Na vegre kezdenek jonni a biztato hirek, hogy a keretet fel akarjuk tolteni es frissiteni egyben.Realista24 írta: Félix Diaz szerint ramentunk Fresnedara.
A játékos elvileg már a Milannal is megegyezett, illetve a Barcaval is.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. július 5., szerda 13:53
Na vegre kezdenek jonni a biztato hirek, hogy a keretet fel akarjuk tolteni es frissiteni egyben.Realista24 írta: Félix Diaz szerint ramentunk Fresnedara.
A játékos elvileg már a Milannal is megegyezett, illetve a Barcaval is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 13:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 5., szerda 5:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. július 5., szerda 5:43
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. július 5., szerda 2:30
Fresnedát mostanában nagyon a Barcához írják, de hátha megint megtrollkodjuk őket.untouchable írta:10-20 között el kellene hozni Fresneda-t, ha már James és Hakimi esélytelen. Aztán vagy beválik vagy nem, a stílusa alapján (támadó felfogású) illene ide, tudásban kérdéses, de volt már itt utánpótlásban néhány évet és ez nem pénz érte a mai piacon, ezt az árat mindenképpen eléri a jelenlegi formájában.Jim írta:
túl logikus lenne![]()
10 millióért pedig nem nagy rizikó Fresneda
Odri 32 volt jópár éve...![]()
Odriozola nagy bukás, szerintem nem is nagyon kapunk érte már pénzt. Ha Güleren kívül érkezne Fresneda vagy bárki más, akkor azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy szerződést bontunk vele, hogy legyen hely a keretben.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. július 4., kedd 22:36
10-20 között el kellene hozni Fresneda-t, ha már James és Hakimi esélytelen. Aztán vagy beválik vagy nem, a stílusa alapján (támadó felfogású) illene ide, tudásban kérdéses, de volt már itt utánpótlásban néhány évet és ez nem pénz érte a mai piacon, ezt az árat mindenképpen eléri a jelenlegi formájában.Jim írta:túl logikus lenneGalacticos írta: En nem ertem hogy 10 milliot nekunk miert nem ér meg, miért nem merul fel.
Itt van egy odriozola, lucas vazquez, carvajal 3mas akik hiaba vamnak sokan mennyisegben de minosegben ez nagyon gyér.![]()
10 millióért pedig nem nagy rizikó Fresneda
Odri 32 volt jópár éve...![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 4., kedd 21:45
Pad'em írta:+ Vitor Roque. Ő januárban csatlakozik. Illetve Inigo Martinez. Azért Gündoganon meg Martinezen kívül a többi még pár évig nem lesz erősítés, Romeu egy gyenge játékos szerintem játszani se nagyon fog, nem is értem minek nekik, egy masiás sincs aki lehozná a vkp posztot? Viszont tény, hogy ahhoz képest, hogy másodosztályban kéne már lenniük elvannak megint a piacon és visznek 5-6 új játékost.realmadrid95 írta: Ha osszejon a Guler, Fresneda, Romeu trio Gundogan melle, akkor nagyon jo atigazolasi szezont fognak zarni.
Tebas is annyira ellenük van, hogy csak szabályt módosított, hogy mindezt megtehessék.
Meg azt is, hogy a BarcátRemy írta: Azt írják minket választott.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. július 4., kedd 21:07
túl logikus lenneGalacticos írta: En nem ertem hogy 10 milliot nekunk miert nem ér meg, miért nem merul fel.
Itt van egy odriozola, lucas vazquez, carvajal 3mas akik hiaba vamnak sokan mennyisegben de minosegben ez nagyon gyér.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. július 4., kedd 20:57
A vesztesnek mehet is a 2 het maganzarkaPad'em írta:Meg azt is, hogy a BarcátRemy írta: Azt írják minket választott.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 20:38
+ Vitor Roque. Ő januárban csatlakozik. Illetve Inigo Martinez. Azért Gündoganon meg Martinezen kívül a többi még pár évig nem lesz erősítés, Romeu egy gyenge játékos szerintem játszani se nagyon fog, nem is értem minek nekik, egy masiás sincs aki lehozná a vkp posztot? Viszont tény, hogy ahhoz képest, hogy másodosztályban kéne már lenniük elvannak megint a piacon és visznek 5-6 új játékost.realmadrid95 írta: Ha osszejon a Guler, Fresneda, Romeu trio Gundogan melle, akkor nagyon jo atigazolasi szezont fognak zarni.
Meg azt is, hogy a BarcátRemy írta: Azt írják minket választott.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 4., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 4., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 4., kedd 18:59
Jó a szó tesó, mármint hogy az LV jh dolog zsákutca, meg h Bodri kuka.Galacticos írta: Lvt feljebb kell tolni es full epizodszereplo, o elfogadja ugyis. Odriozola kuka, carvajal meg maradhat cserenek.
Kezdobe meg kell egy miguel torres vagy egy cicinho.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 18:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 4., kedd 18:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 18:31
Egyetértek, de ezt a gyereket látta bárki játszani?Galacticos írta:Hogyne lenne jobb, az egyiknek soha egy jo meccse nem volt itt, tobb kolcsonnel egyszer se maradt meg, a masik eleve egy jobbszelso tamado.. a harmadik meg 5eve formahanyatlasa van vagy serult.Pad'em írta: Lehet mert nem jobb, mint ez a 3? Nem tudom, nem láttam még játszani, csak kérdem
Az a jobbhatved poszt 2018 ota kialt egy megoldaserr.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 4., kedd 18:24
Hogyne lenne jobb, az egyiknek soha egy jo meccse nem volt itt, tobb kolcsonnel egyszer se maradt meg, a masik eleve egy jobbszelso tamado.. a harmadik meg 5eve formahanyatlasa van vagy serult.Pad'em írta: Lehet mert nem jobb, mint ez a 3? Nem tudom, nem láttam még játszani, csak kérdem
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 4., kedd 18:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 4., kedd 18:14
Lehet mert nem jobb, mint ez a 3? Nem tudom, nem láttam még játszani, csak kérdemGalacticos írta: En nem ertem hogy 10 milliot nekunk miert nem ér meg, miért nem merul fel.
Itt van egy odriozola, lucas vazquez, carvajal 3mas akik hiaba vamnak sokan mennyisegben de minosegben ez nagyon gyér.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 4., kedd 18:11
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem