Logan Paul az USAban nyomatja, KSI meg UKben és alig kapni, ahogy megjelent valahol kapkodták el azonnal, verekedtek érte
Nálunk is 4000 egy darab épp emiatt, alapból max valami 2 dolcsi se
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. július 2., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. július 2., vasárnap 16:07
"This wasn’t what we meant when we said we want prime Barcelona back"
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 2., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 2., vasárnap 11:52
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. július 2., vasárnap 10:41
Mekkora kedvencem volt! Mai napig haragszom Wengerre, hogy nem hozta vissza a Barcából, pedig opciónk volt rá. Özilt bármikor odaadtam volna érte.ziro4vr írta: Arsenalban elég fasza volt, de utána a beleerőszakolt fals9 pozijával nekem halványabb lett a radaron.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 2., vasárnap 10:03
Jo de gagora szuksegunk volt, argentinkent megtudta messit sokszor allitani.CS0ki írta: Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja! és ez nem vicc, tényleg így volt. Az már más kérdés, hogy én mi a tökömért emlékszem ilyenekre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 2., vasárnap 9:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. július 2., vasárnap 9:22
Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja!Galacticos írta:Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nem lett volna rossz, ha perez elhozza hozzank.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 2., vasárnap 7:19
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 2., vasárnap 7:11
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 2., vasárnap 6:43
Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nem lett volna rossz, ha perez elhozza hozzank.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. július 1., szombat 22:49
Az öreg varane mekkora volt az a jelenet. Fuh..poronty írta: Chelsea-be se volt teljesen használhatatlan. Mondjuk a legemlékezetesebb jelenet tőle az marad, mikor Varane 10 méter hátrányból megfutotta.
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 1., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 1., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 22:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. július 1., szombat 22:32
Azért ezt pont túléljük te vén pöcs.hehetheoriginal írta: Oregszunk bazmeg, csecs fabregas visszavonult
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. július 1., szombat 13:08
Azert Ronaldinho is lejatszott par meccset az Akademianhehetheoriginal írta:Allitolag a rabok csaladjai sorba viszik be a gyerekeket latogatasi idoben, hogy irja ala a mezeket, kap ertuk vmi penzt, amit a "börtönshopban" elkölthet cigire meg csokiradzsi91 írta:
Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialves![]()
![]()
Mondjuk nekunk is van mit kitenni a vitrinbe, öreg robinho is huvoson csücsül![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 1., szombat 13:01
Allitolag a rabok csaladjai sorba viszik be a gyerekeket latogatasi idoben, hogy irja ala a mezeket, kap ertuk vmi penzt, amit a "börtönshopban" elkölthet cigire meg csokiradzsi91 írta:Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialvesrikko írta:
Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr sem![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. július 1., szombat 12:32
Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialvesrikko írta:Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr semhehetheoriginal írta: Mindenre van magyarazat![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem