Upsz.Faust írta: Readonly24![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 1., szombat 18:00
Upsz.Faust írta: Readonly24![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. július 1., szombat 18:00
MótváRealista24 írta: FIFA elkezdi tesztelni annak a lehetőséget, hogy csak az lesz les, amikor a támadó egésze előrébb van, mint a védő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 1., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 1., szombat 16:56
Áh, valaki még le fog rá csapni, Arsenal akár, nem hiszem, hogy ne lenne olyan akinek kellene, a citynek meg a pénz nem sokat számít. Mondjuk ha semmit nem akar már akkor igen, de akkor meg érthető lesz nekünk miért nem kell.Tomidzsi írta:Ez a csavo sztem az araboknal fog kikotni.wZoLee7 írta:
Szerintem valahogy a vezetőségnél még csak fel sem merül a neve. Egy kölcsönre mindenképp rápróbálnék. Teljesítményben biztos nem maradna el Carvajal és LV mögött, az hogy sikerül e beilleszkednie vagy problémás lesz majdnem mind1, max megy vissza...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 1., szombat 16:53
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. július 1., szombat 16:52
Ez a csavo sztem az araboknal fog kikotni.wZoLee7 írta:Szerintem valahogy a vezetőségnél még csak fel sem merül a neve. Egy kölcsönre mindenképp rápróbálnék. Teljesítményben biztos nem maradna el Carvajal és LV mögött, az hogy sikerül e beilleszkednie vagy problémás lesz majdnem mind1, max megy vissza..._Bushido_ írta: Cancelo távozott a bayernből
adná magát a lehetőség.
jobb védő és jobb oldali támadónak is okés.
nem öreg, pont jó korban van, azonnal bevethető.
Adjuk oda nekik cserébe Mendyt és még mondjuk 10-15 milliót és done deal!
vagy esetleg megpróbálni 1 év kölcsönt, ha a Bayernnek odaadták, a Realnak miért ne?!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. július 1., szombat 16:50
Szerintem valahogy a vezetőségnél még csak fel sem merül a neve. Egy kölcsönre mindenképp rápróbálnék. Teljesítményben biztos nem maradna el Carvajal és LV mögött, az hogy sikerül e beilleszkednie vagy problémás lesz majdnem mind1, max megy vissza..._Bushido_ írta: Cancelo távozott a bayernből
adná magát a lehetőség.
jobb védő és jobb oldali támadónak is okés.
nem öreg, pont jó korban van, azonnal bevethető.
Adjuk oda nekik cserébe Mendyt és még mondjuk 10-15 milliót és done deal!
vagy esetleg megpróbálni 1 év kölcsönt, ha a Bayernnek odaadták, a Realnak miért ne?!
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. július 1., szombat 16:44
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. július 1., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. július 1., szombat 16:37
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. július 1., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 1., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. július 1., szombat 7:39
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. június 30., péntek 23:35
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. június 30., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 30., péntek 21:48
Van az egyesult arab emirsegek vezetoje, az o szemelyes(!) vagyona 30 milliard. A testvere mansur sheikh, neki ezek szerint "csak" 23 milliardja van. De van az orszagnak is befektetesi alapja, ami felett ugyancsak ok rendelkeznek, ez tobb szaz milliard dollar/euro/font (talan mindegy is melyik), amibol minden fele bevasaroljak magukat. Peldaul a Mercedes csoport 10%-a az ovek. Szinte mindegy is, hogy a City-t a sajat vagyonabol vette vagy a "kozosbol", ugyis a penzt a kozosben levo cegeken keresztul pumpalja bele.hehetheoriginal írta:En arrol beszelek, hogy "csak" ennyi van, hirek/cikkek szerint, ezek konkret orszagokat tulajdonolnak, benne minden iparaval, nyersanyagaval.realmadrid95 írta:
5 szor voltam Abu Dhabiban, szoval en elhiszem, hogy valakinek ennyi penze van. Olyan dolgok vannak, hogy egy epeszu ember fel sem fogja. Dubaj kutyafasza az egeszhez, pedig a Palm Islandet is 2 szer epitettek ujra, osszesen 40 milliard dollarbol. A vilag legnagyobb plazajaban levo vilag legnagyobb aquarium, legnagyobb kijelzo, vagy a hokipalya, sipalya mar csak par szot erdemel, amellett, hogy szoszerint egy kis golfkocsival hozzak, viszik az embereket, mert konkretan olyan nagy, hogy 3 nap is keves, hogy korbe jard.
Honnan van az info? Valaki hasara utott, aztan bemondta, hogy 300milliard. Ezeknel nem lehet tudni mennyi a vagyonuk.
Parezer millio font nem tunik tul soknak ez alapjan
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 30., péntek 21:32
hehetheoriginal írta:En arrol beszelek, hogy "csak" ennyi van, hirek/cikkek szerint, ezek konkret orszagokat tulajdonolnak, benne minden iparaval, nyersanyagaval.realmadrid95 írta:
5 szor voltam Abu Dhabiban, szoval en elhiszem, hogy valakinek ennyi penze van. Olyan dolgok vannak, hogy egy epeszu ember fel sem fogja. Dubaj kutyafasza az egeszhez, pedig a Palm Islandet is 2 szer epitettek ujra, osszesen 40 milliard dollarbol. A vilag legnagyobb plazajaban levo vilag legnagyobb aquarium, legnagyobb kijelzo, vagy a hokipalya, sipalya mar csak par szot erdemel, amellett, hogy szoszerint egy kis golfkocsival hozzak, viszik az embereket, mert konkretan olyan nagy, hogy 3 nap is keves, hogy korbe jard.
Honnan van az info? Valaki hasara utott, aztan bemondta, hogy 300milliard. Ezeknel nem lehet tudni mennyi a vagyonuk.
Parezer millio font nem tunik tul soknak ez alapjan
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 21:03
En arrol beszelek, hogy "csak" ennyi van, hirek/cikkek szerint, ezek konkret orszagokat tulajdonolnak, benne minden iparaval, nyersanyagaval.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: Ki hiszi el ezeket a penzeket, hagyjuk mar.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 30., péntek 20:28
hehetheoriginal írta: Ki hiszi el ezeket a penzeket, hagyjuk mar.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem