Perszehalamadrid írta:Ezt gondolom Sierrára értetted.Realista24 írta:
Legutobbi hsz utan mar en is igy latom.![]()
Szepen felultel a hehe altal vezetett Valverde nem a Realba valo vonatra.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 18:56
Perszehalamadrid írta:Ezt gondolom Sierrára értetted.Realista24 írta:
Legutobbi hsz utan mar en is igy latom.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 5., szerda 18:27
Persze, nem tudom mi lett veledSierra írta:Köszönöm.Kerlon írta:Azert Sierra mostanaban minden temaban komolyat megy.Bár tudom hogy negatív értelemben gondolod.
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. július 5., szerda 18:09
Ezt gondolom Sierrára értetted.Realista24 írta:Legutobbi hsz utan mar en is igy latom.halamadrid írta:
Ma is megérte felkelni.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 5., szerda 16:01
Köszönöm.Kerlon írta:Azert Sierra mostanaban minden temaban komolyat megy.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 15:46
Konkretan nemhehetheoriginal írta:nana, én ilyet nem mondtamSzepen felultel a hehe altal vezetett Valverde nem a Realba valo vonatra.
korszakos legendától csak pontosan kéretik idézni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 15:46
nana, én ilyet nem mondtamSzepen felultel a hehe altal vezetett Valverde nem a Realba valo vonatra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 5., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 5., szerda 15:38
A "zen"-esen vagy ennyire kifeszülve?Sierra írta:Nem hát... de majomkodni tud a gólörömöknél.miro. írta: Nekem ugy tunik,hogy magat tuzbe hozza 2 perc meccs elott,de hogy o motivaljon egy csapatot..en ezt nem latom benne.Aztán itt meg mindenki oda van érte hogy jajjj mekkora madridista, jajjj mekkora forma. Közben csak teszi az agyát a kameráknak.
HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. július 5., szerda 15:18
Utána is voltak azért megmozdulásai, már karszallaggal a felkarjánKerlon írta:Ramos is kb 2012 utan ébredt... Előtte inkább egy forró fejű bohózat volt.miro. írta: Az elobbihez hozzateszem,hogy ez az evek alatt valtozhat.
Ilyen oreg,rutinos,mindent megnyero csapatban nagyon eros jellemnek kell lenni,hogy akar csak te motivalj,dicserj valakit.
Ennek a prototipusa Ramos.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 5., szerda 15:15
Ezzel nem ertek egyet. O szerintem ilyen hofokon eg.Sierra írta:
Nem hát... de majomkodni tud a gólörömöknél.Aztán itt meg mindenki oda van érte hogy jajjj mekkora madridista, jajjj mekkora forma. Közben csak teszi az agyát a kameráknak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 15:08
Legutobbi hsz utan mar en is igy latom.halamadrid írta:Ma is megérte felkelni.Sierra írta: Ez az úriemberek klubja, vagyis sokszor ez van hangoztatva, nem az ideggyenge embereké.Főleg kapitányi poszton.
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 5., szerda 15:06
Nem hát... de majomkodni tud a gólörömöknél.miro. írta: Nekem ugy tunik,hogy magat tuzbe hozza 2 perc meccs elott,de hogy o motivaljon egy csapatot..en ezt nem latom benne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 5., szerda 15:04
Ramos is kb 2012 utan ébredt... Előtte inkább egy forró fejű bohózat volt.miro. írta: Az elobbihez hozzateszem,hogy ez az evek alatt valtozhat.
Ilyen oreg,rutinos,mindent megnyero csapatban nagyon eros jellemnek kell lenni,hogy akar csak te motivalj,dicserj valakit.
Ennek a prototipusa Ramos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 5., szerda 14:56
hehetheoriginal írta: kapitánynak nem való karakter, inkább egy sorba beálló jómunkásember a gyerek sztem.
nem nagyon láttam a pályán egyáltalán megszólalni se....
másik kérdés, hogy az elsőszámú csk azért legyen már top szinten is komoly játékos és szűk elit.
szóval itt 2 dolgot is lever a listán, ami miatt nálam nincs értelme itt erről beszélni.
persze mikor már mindenki lemegy, lecserélték, stb, akkor ilyen nacho vagy öreg modric módra lehet sokadik opció. de ezek az arcok is csak az éveik száma miatt kapják meg a szalagot.
ez a cikk meg, hogy kik az új kapitányok, azt feltételezi, hogy ezek közül legalább 1 a pályán lesz. hát jó esetben nem kéne igy lennie, max toni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 5., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 5., szerda 14:39
Én nem tagadom hogy az vagyok.Realista24 írta: Ki szamit ideggyengenek? Egy ember akinek a majdnem meghalt gyereket gyalazzak es elgurul a gyogyszere vagy egy forum user, aki kiakadt itt par hsz meg figyelmeztetes miatt
Mind a ketto megtortent eset, ugyebar.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 5., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2023. július 5., szerda 14:30
Ha ideggyenge lenne, akkor ott helyben leüti..... Az hogy szépen megvárta a meccs után csak annyit bizonyít, hogy valamit egyszerűen nem hajlandó eltűrni senkitől. (nagyon helyesen)Sierra írta: Ez az úriemberek klubja, vagyis sokszor ez van hangoztatva, nem az ideggyenge embereké.Főleg kapitányi poszton.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 14:28
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem