt meccset (amikor Benzema nem játszott!), majd ahogy visszajött Benz, be se cserélte az öreg. A jobbhátvéd Viniciusnak még egy harmadosztályú ellenfél elleni kupameccsen se adott lehetőséget. Arribas lehozott egy elég extra szezont, nem harmadosztályú statokkal olyan poszton, ahova nem volt extra játékosunk. A hírét se hallottam téttel bíró felnőtt meccsen.
A többiekkel nem vagyok képben, de pár Castillás srácról vannak hírek, hogy elég tehetségesek (pl. Nico Paz). 18 éves. Miért ne lehetne egy Elche ellen betenni 30 percre.
Majd a meglevo jatekosok melle erkezett meg Jude, Brahim, Fran es Gülen is, amivel tovabb csokkennek az eselyei, mivel Valverde konnyen visszakerulhet kozepre, ha ugy van, illetve Cama sem balhatved lesz.
Nem talalom benne a logikat.
Castillasokat meg nem lehet realisan megitelni hirek alapjan, illetve a harmadosztaly alapjan.