OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tubatibi

Re: OFF

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. július 1., szombat 14:21

Sziasztok!

Én béna vagyok ezzekhez. Hogy tudnék megcsinálni egy olyan videót, hogy képek váltogatják egymást majd a videó végén bejönne a logó és oldalról pedig a füst?

Természetesen zene is kellene alá.

Lényegében megszeretném ezt “tanulni”, mert hosszútávon csak a képek és a zene változna.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 30., péntek 13:32

Attól még egy végrehajtó baj esetén megjelenik és elkezdi elvinni a dolgokat, végső esetben ingatlant. Csak a folyamat más. Szerintem nem érte meg a kamatfelárat a dolog.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 30., péntek 11:44

Pont ezt akartam írni, tökmindegy mi van a szerződésben polgári törkényvkönyv alapján ha tartozol, tartozol, felelsz érte mindeneddel (plusz házastárs is). A gondolatot se értem, felveszed a hitelt, nyilván vissza kell fizetned, nincs olyan hogy jajj amire felvettem abból pont nem futja. A te döntésed volt hogy mire használod.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2023. június 30., péntek 11:37

ANDS írta: Én akartam pár éve felvenni hitelt egy lakás vásárlására. Aztán végigolvastam a szerződést, és mondtam, nem írom alá.
Az oka: ha nem fizeted a hitelt, a teljes vagyonodat végrehajtás alá helyezik, nem csak azt a lakást adhatják el, hanem mindenedet.
Autót, horgásztanyát, nyaralót, mindent, ami a neveden van végrehajtás alá vonnak, onnantól kezdve semmit nem tudsz eladni, ha pénzre van szükséged. Személyi kölcsönt vettünk fel inkább drágábban, abban nincs benne ez a kitétel.
Azt hiszem, végrehajtási törvény a neve, ami a nemfizetés esetére vonatkozik.
Nem akarom elrontani a kedved, de ha a személyi kölcsönt nem fizeted vissza, ugyanúgy a teljes vagyonod végrehajtás alá vonható, ha odáig jut a történet. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 30., péntek 9:41

Ilyet nalunk is csinalt egy fazon meg 10 eve kb. Volt egy fuzio ket ceg kozott, az egyiknel ez a tag volt anno az ugyvezeto, el is vitte csodkozelbe oket. Ugy ment bele az egesz buliba, hogy nyilvan az uj felallasban kap valami poziciot. Az akkori foni kepes volt neki wordben kuldeni a munkaszerzodes tervezetet, ami egyebkent nyilvan csap par oldal volt, o meg koszonte szepen es beleirt egy olyan vegkielegitest elbocsatas esetere, amit nem erte meg kifizetni. Par eve volt csak nyugdijig legalabb, addig ugyesen passzianszozott mondjuk. :lol:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 30., péntek 8:49

Realista24 írta:
Nika91127 írta:

Erről volt anno egy South Park rész, pont ezt figurázták ki.
Az Apple-vel volt valami "vicc".
A lényege, hogy "úgyse olvassák el a felhasználási feltételeket, csak leokézzák".

És valljuk be, hányan olvassuk végig a szerződéseket pontról pontra? Szívére a kezét mindenki.

(én speciel ilyen kukacoskodó fasz vagyok, és mikor kérdezgettem a hitelfelvételnél, meglepődtek, hogy elolvastam...)
Nagyon regen volt egy ügy, faszi megkapta a hitelfelveteles papirokat, elolvasta, alarita, de belerakott aprobetube dolgokat, amik neki kedveztek, es a bank aztan nyilvan alairta, mert ok sem olvastak el, es vegul a bank tartozott neki :lol:
Laza...

Amúgy hehe, nálunk pl. van általános elutasító nyilatkozat, ezt a beteg aláírja, és akkor "kalapkabát". Mi nem erőszakolunk rá senkire semmit, ha nem akar meggyógyulni...
Van olyan, hogy azt is aláírhatja, hogy tisztában van azzal, hogy az ellátás elutasítása halállal végződhet. Ezt ha 2 tanú jelenlétében aláírja, onnantól..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 8:45

Nika91127 írta:
gutihaz14 írta:

pont amerikaban ne allna meg a helyet???

itthon is hany nyilatkozatban szerepel hogy nem vallalnak felelosseget stb es ugyanugy alairod.
A lényege, hogy "úgyse olvassák el a felhasználási feltételeket, csak leokézzák".

És valljuk be, hányan olvassuk végig a szerződéseket pontról pontra? Szívére a kezét mindenki.

(én speciel ilyen kukacoskodó fasz vagyok, és mikor kérdezgettem a hitelfelvételnél, meglepődtek, hogy elolvastam...)
Nagyon regen volt egy ügy, faszi megkapta a hitelfelveteles papirokat, elolvasta, alarita, de belerakott aprobetube dolgokat, amik neki kedveztek, es a bank aztan nyilvan alairta, mert ok sem olvastak el, es vegul a bank tartozott neki :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 8:36

Oke alairod, tudomasul veszed, de bar nem vagyok jogasz, lattam mar eleg ilyet, johiszemuseg stb elve, lehet rosszul gondolom, de en itt erzek boven tamadasi feluletet, mert egy ilyen par sor, par mondat nincs egyenes aranyban azzal, hogy minosegileg es technológiailag, eleve design szempontjából egy halaldoboz volt a cucc, ezt nem lehet csak igy par mondattal elintezni.
Apple az mas, amiatt nem kerul veszelybe kozvetlenul emberelet.
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. június 30., péntek 8:33

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: Nem hinnem, hogy ez jogilag megallja a helyet es nem tamadhato.

itthon is hany nyilatkozatban szerepel hogy nem vallalnak felelosseget stb es ugyanugy alairod.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 30., péntek 8:21

hehetheoriginal írta: Nem hinnem, hogy ez jogilag megallja a helyet es nem tamadhato.

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 8:14

Nem hinnem, hogy ez jogilag megallja a helyet es nem tamadhato.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 30., péntek 7:56

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: OceanGate a "remekül" sikerült tura ellenere, tovabbra is hirdeti utjat, 2024-re foglalhato ket expedicio is. :smile:
Hat bővült a portfolio, tobb latvanyossag latogathato most mar :coffee:
Ilyenkor amugy nincs vmi buntetoeljaras, vmi?
Beszallas elott ala kellett irni egy nyilatkozatot, ami igy kezdodott:
"A kísérleti merülőhajót egyetlen szabályozó testület sem hagyta jóvá vagy látta el tanúsítvánnyal, és olyan anyagokból készülhet, amelyeket nem használnak széles körben az emberek által használt tengeralattjárókhoz," :lol:

Majd ez a resz tobbszor is le lett irva, a halal szo 4 alkalommal is szerepel benne:
"Megértettem a művelet során végzett tevékenységekben rejlő kockázatokat, és ezennel teljes felelősséget vállalok az anyagi károk, sérülések, rokkantság és halálesetek minden kockázatáért"

szerk.: amugy mr beast irta twitteren, hogy ot is hivtak, de nemet mondott

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 7:47

Realista24 írta: OceanGate a "remekül" sikerült tura ellenere, tovabbra is hirdeti utjat, 2024-re foglalhato ket expedicio is. :smile:
Hat bővült a portfolio, tobb latvanyossag latogathato most mar :coffee:
Ilyenkor amugy nincs vmi buntetoeljaras, vmi?

Btw amig ez a par barom darwindijaskent halalat lelte, a vilagsajto meg az emberek nagy resze elsiklott olyan jelentektelen dolgok felett, hogy a blackrock meg a kinai cegek miket csinalnak ukrajnaban. Nem fontos
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 7:38

OceanGate a "remekül" sikerült tura ellenere, tovabbra is hirdeti utjat, 2024-re foglalhato ket expedicio is. :smile:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. június 29., csütörtök 15:19

Na most látom instán.
Ki dobta a madridom kúrólájkot Emma Roberts fürdőruhás fotójára az instán ? :D

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2023. június 27., kedd 20:23

soadroli írta: Zakynthosban volt már valaki nyaralni? Ha igen jöhet pár tipp mit érdemes megnézni, mennyire drága stb :D
Autót vagy robogót érdemes bérelni, és könnyen be lehet járni a szigetet, rengeteg gyönyörű hely van, rejtett és kevésbé rejtett kis strandok, olyan kék színekkel, hogy leesik az állad.

Árban szerintem nem vészes, legalábbis a hasonló helyekhez viszonyítva.

Ha érdekel, megnézem majd pontosan, hogy melyik strandokon meg helyeken jártunk, de mindegyik extra volt valamilyen szempontból.

Abszolút ajánlom!
Szégyen a kukás, de hasznos.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. június 27., kedd 17:24

Zakynthosban volt már valaki nyaralni? Ha igen jöhet pár tipp mit érdemes megnézni, mennyire drága stb :D
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 27., kedd 13:54

kiserik írta: Őőő... Én csak arra reagáltam, hogy a termelő miatt rohadt drága minden. Mert hát azok úgy vesznek Teslát, hogy drágán adják az árut. Én csak rávilágitottam arra, hogy a termelőn olyan sok nem múlik a végső ár kialakulásában.
En inkabb azt latom, hogy regen volt mondjuk 30 termelo, mindegyiknek tobb fajta gyumolcsfaja, de egyikbol se volt tobb szazas mennyiseg. Egyik nap leszedtek a gyumolcsot, masnap elvittek a piacra eladni. Ezzel szemben ma van 5 termelo, tobb ezres fa mennyiseggel, 1-2 munkassal, 2 kereskedovel, meg mondjuk 15 boltossal/piacossal.

Nyilvan a munkast zavarja, hogy o dolgozik a napon, bezzeg a kocsog tulaj mar keszul a tengerre meg veszi az uj autot.

Teged zavar, hogy egesz evben munka van vele, metszeni kell, tragyazni, locsolni, ritkitani, permetezni, a fuvet nyirni, nincs munkas, a keritest megint kivagtak es megloptak, stb. izgulsz, hogy mi van akkor, ha jon a fagy, bezzeg a kocsog kereskedo csak felveszi az arut, masnap meg jol keres rajta es a vegen teged szidnak az ara miatt. :kalapos:

A kereskedot belepeskor startbol lehuzza a piac, majd jonnek a piacosok, akik kotozkodnek meg semmi nem tetszik nekik. Kozben persze izgul, mert a gyumolcs a furgonban, kezd melegedni az ido, tegnap ilyenkor meg mar reg otthon volt.

A piacos vagy boltos kis mennyiseget tud eladni, azt se tudja sokkal dragabban adni. Eleg par vasarlast benezni, mar nem jon ki egy normalis fizu.

Persze a vegen ott all hehe es nezi, hogy miert olcsobb a spanyol paradicsom meg lengyel alma, mint a magyar. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 27., kedd 13:37

ANDS írta:
Faust írta: Arrol a kereskedorol beszelunk, aki pl a 4 eve a raktarban allo ajtot is heti aron ajanlja ki? :mrgreen: Tisztelet mindig a kivetelnek, de szemetlada a legtobb.
Mi a probléma?
Hogy raktárkészletet tart fenn, hogy a kedves vevő tudjon választani, színt is, méretet is?
Hogy ne kelljen megvárni, amíg a szállítmány beérkezik az országba pár hónap alatt?
Telephelyet tart fenn, alkalmazottakat fizet.
A hibás árut vissza lehet hozzá vinni kicseréltetni.
Intézi a garanciális javításokat.

Azért szemétláda, mert nem jótékonysági intézmény?
Nem, hanem 4 eve nem tudja eladni a szarjat, de az arbol nem kepes engedni, inkabb csak emeli.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 27., kedd 13:37

hagyd, faust mindenkit gyűlöl.
olyan, mint én.
:kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: