En is, ezert nem ertem, miert irtadgutihaz14 írta: na hat en is ezt irtam, nem?
a lenyeg hogy hozott vevot es elment nem ki lett baszva

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 15:13
En is, ezert nem ertem, miert irtadgutihaz14 írta: na hat en is ezt irtam, nem?
a lenyeg hogy hozott vevot es elment nem ki lett baszva
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 6., csütörtök 15:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 15:07
Tobb es tobb penzt akart, majd mondta neki, hogy nincs tobb penz, kivul tagasabb, ha menni akarsz hozz vevot vagy maradsz azert a penzert, amit adunk.gutihaz14 írta: ezt a cr7 vergodest es eladast nem ertem annyira. ugy szol a legenda hogy cr7 nek elege is lett meg a penz is keves volt erre mondta perez neki hogy hozzon egy vevot 100 millioval es mehet ha akar. hozott vevot
nem perez baszta ki mint pl hazardot most
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 6., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 15:02
CR is hiaba vergodott, el lett adva egy bizonyos szint utan.cart írta: Es ha megegyeznek akkor mi lesz? Utana itt is kerni fogjak minden evben az emelest utana, meg vergodni fognak a tobb penzert minden nyaron onnantol.
Pedig biztos lehetsz benne.Tomidzsi írta: Ha egyszer majd aláír akkor a szerződés hosszára leszek kíváncsi, mert tuti nem 5-6 évre fog aláírni.
Majd ott meglátszik mennyire elkotelezett a klub iránt.
Ugye szarabb fizetésért.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. július 6., csütörtök 15:02
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. július 6., csütörtök 15:00
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 14:55
Valoszinuleg. Majd ha megadjuk az azt jelenti,hogy megerdemli.cart írta: Es ha megegyeznek akkor mi lesz? Utana itt is kerni fogjak minden evben az emelest utana, meg vergodni fognak a tobb penzert minden nyaron onnantol.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 6., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. július 6., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 6., csütörtök 14:50
Igen, pont ettől félünk / tartunk itt jó páranPad'em írta:
Ugyan, megfognak egyezni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 6., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 6., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 6., csütörtök 14:34
Ugyan, megfognak egyezni. Mbappe lemond egy kis lóvéról, a PSG megkapja a 180-200 millióját, és nem vesztik el ingyen, Perez meg végre bemutathatja az új Bernabeu ékkövét.petiamadridista írta:Pad'em írta:PSG want 200M for Kylian Mbappé, and Mbappé wants to be paid for his 2023/24 season. Real Madrid are not willing to satisfy both, so one party will need to give in for the deal to go through. @RMCsport
Relevo azt írja, hogy az előszezon után derül ki, hogy kölcsön adjuk e Ardát vagy sem.
AS meg azt, hogy a jobbszélen fog játszani jövőre.
Na hát ez a baj. Ezt írta tegnap Csoki is meg én is.
Mbappé azt mondaná h oké tartsátok meg a lóvét fuckyou, akkor lehet ebből deal, de nem fogja ezt mondani. Ha elkezd lejárni a szerződés akkor meg akkora lóvét raknak elé az arabok h annak nem tud nemet mondani.
Ha meg bele is megy a dealbe a PSG akkor az 180-200 milkás átigazolási díj minimum. Szal ez így egyszerűen megszerezhetetlenül drága mulatság.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 6., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 6., csütörtök 14:24
Igen, erre gondoltam, van rá bőven példa, hogy a jó fiatal sokat játszik-játszott.MorataMartin írta:Egyébként nem azért, de akit nem adtunk kölcsön fiatal kora ellenére és itt maradtak az első csapatnál kb azok jártak jól. Most kifejezetten Vinire, Rodrygóra és Camavingára gondolok. Ők kaptak lehetőséget és összességében éltek vele. Na most a nagy kölcsön adások közül jártuk, hogy járt Renier, Ödegaard (legalább haszonnal adtuk el az Arsenalnak), Lunin, Kubo. Ha leigazoljuk maradjon csak az első csapatnál, maximum néha játszik a Castillában, de azért Vinire és Rodrygóra sem ezt votl a jellemző, aztán mindketten alapembereink lettek.raul 4 ever írta: Szerintem így benne van a pakliban, hogy megy LV és Odriozola is. Mindkettő szintjét láttuk-tudjuk.
Ha marad a török srác az első keretben és ha szint, tuti hogy fog játszani. 20-ért pedig ha beválik, rablás. Alakul ez...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. július 6., csütörtök 14:23
Brahim mit tett, hogy már most eleged van belőle? Az biztos, hogy eleget nem láthattad, mert kb összesen van 10-15 meccse a realban, az is 4 évvel ezelőtt 19 évesen.Yazid írta: Én örülök a gülernek, ami bármiféle változast hoz, de nem fog, carlonál nem. Nekem elegem van fedéből, brahimból lvből eleget láttam öket a jobbszélen kösz nem kell. Ha a srácnak szerencséje van rögtön kölcsön adjuk és lesz játéklehetősége vagy becopta a mesterrel egy évig és úgy járunk mint ödével
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 6., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. július 6., csütörtök 14:04
MorataMartin írta:Egyébként nem azért, de akit nem adtunk kölcsön fiatal kora ellenére és itt maradtak az első csapatnál kb azok jártak jól. Most kifejezetten Vinire, Rodrygóra és Camavingára gondolok. Ők kaptak lehetőséget és összességében éltek vele. Na most a nagy kölcsön adások közül láttuk, hogy járt Renier, Ödegaard (legalább haszonnal adtuk el az Arsenalnak), Lunin, Kubo. Ha leigazoljuk maradjon csak az első csapatnál, maximum néha játszik a Castillában, de azért Vinire és Rodrygóra sem ezt votl a jellemző, aztán mindketten alapembereink lettek.raul 4 ever írta: Szerintem így benne van a pakliban, hogy megy LV és Odriozola is. Mindkettő szintjét láttuk-tudjuk.
Ha marad a török srác az első keretben és ha szint, tuti hogy fog játszani. 20-ért pedig ha beválik, rablás. Alakul ez...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem