Nekem ezekkel a velemenyekkel semmi bajom, csak kicsit hadd lehessen orulni egy olyan esemenynek, ami a mai magyar fociban sikernek szamit.hehetheoriginal írta: Mi van mar megint bdsrstnt, megint megdorzsolte vmelyik itt a mezesbodont, aztan jonnom kellett![]()
Szoboszlai temaba nem megyek bele, akik szűk elitnek mondjak itt, valszeg ugyanazok, akik szerint valverde aranylabdas lesz![]()
Lenyegtelen is milyen focista, legszukebb elitbe sztem semmikepp se eleg jo, vmi angol vagy spanyol kozepcsapatban viszont lehet alapember sztem.
Ha elviszi a pool, plane ennyiert, akkor remelhetoleg raszolgal es tenyleg kibaszott sikeres lesz, kivanom neki.
Itt nekem pl azzal van a bajom, hogy ha vmi szent tehenrol itt vki negativat mer irni, mar egybol jon a frocsoges, a sok szemellenzos felbolondtol (ne vegye magara, aki nem akarja)
Kezdodott ez anno a kivenhedt es az onzosegevel a csapatot hatraltato raullal, manapsag itt van egy valverde, aki nalam max cserejatekos, nalatok a kovetkezo nagy madridi csk meg potential balondor, aztan ervek, ertelmes vita nincs, csak szemelyeskedtek meg nyomjatok downkóros modra a downvote gombot.
Valverde kapcsan is reszben egyetertek, szerintem is vannak olyan hianyossagai, amik miatt sosem lesz igazan szuk elit, de minden sikercsapatban volt olyan jatekos, aki termeszetesen top minoseg volt, de igazan sokat pl. a mentalitasaval tett hozza. Valverde kapitany alapanyag, aranylabdas sosem lesz.