hehetheoriginal írta: ja en leszarom, hogy mi lesz pappeval, en azon tiktakkolok, hogy mivel holnapig nagy valseg szerint nem jön, kik mennek es mennyi idore huvosre
tiktak.![]()
Remy es Halfi fogadtak, majd megszavazzuk mennyi idore.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 9:39
hehetheoriginal írta: ja en leszarom, hogy mi lesz pappeval, en azon tiktakkolok, hogy mivel holnapig nagy valseg szerint nem jön, kik mennek es mennyi idore huvosre
tiktak.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 9:38
Miert erne kevesebbet az 500ezer amit jovore adsz es a 700ezer amit ket ev mulva adsz, mint az 1 millio?Halfkey írta:Nem, ez nem függ attól. Lehetsz hülye és fektethetsz be rosszul, csaphatod el a pénzeket Laporta módra, de attól még az egyik pénzáram többet ér jelenleg mint a másik.Realista24 írta:
Ez sem kerek igy, mivel ez attol is függ, hogy a ket ev mulva beerkezo 700ezret mikent fektettem be a jelenben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 6., csütörtök 9:26
De ezzel nem alkudtál az eredeti árból, hanem azt mondtad, hogy most nincs pénzed (vagy csak nem akarod erre költeni) és felvettél egy "hitelt", amit 2 részletben fogsz visszafizetni.Halfkey írta: Szerintem az az aranyos ha azt gondoljuk nem üzleti megfontolások vannak mögötte hanem jófejség![]()
Ha Remy egy hetes bannolása 1 millió forint, de ahelyett hogy kifizetném most megbeszéljük hogy 500 ezret adok jövőre, 700 ezret két év múlva, akkor hiába lesz az a communicado official hogy 1.2 milliót fizettem, valójában alkudtam az eredeti árból![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 6., csütörtök 9:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 6., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 6., csütörtök 9:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 6., csütörtök 8:54
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 6., csütörtök 8:49
Nem, ez nem függ attól. Lehetsz hülye és fektethetsz be rosszul, csaphatod el a pénzeket Laporta módra, de attól még az egyik pénzáram többet ér jelenleg mint a másik.Realista24 írta:Ez sem kerek igy, mivel ez attol is függ, hogy a ket ev mulva beerkezo 700ezret mikent fektettem be a jelenben.Halfkey írta: Szerintem az az aranyos ha azt gondoljuk nem üzleti megfontolások vannak mögötte hanem jófejség![]()
Ha Remy egy hetes bannolása 1 millió forint, de ahelyett hogy kifizetném most megbeszéljük hogy 500 ezret adok jövőre, 700 ezret két év múlva, akkor hiába lesz az a communicado official hogy 1.2 milliót fizettem, valójában alkudtam az eredeti árból![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 8:05
Ilyen is volt, de olyan is volt, hogy az elado klub altal fizetendo adot fizette ki a Real.Blowfish írta:Ez nem teljesen így van. A játékostól vette át Perez az adóterhet, mivel a játékos vásárolja ki magát. Ez úgy működött, hogy Perez kifizette a játékosnak a kivásárlási árat, ő pedig megtudta szüntetni a szerződését. 2016-ig a játékosnak erre a bevételre, amit utalt is tovább kb 50%-os adót kellett fizetnie. Ez már megszűnt.Realista24 írta:
Spanyolorszagban azert csinalta ezt tobbszor Perez, hogy az adoterheket atvegye kisebb csapatoktol pl.
Az egyszerű átigazolásnál pedig az eladó klub fizeti az adót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 7:56
Ez sem kerek igy, mivel ez attol is függ, hogy a ket ev mulva beerkezo 700ezret mikent fektettem be a jelenben.Halfkey írta: Szerintem az az aranyos ha azt gondoljuk nem üzleti megfontolások vannak mögötte hanem jófejség![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 7:53
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2023. július 6., csütörtök 7:49
Ez nem teljesen így van. A játékostól vette át Perez az adóterhet, mivel a játékos vásárolja ki magát. Ez úgy működött, hogy Perez kifizette a játékosnak a kivásárlási árat, ő pedig megtudta szüntetni a szerződését. 2016-ig a játékosnak erre a bevételre, amit utalt is tovább kb 50%-os adót kellett fizetnie. Ez már megszűnt.Realista24 írta:Spanyolorszagban azert csinalta ezt tobbszor Perez, hogy az adoterheket atvegye kisebb csapatoktol pl.miro. írta:
Pontosan.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 6., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 7:34
Spanyolorszagban azert csinalta ezt tobbszor Perez, hogy az adoterheket atvegye kisebb csapatoktol pl.miro. írta:Pontosan.h3x0r írta: A kivasarlasi arat egyben le kell tenni, mig ha tobbet ajanlunk, meg lehet egyezni tobb reszletrol. Szerintem inkabb ez van mogotte.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 7:25
Pontosan.h3x0r írta: A kivasarlasi arat egyben le kell tenni, mig ha tobbet ajanlunk, meg lehet egyezni tobb reszletrol. Szerintem inkabb ez van mogotte.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 6., csütörtök 7:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 6., csütörtök 7:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 7:10
Bármi az ok, a klub aranyos hogy megteszi ezt.miro. írta:Azert ennek lehetnek meg boven okai,nem az hogy aranyosak vagyunk.Realista24 írta: Lehet nevetni, de nem ez az első eset, hanem a sokadik hogy többet fizetünk a kivasarlasi árnál, főleg kis csapatoknak.
Szerintem ez naiv gondolkodas.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 7:02
Azert ennek lehetnek meg boven okai,nem az hogy aranyosak vagyunk.Realista24 írta: Lehet nevetni, de nem ez az első eset, hanem a sokadik hogy többet fizetünk a kivasarlasi árnál, főleg kis csapatoknak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 6., csütörtök 6:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem