Legyen eleg, hogy tiktak, tiktakgutihaz14 írta:melyik ev melyik honap?Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 9:27
Legyen eleg, hogy tiktak, tiktakgutihaz14 írta:melyik ev melyik honap?Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 3., hétfő 9:20
melyik ev melyik honap?Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 3., hétfő 8:56
2050 agusztus 7-en, mikor a 30-szoros beellgyozteseket ünneplik, es az öregfiuk vilagvalogatottba a real öregfiuk ellen felkonferaljak.Realista24 írta: Hetedikén bejelentik Mbappet a Realba. Tiktak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 8:50
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 3., hétfő 8:50
Realista24 írta: Katari forras szepen beoltotta Felixet, hogy hagyjon mar fel a hulyesegek terjesztesevel.
Mbappe ara annyi, amennyi (200+50), ennyiert viheto.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. július 3., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 3., hétfő 8:14
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 3., hétfő 7:57
dzsi91 írta:Hát amúgy ez valid. Értem én, hogy a pénz az pénz de hogy ő hajlandó mégegy évet elbohóckodni a pályafutásából csak azért, hogy megkapjon valami 60 millás hűségbónuszt miután tavaly valami 300 milliós aláírási pénzt tett zsebre azért kemény. Nagyon nincs rendben ott valami az értékekkel sztem és itt azért már tökmindegy,hogy anyuci van rá hatással vagy az arabok vagy neymar vagy macron.gutihaz14 írta: Real Madrid see Kylian Mbappé as a player "imprisoned by money." @jfelixdiaz #rmalive
Ott tartunk,hogy már a psg is engedné de nem ő az utolsó fillért is kiakarja sajtolni belőlük.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 3., hétfő 0:08
jójó,tomi_b írta: Szerintem felesleges elhinni bárnilyen hírt is ami a sajtóban terjed.
Perez szavai, illetve a klub és Mbappé hivatalos kommunikációja már csak a mérvadó.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. július 2., vasárnap 23:44
Jogosziro4vr írta:Elfelejtetted frissíteni ehhez az aláírásod.Whiteheart írta: Mbappe olyan mint az összes többi kolonc zavargó migráns parizsba. Az egész család meg akár gazdagodni, ott élősködnek a franciába, minél többet le akarnak akasztani aztán át települni madridba hogy igazi világsztár legyen a kisfiú hogy aztán ott is megszedhessék magukat majd irány Arabia... Szánalmas hányinger keltő élősködő pojáca banda. Kell a halálnak... Nem igaz hogy van egy embappé meg hóland és nincs más épkézláb csatár... Kane sztem rohadtul nem valna be spanyolba de már inkább ő jöjjön mint ez a pénzsóvárgó teknőc klán.. seriously![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. július 2., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 2., vasárnap 23:31
Elfelejtetted frissíteni ehhez az aláírásod.Whiteheart írta: Mbappe olyan mint az összes többi kolonc zavargó migráns parizsba. Az egész család meg akár gazdagodni, ott élősködnek a franciába, minél többet le akarnak akasztani aztán át települni madridba hogy igazi világsztár legyen a kisfiú hogy aztán ott is megszedhessék magukat majd irány Arabia... Szánalmas hányinger keltő élősködő pojáca banda. Kell a halálnak... Nem igaz hogy van egy embappé meg hóland és nincs más épkézláb csatár... Kane sztem rohadtul nem valna be spanyolba de már inkább ő jöjjön mint ez a pénzsóvárgó teknőc klán.. seriously
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. július 2., vasárnap 23:31
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. július 2., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. július 2., vasárnap 22:31
Nekem az a véleményem hogy ha most nem jön akkor jövőre sem fog.(szerintem nem jön),majd akkor lesz valaki más aki 3 szor annyi fizetést ad és akkor folytatja az útját,de kétlem hogy ebben Perez partner lesz, nála nagyobb és már itt bizonyított játékosokat is kivágott ilyen lóvés tárgyalások utánPad'em írta: Lesz még egy dancing queenünk, mekkora koreók lesznek itt Vinyóval![]()
Ha igaz lenne ez a hűségbónuszos kavarás, Perez nem hiszem, hogy boldog lesz, ez megint nem az ő Mbappéja. Miközben Modric a 11.szezonja után is offolja a 100 milliós ajánlatot, hogy még egy évet lehúzzon itt. Ha tényleg az az álma, hogy itt játszon hűtse le anyukát, mondjon le szépen a loyalty bonuszáról aztán majd a címekkel vigasztalódik meg az aranylabdával. Én azt mondom ma is, hogy ez is lesz végül, csak megy a szarkavarás Felix pajtás napjában 10-szer lehozza, hogy nem lesz üzlet.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. július 2., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. július 2., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: cart » 2023. július 2., vasárnap 21:51
A muszlim csaladokban a gyerek nem nagyon mondhat ellent a szuloi akaratnak.dzsi91 írta: Nagyon nincs rendben ott valami az értékekkel sztem és itt azért már tökmindegy,hogy anyuci van rá hatással vagy az arabok vagy neymar vagy macron.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 2., vasárnap 21:27
Hát amúgy ez valid. Értem én, hogy a pénz az pénz de hogy ő hajlandó mégegy évet elbohóckodni a pályafutásából csak azért, hogy megkapjon valami 60 millás hűségbónuszt miután tavaly valami 300 milliós aláírási pénzt tett zsebre azért kemény. Nagyon nincs rendben ott valami az értékekkel sztem és itt azért már tökmindegy,hogy anyuci van rá hatással vagy az arabok vagy neymar vagy macron.gutihaz14 írta: Real Madrid see Kylian Mbappé as a player "imprisoned by money." @jfelixdiaz #rmalive
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. július 2., vasárnap 20:36
Csak abból indultam ki, hogy nemrégiben volt egy hír vagy itt, vagy FBn, hogy a gyerek játéklehetőséget akar kapni = nem akar kölcsönben maradni v máshova menni. nemtudom igaz volt-e?! DE bizonyára a török csapat is nagyon örülne neki, ha megvenné a Real és még egy évet minimum ott hagyná. Elég fiatal még, egy év a törököknél még bőven jó lenne neki. Aztán jöhetne egy spanyol kis/középcsapat.Anthony írta:Odegard 2RealAsensio írta:
Ezt a gyereket, ha leigazoljuk, meg evekig kell epiteni, mire kesz jatekos lesz. Eleve 1 evig biztosan maradna ott kolcsonben, akarki veszi meg. Utana pedig meglatjuk… nem kell vele szamolni, ha leigazoljuk.
Kiszedjük belőle a profitot![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem