Assassin's creed-be benne lehetne egyszer ez a kor,es ez a kormany.M1Ö írta:
Telex videót láttad? Mondjuk lehet nem, mert már nem lenne miről írj...
kitartást minden tanárnak, ha ezeken a pöchendi semmirevalókon múlik, mind éhen halunk...![]()

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 5., szerda 14:45
Assassin's creed-be benne lehetne egyszer ez a kor,es ez a kormany.M1Ö írta:
Telex videót láttad? Mondjuk lehet nem, mert már nem lenne miről írj...
kitartást minden tanárnak, ha ezeken a pöchendi semmirevalókon múlik, mind éhen halunk...![]()
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. július 5., szerda 12:52
Adom. En amugy ilyen maleszaju gyerek vagyok akivel kb barmit meg tudna csinalni az allam. Tolem emelhetik az adot, lophatnak, csalhatnak hazudhatnak, nem voltam meg eletemben tuntetesen, valoszinuleg nem is leszek. Inkabb azokra a dolgokra fokuszaltam mindig, amit meg tudok valtoztatni. Inkabb mindig kerestem uj melot, jobb fizut, mikor lakast vettem, inkabb ingaztam minthogy kifizessem az arrobbanast Pesten, stb.hehetheoriginal írta: de még mindig nem a probléma gyökeréről beszélünk.
ez nem a fidesz hibája, hogy idáig fajult a helyzet. ők csak folytatják, amit a kádári rendszer jól belesulykolt a generációkba.
gyakorlatilag 13 éve vannak hatalmon, oktatás, eü, gazdaság egy rakás szar, mindennapi megélhetés, EU végén kullogunk.
3 lehetőséget látok:
exit to külföld
maradsz beállsz talpnyalónak
annyit dolgozol saját magad magadért és a családodért, hogy eljuss olyan szintre, hogy ne kelljen naponta ezzel a szarral szembesülnöd
+1 option:
vagy tűrsz, mint mindenki más. tovább. még. még egy kicsit.
még.
jólvanaz.
tűrsz.
lesz majd jobb is.
tűrsz.
tűrsz.
próbálj ne gondolni bele.
tűrsz.
tűrsz.
amig a végén irány a temető.
azt irtam multkor, hogy ELTE tanárkepzore kémiatanárnak asszem 1, azaz 1db jelentkezés voltde hogy valaki jelenleg 18 evesen tanarkepzore adna a fejet...
az egy massziv pár év lesz a szerencsétlennek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 12:31
azt irtam multkor, hogy ELTE tanárkepzore kémiatanárnak asszem 1, azaz 1db jelentkezés voltde hogy valaki jelenleg 18 evesen tanarkepzore adna a fejet...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. július 5., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 5., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2023. július 5., szerda 12:08
Az az elkeserítő, hogy kb ilyen lehet egy ilyen brainstorming.Juanito írta:Haborus inflacio utan, haborus tanarhiany!csababarca írta:
Olyan nincs és nem lesz kimondva, hogy nincs elég tanár:D
Majd valamivel megideologizálják:D (pl. háború miatt.)
Tanárt rángatják majd szerintem.
A szomszedban dulo haboru elszolitotta honfitarsainkat, akik nemzeti nagyjainkhoz hasonloan hatalmas onfelaldozast mutatva vedig orszagunkat, es a beket
Vagy meg egy jo narrativa: Brusszel nem akarja, hogy a magyarok tanuljanak, ezert elveszik a tanarainkat. Ez veszelyes.
Na jo, befejeztem![]()
HozzászólásSzerző: Juanito » 2023. július 5., szerda 11:21
Haborus inflacio utan, haborus tanarhiany!csababarca írta:Olyan nincs és nem lesz kimondva, hogy nincs elég tanár:DRealista24 írta:
Es ha mondjuk nincs eleg tanar? Akkor a diakot vezenylik at a masik suliba vagy a masik sulibol a tanart?![]()
Majd valamivel megideologizálják:D (pl. háború miatt.)
Tanárt rángatják majd szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 10:40
100ezer ember kattint a profession.hu-ra eppen.hehetheoriginal írta: fasság ez az egész.
home office minden kölyöknek, az egész ország ugyanazt tanulja, természetesen a tárgyanként gondosan összerakott és átvizsgált tananyag alapján, tárgyanként elég 1 db tanár az egész országba, fasznak bonyolitjuk itt. nevetséges már, zakatolunk itt ilyen balfasz témákon
next.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 10:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 5., szerda 10:36
Olyan nincs és nem lesz kimondva, hogy nincs elég tanár:DRealista24 írta:
Es ha mondjuk nincs eleg tanar? Akkor a diakot vezenylik at a masik suliba vagy a masik sulibol a tanart?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 10:31
Es ha mondjuk nincs eleg tanar? Akkor a diakot vezenylik at a masik suliba vagy a masik sulibol a tanart?csababarca írta:Ha az adott iskolában nem lehet ellátni az oktatást, pl tanteremhiány, akkor igen, átvezényelhetnek diákokat is.Realista24 írta:
Diak is atvezenyelheto?
pl nálunk ennek igencsak meg lesz az esélye szeptembertől.
Persz, hogy nem hiszen én kommunista vagyok, meg libsi.BlancoMark írta: De most te nem akarsz 800 ezret keresni? Mivan veled ember, tiszta szegyen.![]()
Kitartast.
Köszi:)
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. július 5., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 5., szerda 10:27
Ha az adott iskolában nem lehet ellátni az oktatást, pl tanteremhiány, akkor igen, átvezényelhetnek diákokat is.Realista24 írta:
Diak is atvezenyelheto?
Persz, hogy nem hiszen én kommunista vagyok, meg libsi.BlancoMark írta: De most te nem akarsz 800 ezret keresni? Mivan veled ember, tiszta szegyen.![]()
Kitartast.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 10:23
Diak is atvezenyelheto?Marky írta:Nem csak a tanarok, hanem a diakok is.Caraway írta: Nalam az volt az egyik legdurvabb pont, hogy barhova atvezenyelheto a tanar ha az megyen belul van es nem vesz tobbet igenybe napi 3 ora utazasnal.Lesz meg meglepetes az aggloban, amikor a megye egyik vegebol a masikba kell ingazni.
Pont mostanaban kezdek leadni a budapesti lakas iranti almomrol, de ez azert arnyalja a tortenetet![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. július 5., szerda 10:22
Nem csak a tanarok, hanem a diakok is.Caraway írta: Nalam az volt az egyik legdurvabb pont, hogy barhova atvezenyelheto a tanar ha az megyen belul van es nem vesz tobbet igenybe napi 3 ora utazasnal.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. július 5., szerda 10:22
De most te nem akarsz 800 ezret keresni? Mivan veled ember, tiszta szegyen.csababarca írta:Nézelődök munka után, frissítettem linkedin-t, szétnézek magánsulikba is, oda is küldtem már több helyre életrajzot, hátha.Caraway írta: Na Csabi, miujsag veled, hogy dontottel? Sikerult mar donteni hogy merre mesz tovabb? Tudsz tanar ismeroseidrol, akik szintugy ott hagytak a palyat?
Tőlünk 2-en mentek el, 1 elment félállásba, egy másik meg óraadónak csak egy napot lesz.
De hosszú még a nyár, bármi lehet:D
Most azt számolgattam, hogy az új státusztörvény szerint, mivel elveszik a pótlékokat, kb mindenki szarabbul fog keresni:D Én is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 5., szerda 10:20
Igazgatók, helyetteseknek repül a nagy pénz már évek óta, nem véletlen védik a rendszert és szolgálják ki minden idegszálukkal.cart írta: Majd gondolom telerakjak az iskolakat is káderekkel, aztan nekik befigyel a 800 ezres fizetes. Igy mar legalabb ott is tud terjedni a korrupcio.
szerintem tankerületen belül.Caraway írta: Nalam az volt az egyik legdurvabb pont, hogy barhova atvezenyelheto a tanar ha az megyen belul van es nem vesz tobbet igenybe napi 3 ora utazasnal.
Szoval tanitasz egy 5 percre levo magas rangu altalanos iskolaban, de barmikor atrakhatnak egy falusi alacsony minosegu (meg korrekten fogalmaztam) suliba ami napi 1-1 ora buszozast igenyel mondjuk. Szep.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. július 5., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 5., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. július 5., szerda 10:10
:DDzsuninnyo írta:
Biztos, hogy nem igy van. Azt mondtak, az ellenzek nem akarja, hogy 800 ezret keressetek, de megszavaztak a batrak, szoval akkor matol 800ezret kerestek nem? /s
Komolya forditva a szot, sok sikert, es sajnalom, hogy erted is eljottek.
Működik:)ferni írta: Aki lemaradt volna, hogy mi ment le a Tényekben meg kb mindenhol….
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... %C3%A1ban/
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem