Én még azt szeretem, hogy leírom a véleményem egy random (általában a Madriddal szóbahozott) - és most Szoboszlait teljesen tegyük félre - játékosról a véleményem, le vagyok hurrogva, majd 3 oldallal később eladja valaki szinte egy az egyben ugyanazt a véleményt, amit írtam és érkeznek neki az upvote-ok tízesével.hehetheoriginal írta: Mi van mar megint bdsrstnt, megint megdorzsolte vmelyik itt a mezesbodont, aztan jonnom kellett![]()
Szoboszlai temaba nem megyek bele, akik szűk elitnek mondjak itt, valszeg ugyanazok, akik szerint valverde aranylabdas lesz![]()
Lenyegtelen is milyen focista, legszukebb elitbe sztem semmikepp se eleg jo, vmi angol vagy spanyol kozepcsapatban viszont lehet alapember sztem.
Ha elviszi a pool, plane ennyiert, akkor remelhetoleg raszolgal es tenyleg kibaszott sikeres lesz, kivanom neki.
Itt nekem pl azzal van a bajom, hogy ha vmi szent tehenrol itt vki negativat mer irni, mar egybol jon a frocsoges, a sok szemellenzos felbolondtol (ne vegye magara, aki nem akarja)
Kezdodott ez anno a kivenhedt es az onzosegevel a csapatot hatraltato raullal, manapsag itt van egy valverde, aki nalam max cserejatekos, nalatok a kovetkezo nagy madridi csk meg potential balondor, aztan ervek, ertelmes vita nincs, csak szemelyeskedtek meg nyomjatok downkóros modra a downvote gombot.
Ez mi?