Arda Güler - 15
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 24
Azzal, hogy a 24-es mezszámot kapta eldőlt, amit már eddig is beszéltünk, hogy a srác nem a Castillaba jött, nem is lesz kölcsönadva, hanem a nagy csapathoz érkezett.
A madridom topikban 24-es, akkor 24-es.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legalább nem egy újabb brazil, azokat már unom.
Eye test mehet majd ha jönnek a kimonádé meccsek, ha van dinamika és elvan a jobb oldalon, akkor oksa.
Eye test mehet majd ha jönnek a kimonádé meccsek, ha van dinamika és elvan a jobb oldalon, akkor oksa.
Nem illik.
- flori
Re: Arda Güler
Az egész francia és spanyol média fullba tolja a kretént, ennyi nekünk is járjon.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Már épp írni akartam, hogy honlapon 24-ben pózol, de aztán megláttam normál méretben..ViktoR4 írta: Megkapta a 9est nem jön a teknőc![]()
![]()
![]()
24es amúgy
Szemét
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Óriási, biztos nem szóltak a tolmácsok hogy leulhetsz fiam.Tomidzsi írta:Oda allt Perez melle
Szégyelld magad, egy kis időre örültem.Tényleg 9es, így fixen off Mbappé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2023. július 7., péntek 12:17-kor.
2 ban mehet is, 24es kapta termeszetesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Megkapta a 9est nem jön a teknőc
24es amúgy
24es amúgy
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Perez rendesen felbaszhatta magat a City elleni meccsen, hogy gyakorlatilag sanszunk sem volt az olajosok ellen. Latva a tobbi csapat vergodeset, nem csoda, hogy besokkalt, nem nagyon van mire varni, mert amugy remek jatekosok vannak a keretben, csak ez a boost kellett, hogy felporogjunk. Fel lett kavarva rendesen az alloviz, most aztan minden jatekosnak oda kell tennie magat vagy megy a levesbe a padra, aztan lehet kuzdeni, hogy visszaverekedje magat a kezdobe. Kroos meg Modric hatradolve nezheti, ahogy probalkoznak a fiatalok, es ha sikerul nekik, akkor jogosan szoritjak ki a ket oreget. Es ezt meg megfejelni egy Mbappeval, nalam 10/10 lenne a nyar.lordgabi írta: Nagyon meglepett a leigazolása, főleg, hogy belementünk a maradásában az első keretben, érdekes lesz az új szezon, ha jön Mbappé vagy sem (jöjjön), életem legszarabb időszaka kezdődött el épp, amikor Karim bejelentette távozását, most pedig már lábalok kifelé belőle jócskán, szinte már eltelik úgy nap, hogy felfogta az ember a távozását, nyakunkon az előszezon, sok lesz az újdonság, és a bizonyításra vágyó arc, aki mindenképp 150%-ot akar majd mutatni edzéseken, meccseken, valami újnak a kezdete ez az egész idény, rég vártam már ennyire a barátságos meccseket is akár, neked pedig hajrá kölyök, üdv a legnagyobbak között!
Boldog névnapot Csabi!![]()
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ez így off, de akkor részletezem.G. V.tinho írta: Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?
Szerintem szépen kitakarították a felesleget, amire nem számított senki sem (gondolok Hazardra pl.). Meghosszabbították a fontos játékosaink szerződését és leigazolták Bellinghamet, pótoltak távozó játékosokat (Mariano, Asensio), szereztek balhátvédet valamint Ardat is elhappolták a Barca elől. Ez mind így július 6-ig. Az elmúlt években egy egész átigazolási szezonban nem volt ennyi mozgásunk. Figyelembe véve, hogy olajklubok ellen küzdünk, szerintem ez igenis komoly teljesítmény.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Bellingham es Mbappe. Utobbi persze kerdeses, de en azt erzem, hogy iden jon. Guler youtube alapjan sem gyozott meg, de biztos nem veletlen akarta fel europa.G. V.tinho írta:Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?R. Carlos írta: Amúgy ő jobbszélső az a hír járja. Ezt jól tudom? Mert ha az és tényleg olyan jó mint mondják, akkor még jól is elsülhet a jobb szélünk vele, Rodrygoval és Brahimmal.
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm![]()
Azert ha veletlen jovore egy Courtois-Carvajal,Militao,Rudiger,Fran Garcia/Mendy-Tchouameni/Valverde,Kroos,Bellingham-Rodryo,Mbappe,Vinicius sorral esunk neki a szezonnak, raadasul eros paddal, szerintem senki nem a vezetoseg munkajat fogja becsmerelni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Ha jon Mbappe akkor nalam is nagyon rendben van.G. V.tinho írta:
Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?
Hoztak tolteleket,egy fiatal tehetseget,meg kezdobe egy Mbappe Jude duot.
A szelso vedok jonnek akkor remehetoleg jovore.
Viszont ha nem jon Mbappe,akkor nalam abszolut negativ ertekelesu a nyarunk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nagyon meglepett a leigazolása, főleg, hogy belementünk a maradásában az első keretben, érdekes lesz az új szezon, ha jön Mbappé vagy sem (jöjjön), életem legszarabb időszaka kezdődött el épp, amikor Karim bejelentette távozását, most pedig már lábalok kifelé belőle jócskán, szinte már eltelik úgy nap, hogy felfogta az ember a távozását, nyakunkon az előszezon, sok lesz az újdonság, és a bizonyításra vágyó arc, aki mindenképp 150%-ot akar majd mutatni edzéseken, meccseken, valami újnak a kezdete ez az egész idény, rég vártam már ennyire a barátságos meccseket is akár, neked pedig hajrá kölyök, üdv a legnagyobbak között! 
Boldog névnapot Csabi!
Boldog névnapot Csabi!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
G. V.tinho
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?R. Carlos írta: Amúgy ő jobbszélső az a hír járja. Ezt jól tudom? Mert ha az és tényleg olyan jó mint mondják, akkor még jól is elsülhet a jobb szélünk vele, Rodrygoval és Brahimmal.
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm![]()
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Statisztikák alapján mostanában inkább jobbszél, amúgy középső támadó kp.
Azért egyelőre nem várnék tőle világmegváltást, mert csak az év második felében lett kezdő a legtöbb meccsen, szóval jelenleg azért még nem kell extra szintet várni tőle. Ő inkább a jövőnek szól.
Egyébként még Mbappé és Fresneda, és közel tökéletes a nyarunk (jövőre meg jöhet Davies
).
Azért egyelőre nem várnék tőle világmegváltást, mert csak az év második felében lett kezdő a legtöbb meccsen, szóval jelenleg azért még nem kell extra szintet várni tőle. Ő inkább a jövőnek szól.
Egyébként még Mbappé és Fresneda, és közel tökéletes a nyarunk (jövőre meg jöhet Davies
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy ő jobbszélső az a hír járja. Ezt jól tudom? Mert ha az és tényleg olyan jó mint mondják, akkor még jól is elsülhet a jobb szélünk vele, Rodrygoval és Brahimmal.
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
felek hogy carlo nem ad neki eleg lehetőséget. az a baj meg mindig azt latom hogy:
ha jon bappe:
jsz - rodrygo
ha nem:
jsz - fede
utana brahim
utana guler
ha jon bappe:
jsz - rodrygo
ha nem:
jsz - fede
utana brahim
utana guler