jövőre mehetünk tiszta lappal

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 5., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 5., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. július 5., szerda 9:01
Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 4:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 1., szombat 22:13
A balosnak talán Fran adhat egy új impulzust, hisz egy lendületes, futós kölyök, totál más stílus, mint a (jó napjain) beton Mendy. De a jobbos továbbra is sántít. Hiába kapta össze Carva magát (valami csoda folytán) tavaly tavaszra, meg volt idén is meglepően nem borzasztó, ott is lehetne jobb.ANDS írta: És a 4-4-3 - as rendszerhez elég jók a szélsővédők?
Csak ha eddig a jhv- bhv volt lyukas, akkor most ehhez hozzájön Benzema és Asensio távozásával némi hiány a támadósorban.
Ha marad a 4-3-3 akkor ki lesz elől? Gondolom Vini- Joselu- Rodry. Csere meg majd a Castilla?
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 1., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 1., szombat 19:15
a 442 abszolút kizárt, ki a 2 csatár és kik a szélsők? Vini alapból csak a bal szélen jó, mindenhol máshol leves. Innen nézve akkor ugyan úgy 3 kp-st küldhetünk csak fel ha mondjuk Fede megy a jobb oldalra, de nem, ez elképzelve is totálisan használhatatlan.ANDS írta: Mit gondoltok, elképzelhető egy felállás váltás a következő szezonban?
4-3-3 helyett 4-4-2 - re, a keretet alkotó játékosok miatt.
Mert adott a gyors és fiatal kp, Bellingham, Cama, Fede, Tchouameni, Ceballos, (+ Kroos és Modric),
előre meg szűk a keret, Vini- Rodry.
A piacon elérhető madridi minőségű játékosok között nem nagyon van center, jobb szélső talán.
Így a kerethez alkalmazkodna az új felállás. Amikor eddig kipróbálták Madridban, a 4-4-2 nem igazán működött, de Ancelotti szerette és sikeresen használta is, ha jól emlékszem, a Milannal. Benzema távozása kényszerpályára állíthatja a csapatot?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 1., szombat 18:46
Meg a csatáraink is, mert 1 van, akkor meg volt egy primeSeva + Inzaghi. Két szélsővel csatárban szerintem/remélem nem lesz 442.Nika91127 írta:Te most a 4-1-2-1-2-re gondolsz?ANDS írta: Mit gondoltok, elképzelhető egy felállás váltás a következő szezonban?
Mert adott a gyors és fiatal kp, Bellingham, Cama, Fede, Tchouameni, Ceballos, (+ Kroos és Modric),
A piacon elérhető madridi minőségű játékosok között nem nagyon van center, jobb szélső talán.
Így a kerethez alkalmazkodna az új felállás. Amikor eddig kipróbálták Madridban, a 4-4-2 nem igazán működött, de Ancelotti szerette és sikeresen használta is, ha jól emlékszem, a Milannal. Benzema távozása kényszerpályára állíthatja a csapatot?
Ahhoz szerintem a szélső védőink kevesek.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. július 1., szombat 17:42
Te most a 4-1-2-1-2-re gondolsz?ANDS írta: Mit gondoltok, elképzelhető egy felállás váltás a következő szezonban?
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. június 27., kedd 6:07
Azt hiszem ebben a metró megàllo felújítás is benne vanRealista24 írta: Azt írják, hogy a Bernabeura
Kezdesnek felvett a klub 525millio hitelt jó kamattal.
Majd kétszer 125 milliót és egyszer százat, magasabb kamattal.
Most pedig újabb 107 milliót a parkoló miatt, aminek megépítését a városi tanács a napokban hagyott jóvá.
Zárójelben: ezt a hírt egy elég Perez ellenes csóka hozta le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 5:55
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 21., szerda 21:58
írtam már, hogy azért marad Leverkusenben, hogy jövőre ide jöhessenPad'em írta: Pont tegnap olvastam egy spanyol Realos forrás twitterén, hogy már voltak kontaktok Xabival részünkről, és szóban meg is egyeztünk.
Én is adom. Bár sok Leverkusen meccset nem láttam bevallomDe már abból amilyen a pályán és azon kívül volt itt aláírnám, hogy edzhesse a csapatot valamikor.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 21., szerda 21:05
Pont tegnap olvastam egy spanyol Realos forrás twitterén, hogy már voltak kontaktok Xabival részünkről, és szóban meg is egyeztünk.Remy írta:Adom.BREAKING: Real Madrid plan to hire Xabi Alonso after Ancelotti leaves in 2024. @BILD![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 21., szerda 21:00
Adom.BREAKING: Real Madrid plan to hire Xabi Alonso after Ancelotti leaves in 2024. @BILD
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 20., kedd 10:56
capology oldalrol a nem hivatalos szamok:Babinho írta:Ezt az alacsonyt fizetést sokadjára írod mint szempont. Ez miért szempont?Sierra írta:
Nem tudom mi ebben a szánalmas. Továbbra is kérdezem: te kit hoznál? Aki minőséget képvisel, nem 100 milliónál kezdődik, és nem 15 milliós fizetést akar? Abból kell főzni ami van. Ez egy teljesen racionális döntés a klubvezetés részéről. Több tízmilliós félmegoldásoknak nem sok értelme van. Jelenleg nincs a piacon mozdítható csatár, aki nem horribilis pénzekbe kerülne.
Tavaly óta távozott Marcelo, Isco, Bale, Hazard, Mariano, Benzema pl. Ez mekkora bértömeg volt?
Hát ne bacca már meg hogy egy RM ne engedhessen meg egy 5-10millás fizuju csatárt, még ha Mbappé is már bele van számolva.
Tényleg kíváncsi vok, 2021-hez képest hogy néz ki most a bértömeg? Nem létezik hogy ne csökkent volna...
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 19., hétfő 21:46
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 19., hétfő 21:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. június 19., hétfő 21:39
Hahaha es tenylegdzsi91 írta:Amint bappe aláírt Zidane ott fog körözni a bernabeu körül mint a keselyűk.Pad'em írta:
Mármint a brazilok egyeztetnek Ancelottival az interim edzőjükről, nem mi. Ide majd Xabi jön Raúl, vagy Zidane. Elég nagy pénzben mernék fogadni, hogy közülük kerül ki jövőre az edzőnk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 19., hétfő 21:08
Én sem értem, nyilvánvaló egy ideje, hogy ez lesz. Hogy nem fog ő itt még 5 éveket lehúzni.Realista24 írta: De ebben mi a váratlan srácok?
Már szinte a szerződés aláírása után elmondta hogy ez az utolsó szerződése, ráadásul a visszavonulás volt a cél, csak beestek a brazilok egy csábító ajánlattal.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. június 19., hétfő 21:00
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem