nagyon adnám. ennyiért kár nem elhozni.Realista24 írta: 20millat fizetünk Arda Gülerert.
ugyanez igaz fresnedára is amúgy
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 4., kedd 22:01
nagyon adnám. ennyiért kár nem elhozni.Realista24 írta: 20millat fizetünk Arda Gülerert.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 21:47
És lehozza minden portál, mintha legalább egy Real mezt húzott volna felRemy írta: Bappé insta sztorija: White party.
![]()
![]()
Lehet csámcsogni megint.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 4., kedd 21:37
Mar tavaly is bizonyitotta sajnos, mikor lejart a szerzodese, megis hosszabbitott…kiserik írta: Ha idén nem jön, az nekem azt bizonyítja, hogy neki mindennél fontosabb a pénz és abban az esetben én nem is hoznám, mert később csak a bajunk lehet vele.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 4., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 4., kedd 21:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 20:07
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. július 4., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. július 4., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 4., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. július 4., kedd 19:55
Hetediken bejelentik hivatalosan hogy majd jovore?Realista24 írta: BREAKING: PSG are now CONVINCED that Kylian Mbappé has decided to leave as a free agent in 2024. @lequipe #rmalive
Azt írja breking![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 4., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. július 4., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 19:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 4., kedd 16:23
Meg nem. De már nézem is.Pad'em írta: R láttad, hogy már 2 banki átutalásról is van fotója vmelyik katari bennfentesnek? 224M utalunk a PSGnek + 54 millió hűségbónuszt, pénteken hivatalos, 22-én bemutató a Bernabeuban![]()
Beszarok ezeken. Nem csinálunk egy accountot, csapathatnánk pár hírt mi is.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. július 4., kedd 15:31
Én egyszer láttam azóta, hogy valami kórházi köppenyben ,szabad háttal, seggel feküdt az asztalon es 10en tetovaltak egyszerre.Anthony írta:Marianot leigazolta már valami BL csapat?hehetheoriginal írta: vissza marianot pls.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 15:25
Megvezetni?Dupla D írta:Minek? Nektek itt a madridom, nem elég, hogy minket megvezettek?Pad'em írta: R láttad, hogy már 2 banki átutalásról is van fotója vmelyik katari bennfentesnek? 224M utalunk a PSGnek + 54 millió hűségbónuszt, pénteken hivatalos, 22-én bemutató a Bernabeuban![]()
Beszarok ezeken. Nem csinálunk egy accountot, csapathatnánk pár hírt mi is.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 4., kedd 14:52
Marianot leigazolta már valami BL csapat?hehetheoriginal írta: vissza marianot pls.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 4., kedd 14:39
Az első részét el tudom fogadni, igen, ha jó a kapcsolat 2 klub/vezetők között, szívesebben üzletelnek inkább először egymással a korábbi jó tapasztalatok, stb.-k miatt, de a másodikat az ilyen Marianok, Bale-k után nehezebben. A legutolsó szignó csak a játékosé, ha ő nem akarja a dealt, akkor sokat nincs miről beszélni.Juanito írta: En azt latom ebbe csak bele, hogy kiemelkedoen jo a kapcsolat a Dortmund es a Madrid kozott, eloszeretettel uzletelnek egymassal. Legalabbis igy emlekezetbol ez dereng, hogy kb uton-utfelen benne van ez a hirekben, ha szoba kerul valamilyen jatekos a ket klub kozti igazolas kapcsan.
Szerintem ezen a szinten is, a jo szemelyes kapcsolatokon mulik sok minden. Lehet jobb helye lenne egy Getafe-ban vagy akarhol, tobbet jatszana, stb., de elobb hivja fel a Real a Dortmund sportigazgatojat.
+ Szerintem sokszor nem a jatekosokon mulik az igazolas vegso kimenetele. Persze van valamennyi beleszolasuk, bizonyos mertekben tudjak befolyasolni a dolgokat, de egy atigazolasnal idealis esetben jol kell jarnia mindket klubnak, a jatekosnak, ugynokoknek, sokfele kulonbozo erdek ervenyesul. Rengeteg olyan eset lehet, ahol nem latunk a szinfalak moge, nekem pl. Falcao esete jut eszembe mikor a MU-ba igazolt, olvastam hireket, hogy egyaltalan nem akart ott focizni, de a jatekjoganak a jelentos reszet meg egy del-amerikai ugynokseg birtokolta, es ez volt a merleg nyelve, oda adtak ahol a legtobbet kaszaltak vele.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem