Szerintem meg csapategység szempontjából inkább káros lenne Mbappe.RealAsensio írta: Real Madrid squad 2023-24:
1 Courtois
2 Carvajal
3 Militão
4 Alaba
5 Bellingham
6 Nacho
7 Vinicius
8 Kroos
9
10 Modrić
11 Rodrygo
12 Camavinga
13 Lunin
14 Joselu
15 Valverde
16 Odriozola
17 Lucas V
18 Tchouaméni
19 Ceballos
20 Fran Garcia
21 Brahim
22 Rüdiger
23 Mendy
24 Güler
25 Vallejo
A kibebaszott hianyzo lancszem, hogy osszealljon egy europa es vilagvero csapat az uj Bernabeubangyerunk Perez, hozd el a franciat kerul amibe kerul!
Ui: aztan 24-ben megerositjuk a jobb oldalt, es 2030-ig mar csak a padot kell finomhangolni es utantolteni.
Nem csak a fizetési igénye, de a csapaton betöltött státusza miatt is.
Vini egy hisztis gyerek, nekem ezért mondjuk szimpatikusabb Rodrygo, de ez más lapra tartozik.
Azonban a transfermarkt szerint a világ 3 legértékesebb játékosa közül nálunk játszana 2. És pont Vini fölé hoznánk pozícióba egy még értékesebbet. Szerintem ez nem oké... Pláne fentállhat a két dudás egy csárdában esete.
Anno Kaká és CR más volt, mert Kaká nem volt dudás, nem voltak allürök. Azért egy a Vini-Mbappe duóról nem lehet elmondani.
Továbbá az is véleményes, hogy itt van a fél világ aki támadni tud és képes. Én inkább Güler-t erőltetném a jobb szélen, Vinit a balon és Rodrygo meg játszana Benzema pozíciójában, ahogy tette ezt többször tavasszal. Szerintem ez a csapategységre még jó hatással is lehetne, mint idehozni egy akkora egót mint a Barca adóságga a következő 3 évszázadra