Hogy egy nyomorult kibaszott angol szarAnthony írta:Jönne már el az a nap, 30 gólos csatáron nem tudom mit kell annyit gondolkodni, aztán elviszi a Bayern.h3x0r írta:
Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 20:23
Hogy egy nyomorult kibaszott angol szarAnthony írta:Jönne már el az a nap, 30 gólos csatáron nem tudom mit kell annyit gondolkodni, aztán elviszi a Bayern.h3x0r írta:
Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. június 29., csütörtök 20:21
A Bayernnélp.csabi1 írta:Azt is írják hogy ha nincs megállapodás köztük akkor a Reál megteszi az első lépést.Realista24 írta:
Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.![]()
Holnap elválik hogy a barátunk milyen ember.
Ha valamit aláír akkor remélem kedden már Kane be lesz jelentve nálunk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. június 29., csütörtök 20:19
Jönne már el az a nap, 30 gólos csatáron nem tudom mit kell annyit gondolkodni, aztán elviszi a Bayern.h3x0r írta:Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.Realista24 írta:
Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. június 29., csütörtök 20:07
Azt is írják hogy ha nincs megállapodás köztük akkor a Reál megteszi az első lépést.Realista24 írta:Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.Realista24 írta: Holnap Mbappe - PSG meeting.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. június 29., csütörtök 20:01
Szerintem ez úgy lesz, hogy Kane aláír vhova és másnap hosszabbít Mbappe. Kicsit komolytalan már ez az egész.h3x0r írta:Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. június 29., csütörtök 20:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. június 29., csütörtök 19:56
Ahogy aláír valamit, örökre engedhetjük el, másnap mehetünk is rá Kane-re.Realista24 írta:Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.Realista24 írta: Holnap Mbappe - PSG meeting.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 19:33
Valverdenel konkret futballtudas gondok vannak boven, amit a hozzaallassal, munkamennyiseggel kompenzal.realbeckham írta:az altalad kedvelt fede valverdeben megtalálható evek otahehetheoriginal írta: Nem eleg robbanekony, dinamikus, nem lep oda kemenyen
Eladott labda utan kocog, lötyög
Akkor ezt kell összerakni fejben, okosan, esszel megvalogatni, hogy mikor van all out 100% es fullsprint, es mikor kell kicsit lenyugtatni pihentetni a dolgokat.
De több kell es gyakrabban...![]()
Amugy igazabol, ha emlekezetem nem csal, caseval is voltak bajok. Aztan a portói kaland után elkezdett focizni szivbol
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. június 29., csütörtök 19:27
Hosszabbítson 5 évvel nyugodtan és sose játszon itt.Realista24 írta:Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.Realista24 írta: Holnap Mbappe - PSG meeting.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 29., csütörtök 19:23
Beszarsz. PSG azt akarja hogy hosszabbitson 2-3 évvel de szóbeli ígéretet fog kapni arra hogy eladnak 2024ben.Realista24 írta: Holnap Mbappe - PSG meeting.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. június 29., csütörtök 19:15
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. június 29., csütörtök 19:13
az altalad kedvelt fede valverdeben megtalálható evek otahehetheoriginal írta: Nem eleg robbanekony, dinamikus, nem lep oda kemenyen
Eladott labda utan kocog, lötyög
Akkor ezt kell összerakni fejben, okosan, esszel megvalogatni, hogy mikor van all out 100% es fullsprint, es mikor kell kicsit lenyugtatni pihentetni a dolgokat.
De több kell es gyakrabban...
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. június 29., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. június 29., csütörtök 18:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 29., csütörtök 18:26
Azért ez meg már túlzás, szeptember-októberben kiemelkedő volt, több gólpassz köztük az a parádés Atma ellen idegenben. Nekem különösen az tetszett benne, hogy fellép és osztogatni is tud, és nem pattog el tőle a labda mint néha Casemirótól.ToniKroos írta:Tchouameninél az őszi formára annyiszor hivatkozva van, mintha valami hihetetlen nagy arany labdás formában focizott volna. Pedig csak a kurva szar tavaszához képest volt jobb az ősz, de az se volt kiemelkedő. Casemiro rosszabb meccsei voltak olyanok, mint Tchunak az ősziek.raul 4 ever írta: Az őszi forma alapján akkoris meg kell próbálni mégegyszer. Hogy van FranG (és ha marad Mendy) egyértelmű, hogy 2 szarabb meccs után Cama ugrik is majd a helyére, a versenytől pörögni fog remélhetőleg.
Ettől függetlenül egy évet még kell neki adni, de tavaly nyáron leírtam mit láttam tőle néhány meccs után és sajnos semmiben se változott 1 év alatt.
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. augusztus 14., vasárnap 23:12
HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. június 29., csütörtök 18:23
Mekkora öngól b+, megnéztem neked transfermarkton. Real + 50m, Arsenal -430m ez alatt az idő alatt (Declan Rice nincs benne). Ez csak átigazolási díjak.alexoxladjackoxi írta:FFP 3 évet vizsgál.Remy írta: Ha jol lattam, ha jonne a francia, elmult 10 evet nezve, meg mindig jobban allnank, mint pl az Arsenal.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. június 29., csütörtök 18:14
Tchouameninél az őszi formára annyiszor hivatkozva van, mintha valami hihetetlen nagy arany labdás formában focizott volna. Pedig csak a kurva szar tavaszához képest volt jobb az ősz, de az se volt kiemelkedő. Casemiro rosszabb meccsei voltak olyanok, mint Tchunak az ősziek.raul 4 ever írta: Az őszi forma alapján akkoris meg kell próbálni mégegyszer. Hogy van FranG (és ha marad Mendy) egyértelmű, hogy 2 szarabb meccs után Cama ugrik is majd a helyére, a versenytől pörögni fog remélhetőleg.
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. augusztus 14., vasárnap 23:12
HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. június 29., csütörtök 18:09
FFP 3 évet vizsgál.Remy írta: Ha jol lattam, ha jonne a francia, elmult 10 evet nezve, meg mindig jobban allnank, mint pl az Arsenal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. június 29., csütörtök 17:58
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem