amugy itt ez off de mashol szivesen olvasnam ezt a gazdagok es meg gazdagabbak okfejtest.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 30., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. június 30., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 30., péntek 8:55
Hát ennyire azért nem akarom szétoffolni a topicot, de pont ezaz, hogy de. no limit nyomtathatnak pénzt. Nem fizikailag, hanem digitálisan, jóváírják a kereskedelmi bankoknál, akik aztán továbbhitelezik. Amennyire az USÁnak szüksége van, annyit csinál a FED. Már rég nincs a dollár mögött aranyfedezet.hehetheoriginal írta:Ez jó kérdés, de sztem az elmult evtizedekbol olajbol tobb penz jott be, mint aranybol. Mert csak ugy no limit nem nyomtathatsz penzt. Vagy mit nem ertek jol?füst írta: Több komolyságot, én nem összeesküvésről beszélek.![]()
Senki nem lehet gazdagabb annál, mint aki kibocsátja a bankjegyeket. A FED pedig nem állami tulajdonú, ergo az ottani tulajdonosok között kell keresni a leggazdagabb embereket, akiknek a vagyonuk felülről korlátlan.
Az arabok nagyságrendileg ott tartanak, ahol a Rothschild-család tartott kb. 200 éve.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 8:38
Ez jó kérdés, de sztem az elmult evtizedekbol olajbol tobb penz jott be, mint aranybol. Mert csak ugy no limit nem nyomtathatsz penzt. Vagy mit nem ertek jol?füst írta: Több komolyságot, én nem összeesküvésről beszélek.![]()
Senki nem lehet gazdagabb annál, mint aki kibocsátja a bankjegyeket. A FED pedig nem állami tulajdonú, ergo az ottani tulajdonosok között kell keresni a leggazdagabb embereket, akiknek a vagyonuk felülről korlátlan.
Az arabok nagyságrendileg ott tartanak, ahol a Rothschild-család tartott kb. 200 éve.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 30., péntek 8:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 8:13
Fejtsd ki kerlek, egy jo hetvege elotti joe rogan osszeeskuveselmelet mindig faszafüst írta:Akkor nem tudod milyen mély a nyúl ürege.hehetheoriginal írta: Hat ja, viccelodunk itt bill gates meg jeff bezos, elon max vagyonaval, de igazabol az arabok messze a leggazdagabb arcok, nekik nem csak vállalkozásaik vannak![]()
A leggazdagabb arcokat máshol kell keresni.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. június 30., péntek 7:57
Akkor nem tudod milyen mély a nyúl ürege.hehetheoriginal írta: Hat ja, viccelodunk itt bill gates meg jeff bezos, elon max vagyonaval, de igazabol az arabok messze a leggazdagabb arcok, nekik nem csak vállalkozásaik vannak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 30., péntek 7:55
PIF, akik eppen dominaljak a foci piacot 600mrd dollar koruli vagyonnal rendelkezik, ezzel hatodikok a vilagon.hehetheoriginal írta: Hat ja, viccelodunk itt bill gates meg jeff bezos, elon max vagyonaval, de igazabol az arabok messze a leggazdagabb arcok, nekik nem csak vállalkozásaik vannak
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 30., péntek 7:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 30., péntek 7:47
Az elnok csak egy báb, a katari allam vagyonara keress ra.'shutterisland írta:utana neztem az elnokuk vagyonanak erdekessegkeppen.Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.
8.000.000.000 dolcsi koruli adatot lattam, ha igaz es ebbol indulunk ki, annak a 250 millio ojro nagyjabol a 3%-a.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. június 30., péntek 6:08
Meg nem hiszem el az emberről, hogy ne akarna BL győztes és aranylabdás játékos lenni!ANDS írta: Több ok is szól a klubváltás mellet.
Nagyobb presztízsű klub a Madrid
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. június 30., péntek 0:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 29., csütörtök 23:49
utana neztem az elnokuk vagyonanak erdekessegkeppen.Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 29., csütörtök 22:50
Ezek talalgatasok. A 200 millio kornyeke meg igaz is lehet, bar abban az esetben, ha kitart Mbappe, ezt lentebb is lehet vinni.cart írta:Alapból 200 milliót kér a PSG + 100 milliót a családmiro. írta: Elfog fixen jonni.
Psgnek is penz azert 250millio. Mi letesszuk bonuszokkal.
Lesz orom und bodotta.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:48
Mondjuk valahol megertelek, felgyulemlik a sok szar, jobb itt leirni indirekt modon,mint odahaza falhozcsapni az anyostFaust írta: Adj ra okot a vak remenykedesen kivul, hogy optimista legyek.![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2023. június 29., csütörtök 22:45
Alapból 200 milliót kér a PSG + 100 milliót a családmiro. írta: Elfog fixen jonni.
Lesz orom und bodotta.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 29., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 29., csütörtök 22:28
Szerintem meg o lesz az elso nagyobb nev, aki ereje teljeben elmegy ezekhez a tetvekhez focizni a sivatagba. Onnantol kampo a focinak valoban.hehetheoriginal írta:En is igy erzem, figura palyafutasa vegeig ott marad, ugral a penzben mint dagobert bacsiYazid írta:
Úgy gondolom meg is egyeznek, akár hosszabbítás terén is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 22:25
Arab ket böfögessel felköhögi egy hetkoznap reggeli utan.miro. írta: Elfog fixen jonni.
Lesz orom und bodotta.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem