Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. július 5., szerda 10:57

Realista24 írta:
Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott :mrgreen: ), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.

Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.
Mit hurrogtam le mar megint? :roll:
hagyjad főni, csak nyafog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Carlohoz : Az a része teljesen rendben van szerintem hogy már most eldőlt hogy ez az utolsó éve nálunk, csak most azt nem tudom hogy ezt miért nem Ő és/vagy a klub közölte elsőként hivatalosan. Vagy megint az van hogy csak lemaradtam róla?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 10:03

Halfkey írta: Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott :mrgreen: ), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.

Volt már rá példa a játék történetében, de nem gondolom hogy a mai világban helytálló lenne és hogy mi engednénk.
Mit hurrogtam le mar megint? :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 5., szerda 10:02

h3x0r írta: Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon.
Semmi meglepetés nem lett volna abban, miután alapból lejár jövő nyáron a szerződése. :D Kb nyilvánvaló volt, hogy nem hosszabbítottunk volna vele amúgy se, kb tűzoltásra jött vissza, így is kisebb csoda, hogy itt lesz 3 évet. Szóval eléggé más szitu. Viszont ez így elég fura szerintem is, hogy ennyivel előtte megerősítik, mert így közel sem biztos, hogy 100% a Realra tud koncentrálni majd az öreg. Főleg tavasszal, amikor már egyre közelebb lesz az új melójához, nekünk meg jönnek a sorsdöntő meccsek.

Na mindegy, majd kiderül, fura hogy ennyivel előtte bejelentették a dolgot. Vízválasztó lesz a 2024-es nyár, valszeg a maradék legendáink visszavonulnak, az öreg Ancelotti is lezár egy korszakot.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 5., szerda 9:57

Luis Enriqe

:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 5., szerda 9:55

Volt is hír nem rég, hogy Xabival már szóban megállapodtunk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 5., szerda 9:54

Nem gondolom hogy belemegyünk, de anno amikor én írtam ugyanezt a hírt (és Realista lehurrogott :mrgreen: ), akkor arról volt szó hogy azért vállalják fel előre, mert nyitottak arra is hogy "duplázzon", vagyis hogy maradjon itt is közben.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. július 5., szerda 9:52

Én azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy Nagelsmannal vagy Xabival már megvan a megállapodás le van zsírozva minden.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 5., szerda 9:48

Realista24 írta:
KAG írta:

Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.
Pochettino, mint normalis nev?
Nagelsman szerintem jovore is elerheto lesz, mert jelenleg nincs szabad csapat, ahogy latom, hacsak nem szezon kozben lesz valahol edzocsere. Meg az is lehet, hogy nalunk.
Pochnak en adnék egy esélyt.
Madridista. Thammel anno kb csodát művelt, jo focit tol.
Én kedvelem, de nyilvan kockázatos.
De o tenyleg cfc par hete/hónapja. Valahogy kiesett, my bad.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 9:47

hehetheoriginal írta: pocsettino cselszi, nem?
nagelsmann van elerheto, de nem sokat bizonyitott.
xabi jo lesz, remelhetoleg nem az uncsi passzolgatos spanyol futballt hozza majd el, hanem intenziv tamadofocit, presszinget, kontrollt (na nem balfasz city modra)
Jah, Chelsea.

Nagi nem sokat bizonyitott, de Xabi sem. Felolem barmelyik johet, nyilvan utobbit jobban szeretnem, hiszen a palyan is nagy tanar volt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 5., szerda 9:45

pocsettino cselszi, nem?
nagelsmann van elerheto, de nem sokat bizonyitott.
xabi jo lesz, remelhetoleg nem az uncsi passzolgatos spanyol futballt hozza majd el, hanem intenziv tamadofocit, presszinget, kontrollt (na nem balfasz city modra)
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 9:42

KAG írta:
Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
Pont ezert kellett volna neki megkoszonni es hozni egy nagelsmant vagy pochettinot. Most viszonylag normalisabb nevek elerhetoek a piacon. Jövőre lehet nem igy lesz.
Pochettino, mint normalis nev?
Nagelsman szerintem jovore is elerheto lesz, mert jelenleg nincs szabad csapat, ahogy latom, hacsak nem szezon kozben lesz valahol edzocsere. Meg az is lehet, hogy nalunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. július 5., szerda 9:38

Yazid írta: Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 5., szerda 9:31

Dave22 írta:
Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.

Bízom benne, hogy a stáb lesz annyira profi, hogy a csúcson akarják befejezni, és nem a nyugdíjjal foglalkoznak majd...
Az jobb lenne, ha szezon vegen dontene el, hogy vegul megse marad? Mi meg ott lennenk megint a szarban (lasd. Zidane lelepesei), hogy akkor ki jojjon. Egyik legjobb opcio marciusban irt ala, a masik most hosszabbitott 1 evvel, az elerhetok kozul meg egyik stilusa se kompatibilis a klubbal.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 5., szerda 9:26

hozza azt, amit eddig.
jövőre mehetünk tiszta lappal :agree:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. július 5., szerda 9:21

Carlo nem fogja már kavarni az állóvízet, lehozza az utolsó szezonját ugyanezzel a felfogással azzal a 14 emberével, aztán lesz ami lesz, nincs vesztenivalója.

Dave22
Kedvenc játékosaid: R.Carlos

HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. július 5., szerda 9:01

Realista24 írta: A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Ez amúgy milyen tiszteletlen már! Így kb előre idézőjelbe teszik a teljes szezonunkat.

Bízom benne, hogy a stáb lesz annyira profi, hogy a csúcson akarják befejezni, és nem a nyugdíjjal foglalkoznak majd...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 4:18

A brazil szövetség elnöke megerősítette hogy Carlo lesz a válogatott edzője 2024tol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 1., szombat 22:13

ANDS írta: És a 4-4-3 - as rendszerhez elég jók a szélsővédők?

Csak ha eddig a jhv- bhv volt lyukas, akkor most ehhez hozzájön Benzema és Asensio távozásával némi hiány a támadósorban.

Ha marad a 4-3-3 akkor ki lesz elől? Gondolom Vini- Joselu- Rodry. Csere meg majd a Castilla?
A balosnak talán Fran adhat egy új impulzust, hisz egy lendületes, futós kölyök, totál más stílus, mint a (jó napjain) beton Mendy. De a jobbos továbbra is sántít. Hiába kapta össze Carva magát (valami csoda folytán) tavaly tavaszra, meg volt idén is meglepően nem borzasztó, ott is lehetne jobb.

Elöl nekem amúgy is Rodry volt a kezdőbe való, (Asensiotól nekem édeskevés volt, hogy néha jókor sült el az a goddamn balosa, egyébként meg netto hátrány volt), de Benzema egyértelműen nincs pótolva. Ha tényező akar lenni a csapat a bl-ben, akkor 1 árva Joselu kevés. Ha a bajnokság/bajnoki cím a fő prio, akkor fusson ki a lehető legtöbbször a Vini-Joselu-Rodry hármas, aztán hátha leesik, de nem hiszem, hogy "csak ennyi" a cél..

PS: nem lehet, hogy tele az üzenőfiókod, ha írnak, szerintem nem látod :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 1., szombat 19:49

Ugyanaz lesz szvsz. Tamadasban 433 vedekezesben 451(4141).
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 1., szombat 19:15

ANDS írta: Mit gondoltok, elképzelhető egy felállás váltás a következő szezonban?
4-3-3 helyett 4-4-2 - re, a keretet alkotó játékosok miatt.

Mert adott a gyors és fiatal kp, Bellingham, Cama, Fede, Tchouameni, Ceballos, (+ Kroos és Modric),
előre meg szűk a keret, Vini- Rodry.
A piacon elérhető madridi minőségű játékosok között nem nagyon van center, jobb szélső talán.

Így a kerethez alkalmazkodna az új felállás. Amikor eddig kipróbálták Madridban, a 4-4-2 nem igazán működött, de Ancelotti szerette és sikeresen használta is, ha jól emlékszem, a Milannal. Benzema távozása kényszerpályára állíthatja a csapatot?
a 442 abszolút kizárt, ki a 2 csatár és kik a szélsők? Vini alapból csak a bal szélen jó, mindenhol máshol leves. Innen nézve akkor ugyan úgy 3 kp-st küldhetünk csak fel ha mondjuk Fede megy a jobb oldalra, de nem, ez elképzelve is totálisan használhatatlan.

Vissza: