1 forint ma nem ugyanazt éri mint 1 forint X év múlva. Akár befekteted, akár krumplit veszel belőle magadnak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 6., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 6., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 6., csütörtök 14:34
Ugyan, megfognak egyezni. Mbappe lemond egy kis lóvéról, a PSG megkapja a 180-200 millióját, és nem vesztik el ingyen, Perez meg végre bemutathatja az új Bernabeu ékkövét.petiamadridista írta:Pad'em írta:PSG want 200M for Kylian Mbappé, and Mbappé wants to be paid for his 2023/24 season. Real Madrid are not willing to satisfy both, so one party will need to give in for the deal to go through. @RMCsport
Relevo azt írja, hogy az előszezon után derül ki, hogy kölcsön adjuk e Ardát vagy sem.
AS meg azt, hogy a jobbszélen fog játszani jövőre.
Na hát ez a baj. Ezt írta tegnap Csoki is meg én is.
Mbappé azt mondaná h oké tartsátok meg a lóvét fuckyou, akkor lehet ebből deal, de nem fogja ezt mondani. Ha elkezd lejárni a szerződés akkor meg akkora lóvét raknak elé az arabok h annak nem tud nemet mondani.
Ha meg bele is megy a dealbe a PSG akkor az 180-200 milkás átigazolási díj minimum. Szal ez így egyszerűen megszerezhetetlenül drága mulatság.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. július 6., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 6., csütörtök 14:24
Igen, erre gondoltam, van rá bőven példa, hogy a jó fiatal sokat játszik-játszott.MorataMartin írta:Egyébként nem azért, de akit nem adtunk kölcsön fiatal kora ellenére és itt maradtak az első csapatnál kb azok jártak jól. Most kifejezetten Vinire, Rodrygóra és Camavingára gondolok. Ők kaptak lehetőséget és összességében éltek vele. Na most a nagy kölcsön adások közül jártuk, hogy járt Renier, Ödegaard (legalább haszonnal adtuk el az Arsenalnak), Lunin, Kubo. Ha leigazoljuk maradjon csak az első csapatnál, maximum néha játszik a Castillában, de azért Vinire és Rodrygóra sem ezt votl a jellemző, aztán mindketten alapembereink lettek.raul 4 ever írta: Szerintem így benne van a pakliban, hogy megy LV és Odriozola is. Mindkettő szintjét láttuk-tudjuk.
Ha marad a török srác az első keretben és ha szint, tuti hogy fog játszani. 20-ért pedig ha beválik, rablás. Alakul ez...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. július 6., csütörtök 14:23
Brahim mit tett, hogy már most eleged van belőle? Az biztos, hogy eleget nem láthattad, mert kb összesen van 10-15 meccse a realban, az is 4 évvel ezelőtt 19 évesen.Yazid írta: Én örülök a gülernek, ami bármiféle változast hoz, de nem fog, carlonál nem. Nekem elegem van fedéből, brahimból lvből eleget láttam öket a jobbszélen kösz nem kell. Ha a srácnak szerencséje van rögtön kölcsön adjuk és lesz játéklehetősége vagy becopta a mesterrel egy évig és úgy járunk mint ödével
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 6., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. július 6., csütörtök 14:04
MorataMartin írta:Egyébként nem azért, de akit nem adtunk kölcsön fiatal kora ellenére és itt maradtak az első csapatnál kb azok jártak jól. Most kifejezetten Vinire, Rodrygóra és Camavingára gondolok. Ők kaptak lehetőséget és összességében éltek vele. Na most a nagy kölcsön adások közül láttuk, hogy járt Renier, Ödegaard (legalább haszonnal adtuk el az Arsenalnak), Lunin, Kubo. Ha leigazoljuk maradjon csak az első csapatnál, maximum néha játszik a Castillában, de azért Vinire és Rodrygóra sem ezt votl a jellemző, aztán mindketten alapembereink lettek.raul 4 ever írta: Szerintem így benne van a pakliban, hogy megy LV és Odriozola is. Mindkettő szintjét láttuk-tudjuk.
Ha marad a török srác az első keretben és ha szint, tuti hogy fog játszani. 20-ért pedig ha beválik, rablás. Alakul ez...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. július 6., csütörtök 14:03
Egyébként nem azért, de akit nem adtunk kölcsön fiatal kora ellenére és itt maradtak az első csapatnál kb azok jártak jól. Most kifejezetten Vinire, Rodrygóra és Camavingára gondolok. Ők kaptak lehetőséget és összességében éltek vele. Na most a nagy kölcsön adások közül jártuk, hogy járt Renier, Ödegaard (legalább haszonnal adtuk el az Arsenalnak), Lunin, Kubo. Ha leigazoljuk maradjon csak az első csapatnál, maximum néha játszik a Castillában, de azért Vinire és Rodrygóra sem ezt votl a jellemző, aztán mindketten alapembereink lettek.raul 4 ever írta: Szerintem így benne van a pakliban, hogy megy LV és Odriozola is. Mindkettő szintjét láttuk-tudjuk.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 6., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 6., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. július 6., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 6., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 6., csütörtök 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 12:41
Hogy miert realis a 100 millio? Mert nekunk boven jo, ha egy ev mulva jon ingyen, es azzal amit kapnak es megsporolnak, 200 felett jarnak.RealAsensio írta:A 100 mitol realisabb, ne haragudj, lejaro szerzodessel sem 100 a realis ara, ugyanis a korulmenyeket figyelembe kell venni. Nincsen csatarunk (szerk.: kezdo csatarunk) es kurvara egeto, hogy meg iden atkoltozzon. Uzleti szempontbol kozelitve nagyon rizikos, hogy egy evet marad meg Parizsban, kurva hosszu ido.Realista24 írta:
Jelen korulmenyek kozott egy szazas a realis ar, semmi 200 koruli osszeg vagy fizessenek neki meg mindennel egyutt egy szazast es eljon jovore ingyen.
Amit kapnanak es megsprolnak, az megvan 200.
Es mar csak azert sem tartom realisnak a 100-at, mert noname angolok mennek ennyiert. Es ha Mbappe januartol targyalni fog velunk, mert mondjuk tenyleg nem hosszabbit a psg-vel, akkor kemenyebb felteteleket is szabhat, nem Perez fog diktalni, kicsit szarabb pozicioban leszunk, mint most. Ja, es a masik, hogy addig az egy evre is kene valaki elore, mert a Joselu-Rodrygo parost nem erzem elegendonek.
Nem tudom, en lejaro szerzodes eseten is a 180-200 milliot tartom realisnak, es a hirek szerint Perezek is igy gondoljak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 6., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. július 6., csütörtök 12:35
Pad'em írta:PSG want 200M for Kylian Mbappé, and Mbappé wants to be paid for his 2023/24 season. Real Madrid are not willing to satisfy both, so one party will need to give in for the deal to go through. @RMCsport
Relevo azt írja, hogy az előszezon után derül ki, hogy kölcsön adjuk e Ardát vagy sem.
AS meg azt, hogy a jobbszélen fog játszani jövőre.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 6., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 6., csütörtök 12:24
Neymar barcelonai szerzodeseben is volt egy 40 millios husegbonusz (azert gyonyoru, hogy mar 2016-ban ilyeneket osztogattak Barcelonaban, akkor irtak ala a szerzodest), amibol 14 milliot megkapott nyar elejen (2017), 26-ot osszel kellett volna, de tavozott, a Barcelona pedig, egyebkent jogosan, nem fizette ki. Vegul a birosag is a klubnak adott igazat.Pad'em írta: Az 50 milliós hűségbónuszt szerintem mindenképp ki kell fizessék neki, ha eladják ha nem. Lévén hivatalosan ő maradni akar, szóval kéri szépen a zsoldját ha elakarják adni és úgy lép.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem