*Akármilyen hír.hehetheoriginal írta: Gondolom raul elinditja a szeles nyelvcsapasokat, hogy jovore o lehessen az edzo...![]()
16sec múlva jön hehe és tönkrevágja a bulit, még egy ilyen ember nincs bazzeg.

HozzászólásSzerző: chronic » 2023. július 8., szombat 23:25
*Akármilyen hír.hehetheoriginal írta: Gondolom raul elinditja a szeles nyelvcsapasokat, hogy jovore o lehessen az edzo...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 8., szombat 23:23
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 8., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 8., szombat 22:11
Imadom,tisztelem,de ne jojjon vissza. Utolso 1-2 evben az a jatek..Nezhetetlen szar volt.Anthony írta: Olyan sztár parádé lesz itt hogy Zidane fogja magát és visszajön jövőre ismét triplázni![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 8., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 5., szerda 10:57
hagyjad főni, csak nyafogRealista24 írta:Mit hurrogtam le mar megint?Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.
Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 10:03
Mit hurrogtam le mar megint?Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.
Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 5., szerda 10:02
Semmi meglepetés nem lett volna abban, miután alapból lejár jövő nyáron a szerződése.h3x0r írta: Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 5., szerda 9:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 5., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 5., szerda 9:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 5., szerda 9:48
Pochnak en adnék egy esélyt.Realista24 írta:Pochettino, mint normalis nev?KAG írta:
Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.
Nagelsman szerintem jovore is elerheto lesz, mert jelenleg nincs szabad csapat, ahogy latom, hacsak nem szezon kozben lesz valahol edzocsere. Meg az is lehet, hogy nalunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 9:47
Jah, Chelsea.hehetheoriginal írta: pocsettino cselszi, nem?
nagelsmann van elerheto, de nem sokat bizonyitott.
xabi jo lesz, remelhetoleg nem az uncsi passzolgatos spanyol futballt hozza majd el, hanem intenziv tamadofocit, presszinget, kontrollt (na nem balfasz city modra)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 9:42
Pochettino, mint normalis nev?KAG írta:Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 5., szerda 9:38
Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 5., szerda 9:31
Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon. Egyik legjobb opcio marciusban irt ala, a masik most hosszabbitott 1 evvel, az elerhetok kozul meg egyik stilusa se kompatibilis a klubbal.Dave22 írta:Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Bízom benne, hogy a stáb lesz annyira profi, hogy a csúcson akarják befejezni, és nem a nyugdíjjal foglalkoznak majd...
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 5., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 5., szerda 9:21
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem