tubatibi írta: Fresneda elvileg egyre közelebb a Barcához…
El kéne adni Odriozolát valahova akár ingyen is és jöhetne is a helyére Fresneda. 20 millió a kivásárlási ára, annyiért egy próbát megérne.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. július 3., hétfő 13:24
tubatibi írta: Fresneda elvileg egyre közelebb a Barcához…
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 3., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 3., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 3., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 3., hétfő 12:45
Realista24 írta: Szaudiak vinnék Mendyt aki menne ha elég nagy az ajánlat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 3., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 3., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 9:38
Mbappé's mother has earned €500M for her son in six years. But she has no idea about football, codes, respect for clubs and keeping her word.dzsi91 írta:Hát amúgy ez valid. Értem én, hogy a pénz az pénz de hogy ő hajlandó mégegy évet elbohóckodni a pályafutásából csak azért, hogy megkapjon valami 60 millás hűségbónuszt miután tavaly valami 300 milliós aláírási pénzt tett zsebre azért kemény. Nagyon nincs rendben ott valami az értékekkel sztem és itt azért már tökmindegy,hogy anyuci van rá hatással vagy az arabok vagy neymar vagy macron.gutihaz14 írta: Real Madrid see Kylian Mbappé as a player "imprisoned by money." @jfelixdiaz #rmalive
Ott tartunk,hogy már a psg is engedné de nem ő az utolsó fillért is kiakarja sajtolni belőlük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 9:27
Legyen eleg, hogy tiktak, tiktakgutihaz14 írta:melyik ev melyik honap?Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 3., hétfő 9:20
melyik ev melyik honap?Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 3., hétfő 8:56
2050 agusztus 7-en, mikor a 30-szoros beellgyozteseket ünneplik, es az öregfiuk vilagvalogatottba a real öregfiuk ellen felkonferaljak.Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 3., hétfő 8:50
Realista24 írta: Katari forras szepen beoltotta Felixet, hogy hagyjon mar fel a hulyesegek terjesztesevel.
Mbappe ara annyi, amennyi (200+50), ennyiert viheto.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 3., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 8:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 3., hétfő 7:57
dzsi91 írta:Hát amúgy ez valid. Értem én, hogy a pénz az pénz de hogy ő hajlandó mégegy évet elbohóckodni a pályafutásából csak azért, hogy megkapjon valami 60 millás hűségbónuszt miután tavaly valami 300 milliós aláírási pénzt tett zsebre azért kemény. Nagyon nincs rendben ott valami az értékekkel sztem és itt azért már tökmindegy,hogy anyuci van rá hatással vagy az arabok vagy neymar vagy macron.gutihaz14 írta: Real Madrid see Kylian Mbappé as a player "imprisoned by money." @jfelixdiaz #rmalive
Ott tartunk,hogy már a psg is engedné de nem ő az utolsó fillért is kiakarja sajtolni belőlük.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 3., hétfő 0:08
jójó,tomi_b írta: Szerintem felesleges elhinni bárnilyen hírt is ami a sajtóban terjed.
Perez szavai, illetve a klub és Mbappé hivatalos kommunikációja már csak a mérvadó.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. július 2., vasárnap 23:44
Jogosziro4vr írta:Elfelejtetted frissíteni ehhez az aláírásod.Whiteheart írta: Mbappe olyan mint az összes többi kolonc zavargó migráns parizsba. Az egész család meg akár gazdagodni, ott élősködnek a franciába, minél többet le akarnak akasztani aztán át települni madridba hogy igazi világsztár legyen a kisfiú hogy aztán ott is megszedhessék magukat majd irány Arabia... Szánalmas hányinger keltő élősködő pojáca banda. Kell a halálnak... Nem igaz hogy van egy embappé meg hóland és nincs más épkézláb csatár... Kane sztem rohadtul nem valna be spanyolba de már inkább ő jöjjön mint ez a pénzsóvárgó teknőc klán.. seriously![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem