Anthony írta:
Épp néztem hogy Pogi mit erőlködik második nap, kicsit elmentek utolsó emelkedő végén, aztán a lejtmenetben utolérték őket, nem volt semmi értelme.
Ja és Vingegard úgy ragadt rá mint valami pióca. Valamelyik eurosportos nagy expert azt írta Vingegard tavalyi győzelme csak véletlen volt, hát szerintem idén is hatalmas esélyes.
Néztem a programot, kegyetlen az idei menetrend, rengeteg hegyi etap lesz, itt az elején örüljenek ha túlélik, nincs mire erősködni.
Idén a sprinterek jelentős része elfog szállni a limitidő miatt. Van olyan szakasz ahol az elején nagy hegy, ott ha a nagyok mennek akkor az esélytelen.
A Pogis megindulásban volt fantázia, csak Vingegaard nem akart dolgozni érthető módon, onnantól nem is nyomta, ez egy nagyon minimális erőkifejtés volt a szlovéntól.
nmate írta:
Amúgy, ha az volt a csapat célja, hogy Wout nyerje meg ezt a szakaszt, akkor Vingegaard besegíthetett volna a felvezetésben, de csak mozizott hátul. Mindenesetre elég fura volt az egész, de tényleg tök király, hogy ilyen hilly szakaszokkal kezdtek és nem tök síkon.
Quickstepnek lesz még ez érdekes, Alaphilippe nem tűnik túl erősnek, sprintvonatnak mutatni kell valamit ma / holnap, hogy Cav elhozza az egyiket.
Nulla kockázatot fognak vállalni Vingegaarddal. Konkrétan amit eddig láttunk, teszi Pogira és kész.
Cavnek iparkodnia kell, de az astana is tudja ezt, limitidő miatt valszeg párizsig nem jut el.