Senki nem tartja itt szoboszlait az új akárkinek. Örülni kell, hogy a válogatott kapitánya egy ekkora klubban fejlődhet és kész.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 30., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:43
Miroslav menjél haza aztán bontsál egy Red Bull-t két Salzburg-Fradi között.miro. írta:Nincs kedved kidobni?Realista24 írta:
Sose tuntem el szagerto úr.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 30., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 20:41
Az a baj hogy vak vagy, így minek írjunk? Úgysem látod.untouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Kb Tchouameni szintű lötyögést látok nála 10-ből 8-szor.
Az a baj, hogy semmi érdemi vitára nem vagytok alkalmasak, mert szemellenző van rajtatok, vele kapcsolatban.
Az ész érvekre nem tudtok reagálni… Az, hogy szerződteti egy másik középszerű (bár nagymúltú klub) SEMMIT nem jelent, nálunk is játszott Faubert, Heinze stb.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:41
Realista a nagy bennfentes.Realista24 írta:Sose tuntem el szagerto úr.untouchable írta:
Szoboszlaiba szerelmes kebabos Úr visszatért.![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 30., péntek 20:39
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 30., péntek 20:39
Nincs kedved kidobni?Realista24 írta:
Sose tuntem el szagerto úr.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 20:34
Sose tuntem el szagerto úr.untouchable írta:Szoboszlaiba szerelmes kebabos Úr visszatért.Realista24 írta:
Szakértő visszatért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 30., péntek 20:33
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:31
Persze miro. a Red Bull fangirl mindenhez is jobban ért, hagyjad már magad aztán menjél nézzél egy kis minőségi osztrák focit.miro. írta:Szorakozik. Ilyeneket nem lehet komolyan irni.Realista24 írta:
Szakértő visszatért![]()
Elmesz Salzburgbol,mint az ev jatekosa,ket ev utan Lipcsebol Liverpoolba igazolsz. De nem feljlodott semmit,sot nem is jobb csapatba ment.
Ezt irtam par hete,hogy Salzburgba mar akkor nagyon szerettek mikor itthon nem is beszeltek igazan rola.70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
Majd amiota beszelnek,omlik a szar ra.
Vakok.
HozzászólásSzerző: chronic » 2023. június 30., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. június 30., péntek 20:29
Szoboszlaiba szerelmes kebabos Úr visszatért.Realista24 írta:Szakértő visszatértuntouchable írta:
Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.
Nem vagyok benne biztos, hogy előrelépés ez a Liverpool.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 30., péntek 20:27
Mondjuk az ára szerintem mindegy manapsag mar minden pancserért repulnek a 60-70 milliok. De egy ekkora volumenű csapatban legyen magyar és valszeg jatszani is fog jó sokat az rohadt nagy dolog.RealMadridFanatic írta: 70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. június 30., péntek 20:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 30., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 30., péntek 20:22
Szorakozik. Ilyeneket nem lehet komolyan irni.Realista24 írta:Szakértő visszatértuntouchable írta:
Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.
Nem vagyok benne biztos, hogy előrelépés ez a Liverpool.![]()
Ezt irtam par hete,hogy Salzburgba mar akkor nagyon szerettek mikor itthon nem is beszeltek igazan rola.70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 20:22
Az hagyján. De alig várják a bukását.RealMadridFanatic írta: 70M-t fizetnek egy magyar jatekosert, top5 bajnoksag egyik elcsapata raadasul, de agyvezerek megmagyarazzak, hogy ez nem elorelepes es amugy is dogoljon meg a szomszed tehene is. Magyarorszag, igy szeretlek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 30., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 20:18
Szakértő visszatértuntouchable írta:Mintha a Sociedadból a Sevillába szerződött volna.Mickey írta: EL?
ej, oda ne menj !![]()
https://www.nemzetisport.hu/angol_labda ... nk-2965159
aztán itt már le is ment a szezon, Szobi lőtt pár gólt, és kiosztott pár gp-t....
![]()
Nem vagyok benne biztos, hogy előrelépés ez a Liverpool.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem