elég volt a trollkodásból

na ugye

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 30., péntek 21:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 21:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 30., péntek 21:12
Egyreszt igyekszem visszafogott kritikat megfogalmazni a legtobb esetben, masreszt nekem semmi bajom azzal, hogy pl. szerinted nem olyan szintu jatekos Szoboszlai, aki ide valo, csak az irasaidbol az jott le, hogy egyaltalan nem tudod ertekelni, ha Liverpoolba kerul, pedig ez barmilyen korulmenyek kozott nagy szo (sajnos) egy magyar jatekos eseteben.untouchable írta:Dehát pont ti (lehet nem pont te) szoktátok otthon a kényelmes fotelből felmérni pl Carlo munkásságát.RealMadridFanatic írta: Mondjuk a jatekanak minosegerol szo sem esett, de nyilvan te otthon a kis kenyelmes foteledben sokkal jobban felmered, mint a vilag egyik legnagyobb klubjanak szakmai stabja.
Egyebkent szerintem a mai piacon is nagy dolog, hogy egy magyar jatekosert ilyen osszeget letesz valaki, evek ota halljuk, hogy a magyar jatekosok hendikeppel indulnak.
Hogy is van ez?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. június 30., péntek 21:07
En is csipem, de elfogulatlanul?untouchable írta: Lehet hehe-t a stílusa miatt ekézni, de ezen a fórumon ő az, aki elfogulatlanul és nyersen megmondja azt, amit a saját szemével lát.
És azt kell mondjam, hogy elég jó a szeme
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 21:03
Lehet hehe-t a stílusa miatt ekézni, de ezen a fórumon ő az, aki elfogulatlanul és nyersen megmondja azt, amit a saját szemével lát.Halfkey írta:hehenek is van altjauntouchable írta:
Habzik a szád Habossütemény.
Én nem remegek semmin, ti vagytok felháborodva azon, hogy kimondom a véleményem, hogy flegma, lassú és alibi játékosnak tartom. Ezenkívül pár oldallal ezelőtt az erényeit is felsoroltam, mert azok is vannak.
SEMMIT nem jelent 70 millió, maximum magyar szinten.
Mindig globális szinten értékelem a játékosokat.
A politikai személyeskedés hogyan jön ide?![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2023. június 30., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 30., péntek 20:59
hehenek is van altjauntouchable írta:Habzik a szád Habossütemény.Süti írta:
70 MILLIÓ EUROT FIZETTEK ÉRTE TEsemmit nem jelent.
ennyire fáj? Ifiben kaptál tőle három kötvényt egy meccsen, vagy min remegsz ennyire? Sok Blackburn meg Leicester bl győzelem meg döntők voltak mostanában.
És ennek a vaknak a szavazata annyit ér mint az enyém, hát rosszul vagyok.![]()
Én nem remegek semmin, ti vagytok felháborodva azon, hogy kimondom a véleményem, hogy flegma, lassú és alibi játékosnak tartom. Ezenkívül pár oldallal ezelőtt az erényeit is felsoroltam, mert azok is vannak.
SEMMIT nem jelent 70 millió, maximum magyar szinten.
Mindig globális szinten értékelem a játékosokat.
A politikai személyeskedés hogyan jön ide?
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:58
Így van a pontrúgásai világszínvonalúak és clutch playernek tűnik eddig. Teljesen egyetértek és ezt többször is kiemeltem, sajnos sokan személyes sértésnek veszik és más (személyeskedő) irányba viszik ezt a vitának nem nevezhető valamit. Ugye Realista, miro és Süti?realmadrid95 írta:untouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Kb Tchouameni szintű lötyögést látok nála 10-ből 8-szor.
Az a baj, hogy semmi érdemi vitára nem vagytok alkalmasak, mert szemellenző van rajtatok, vele kapcsolatban.
Az ész érvekre nem tudtok reagálni… Az, hogy szerződteti egy másik középszerű (bár nagymúltú klub) SEMMIT nem jelent, nálunk is játszott Faubert, Heinze stb.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.
Abban egyet tudok erteni, hogy lusta jatekos, sokszor lotyog, viszont a lovotechnikaja vilagszinvonal. Ebben egeszen biztos top 3 ban van perpillanat. Szerintem siman vilagklasszisa nohet angliaban, foleg, hogy nagy meccseken elkepeszto format mutat, viszont az altala rengeteget emlegetett alazat azert hianyzik meg belole, de Klopp kezei alatt szerintem szintet lep ebben. En amondo vagyok, hogy a Liverpoolnal jobb helyre nem is kerulhetett volna, 25 kanadai pontig meg sem fog allni.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 30., péntek 20:56
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:55
Dehát pont ti (lehet nem pont te) szoktátok otthon a kényelmes fotelből felmérni pl Carlo munkásságát.RealMadridFanatic írta: Mondjuk a jatekanak minosegerol szo sem esett, de nyilvan te otthon a kis kenyelmes foteledben sokkal jobban felmered, mint a vilag egyik legnagyobb klubjanak szakmai stabja.
Egyebkent szerintem a mai piacon is nagy dolog, hogy egy magyar jatekosert ilyen osszeget letesz valaki, evek ota halljuk, hogy a magyar jatekosok hendikeppel indulnak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. június 30., péntek 20:54
untouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Az a baj, hogy semmi érdemi vitára nem vagytok alkalmasak, mert szemellenző van rajtatok, vele kapcsolatban.
Az ész érvekre nem tudtok reagálni… Az, hogy szerződteti egy másik középszerű (bár nagymúltú klub) SEMMIT nem jelent, nálunk is játszott Faubert, Heinze stb.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:54
Habzik a szád Habossütemény.Süti írta:70 MILLIÓ EUROT FIZETTEK ÉRTE TEuntouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.semmit nem jelent.
ennyire fáj? Ifiben kaptál tőle három kötvényt egy meccsen, vagy min remegsz ennyire? Sok Blackburn meg Leicester bl győzelem meg döntők voltak mostanában.
És ennek a vaknak a szavazata annyit ér mint az enyém, hát rosszul vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 30., péntek 20:53
1 orara vagyok Salzburgtol,de a tobbi igaz.chronic írta:
Személyes tapasztalatairól beszél a Miro mester,mivel ha jól tudom(?) Salzburgi lakos, és játszott egy pár évet ott Dominik.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 30., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. június 30., péntek 20:48
Nagyot mész érinthetetlen.untouchable írta: Miroslav menjél haza aztán bontsál egy Red Bull-t két Salzburg-Fradi között.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 30., péntek 20:47
70 MILLIÓ EUROT FIZETTEK ÉRTE TEuntouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:45
Statisztikákat és videókat kértem meg egy rövidebb elemzést Dominikről, hogy tudjam miért kell elájulni tőle, de csak személyeskedést kaptam eddig, nyilván cserébe adok én is egy kicsit.Realista24 írta:Az a baj hogy vak vagy, így minek írjunk? Úgysem látod.untouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. június 30., péntek 20:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 30., péntek 20:44
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem