örülök, hogy talált magának csapatot, nem rossz kapus ő, de egy Real Madridba kevés volt, a Cagliari az pont az ő szintjeAnis írta:Adán a Cagliariba igazolt! 1+1 éves szerződésről írnak. Az ottani első számú kapus kiesése miatt kellett.

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 20., szerda 17:28
örülök, hogy talált magának csapatot, nem rossz kapus ő, de egy Real Madridba kevés volt, a Cagliari az pont az ő szintjeAnis írta:Adán a Cagliariba igazolt! 1+1 éves szerződésről írnak. Az ottani első számú kapus kiesése miatt kellett.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 20., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 20., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 12:33
Szóval se mondom hogy lehet hogy nincs igaza,de ugye a hangnem...egyszer.(Vagyis nem wgyszer,az a baj)Hát pedig ebben igaza van. :)Itt sokan ember hagyja magát megvezetni pár ilyen egyszerű dologgal, mert csak felszínesen nézik-látják a focit. Én se látok át mindent, de azért a felállás-felfogás-taktika 3-as nagyban befolyásolja egymást. Nem attól jó egy csapat, mert 433-ban, 4231-ben vagy tudjam is én 352-ben tolja...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 20., szerda 11:45
Hát pedig ebben igaza van.morientes írta:Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 20., szerda 11:25
Te nem unod még?De most komolyan....Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 20., szerda 0:48
Mert 1-2 nagyokos leírta anno, hogy ez a baj, és mindenki beszopta, mint a média faszságait. Pont ezt írtam le nyár elején, hogy van 1-2 hangadó, a többi meg birka módjára követi. Emlékszem még azokra a hsz-ekre, hogy 4-2-3-1ben a Barcát sosem verjük meg. A fél fórum ezen nyivákolt, aztán hopp kitanultuk a Barcát, és 4-2-3-1ben is ment a dolog, majd idén leírta valaki, hogy a 4-2-3-1 volt a tökéletes a Barca megveréséhez... No comment az ilyenek olvasatán.Kerlon írta:Alapvetően nem a 4231gyel volt a baj, hanem a játékfelfogással. Nem tudom miért hiszik egyesek, hogy a felállás a rohadt nagy csoda, amitől jól játszunk. A Bayern meg a Dortmund is 4231-ben alázta szét a BL mezőnyt.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. november 19., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. november 19., kedd 22:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 19., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 19., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 19., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 19., kedd 9:18
Tudom, hogy ugyanazt fújom napok óta, de ideje lenne egy brazil származású fiatalembert beépíteni a csapatba. Vele nem változna a kialakult/kialakuló félben lévő taktikánk, és úgy gondolom a középpályás védelmünk is szilárdulna. Persze nem kell neki mindig játszania, rotálhatna is a Mester, de én már nagyon kíváncsi vagyok rá.Realista24 írta:Most fordítom Ancelottit, nem terveznek igazolni, másokkal és más szisztémával kívánják pótolni Khedirát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 19., kedd 8:51
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 19., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 19., kedd 7:51
Elvileg ugye van a verbális egyezség a két klub között róla, hogy a nyáron jöhet. Ahogy írtad is, a játékuk kész van Gündogan nélkül, ő amolyan hab a tortán lehetne a szezonjukban, de kellő "motivációval" szerintem a klub és a játékos is meggyőzhető a januári váltásról..Persze gondolom így se szívesen adnák el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 19., kedd 1:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 18., hétfő 23:46
bocs, hogy beleszólok, de te jössz az érettséggel, amikor ujjongtál, hogy végre lesérült Khedira 6 hónapra? ez komoly?miVida írta:
jó, de most egy elírás miatt... (ezzel bizonyítja valaki az érettségét igazából, mmint h ilyenen mulat)na de befejeztem, nem is aktuális már
mégis rajtad röhög általában az egész fórum, gimi ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 23:35
jó, de most egy elírás miatt... (ezzel bizonyítja valaki az érettségét igazából, mmint h ilyenen mulat)mégis rajtad röhög általában az egész fórum, gimi ide vagy oda.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 18., hétfő 22:44
Szerintem nem. Arra, amit Khedira játszott, és ami 4-3-3-ban kell egy középpályástól, azt bőven hozza védekezésben, még többet is. És kell is az a több mondjuk CR-Bale miatt...Khedirához képest fizikumban gyengébb, de Khedira sem taglózta le az ellenfeleket, toltam kifelé őket max. Gündogán mozgékonyabb, többet szerel, több labdát szerez. Támadásban felesleges is összehasonlítani Khedirával..., Gündogan támadóbb felfogása, mint amire szükség van
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem