Edző és vezetőség
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Olyan sztár parádé lesz itt hogy Zidane fogja magát és visszajön jövőre ismét triplázni

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
hagyjad főni, csak nyafogRealista24 írta:Mit hurrogtam le mar megint?Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.
Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.![]()

Carlohoz : Az a része teljesen rendben van szerintem hogy már most eldőlt hogy ez az utolsó éve nálunk, csak most azt nem tudom hogy ezt miért nem Ő és/vagy a klub közölte elsőként hivatalosan. Vagy megint az van hogy csak lemaradtam róla?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit hurrogtam le mar megint?Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.
Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Semmi meglepetés nem lett volna abban, miután alapból lejár jövő nyáron a szerződése.h3x0r írta: Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon.

Na mindegy, majd kiderül, fura hogy ennyivel előtte bejelentették a dolgot. Vízválasztó lesz a 2024-es nyár, valszeg a maradék legendáink visszavonulnak, az öreg Ancelotti is lezár egy korszakot.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Luis Enriqe

- Pad'em
Volt is hír nem rég, hogy Xabival már szóban megállapodtunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott
), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.
Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.

Én azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy Nagelsmannal vagy Xabival már megvan a megállapodás le van zsírozva minden.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pochnak en adnék egy esélyt.Realista24 írta:Pochettino, mint normalis nev?KAG írta:
Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.
Nagelsman szerintem jovore is elerheto lesz, mert jelenleg nincs szabad csapat, ahogy latom, hacsak nem szezon kozben lesz valahol edzocsere. Meg az is lehet, hogy nalunk.
Madridista. Thammel anno kb csodát művelt, jo focit tol.
Én kedvelem, de nyilvan kockázatos.
De o tenyleg cfc par hete/hónapja. Valahogy kiesett, my bad.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, Chelsea.hehetheoriginal írta: pocsettino cselszi, nem?
nagelsmann van elerheto, de nem sokat bizonyitott.
xabi jo lesz, remelhetoleg nem az uncsi passzolgatos spanyol futballt hozza majd el, hanem intenziv tamadofocit, presszinget, kontrollt (na nem balfasz city modra)
Nagi nem sokat bizonyitott, de Xabi sem. Felolem barmelyik johet, nyilvan utobbit jobban szeretnem, hiszen a palyan is nagy tanar volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pocsettino cselszi, nem?
xabi jo lesz, remelhetoleg nem az uncsi passzolgatos spanyol futballt hozza majd el, hanem intenziv tamadofocit, presszinget, kontrollt (na nem balfasz city modra)
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pochettino, mint normalis nev?KAG írta:Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
Nagelsman szerintem jovore is elerheto lesz, mert jelenleg nincs szabad csapat, ahogy latom, hacsak nem szezon kozben lesz valahol edzocsere. Meg az is lehet, hogy nalunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
ZIDANE
- h3x0r
Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon. Egyik legjobb opcio marciusban irt ala, a masik most hosszabbitott 1 evvel, az elerhetok kozul meg egyik stilusa se kompatibilis a klubbal.Dave22 írta:Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Bízom benne, hogy a stáb lesz annyira profi, hogy a csúcson akarják befejezni, és nem a nyugdíjjal foglalkoznak majd...
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
hozza azt, amit eddig.
jövőre mehetünk tiszta lappal
jövőre mehetünk tiszta lappal

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos
Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Bízom benne, hogy a stáb lesz annyira profi, hogy a csúcson akarják befejezni, és nem a nyugdíjjal foglalkoznak majd...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A balosnak talán Fran adhat egy új impulzust, hisz egy lendületes, futós kölyök, totál más stílus, mint a (jó napjain) beton Mendy. De a jobbos továbbra is sántít. Hiába kapta össze Carva magát (valami csoda folytán) tavaly tavaszra, meg volt idén is meglepően nem borzasztó, ott is lehetne jobb.ANDS írta: És a 4-4-3 - as rendszerhez elég jók a szélsővédők?
Csak ha eddig a jhv- bhv volt lyukas, akkor most ehhez hozzájön Benzema és Asensio távozásával némi hiány a támadósorban.
Ha marad a 4-3-3 akkor ki lesz elől? Gondolom Vini- Joselu- Rodry. Csere meg majd a Castilla?
Elöl nekem amúgy is Rodry volt a kezdőbe való, (Asensiotól nekem édeskevés volt, hogy néha jókor sült el az a goddamn balosa, egyébként meg netto hátrány volt), de Benzema egyértelműen nincs pótolva. Ha tényező akar lenni a csapat a bl-ben, akkor 1 árva Joselu kevés. Ha a bajnokság/bajnoki cím a fő prio, akkor fusson ki a lehető legtöbbször a Vini-Joselu-Rodry hármas, aztán hátha leesik, de nem hiszem, hogy "csak ennyi" a cél..
PS: nem lehet, hogy tele az üzenőfiókod, ha írnak, szerintem nem látod

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ugyanaz lesz szvsz. Tamadasban 433 vedekezesben 451(4141).
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023