-120,de hol vannak a bevetelek?h3x0r írta: (nem hivatalos szamok, csak en szamolgattam kicsit)
Elvileg 22-24-et nezik legkozelebb.
A tavalyi nyarhoz kiadas szempontjabol bele tartozik a 2017-es Theo - Ceballos igazolastol kezdbe a 18-as Vini, Courtois, Odri, Mariano, Brahim, a 19es Hazard, Jovic, Militao, Mendy, Rodrygo, Reinier, majd Cama es Tchou is
2022: -115 milliot szamoltam ossze, Case es par aprobb eladas +92 millio. Igy a tavalyi nyar merlege -22 millio.
2023: egy 200 millios Mbappeval szamolva is elvileg -150 million belul vagyunk
2024: ha jovo nyaron nem igazolunk (Endricken kivul), akkor lesz -120 millio
Ez igy osszeadva lenne -290 millio. Ha a 90 millios minusz okes, akkor a maradek 200-al ilyenkor mi van? Jovo nyaron eladunk jatekosokat 100-ert majd a maradek 100-ra ramutatunk, hogy Mbappe meg az uj stadion ennyi extra bevetelt jelentett? Vagy arra, hogy az elozo evekben mennyi penzt sporoltunk meg?
A PL-nek is van egy belso FFP-je (ez mar a 2010-es evek kozepetol), ok 3 evre valami 120 millios minuszt engednek meg. Vannak errol videok, par honapja nezegettem oket, mindenki vaganyul felolvassa az uefa oldalan szereplo szamokat, paran meg korrektul el is magyarazzak, de senki nem veszi elo a csapatok publikus szamait es nezi meg hogy a valosagban ez mennyire valosul meg.
Nem a jatekosokbol,hanem a jegyek,a szponzorok,a bl,a spanyol szovetseg,a versenydijak,a kozvetitesi jogokbol?
Ez a -120 kijott de hianyzik 150 tenyezo meg.